Jump to content

Zašto su Ateisti Srbije protiv Srpske pravoslavne crkve?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Најјаче у целој причи је што овај Дејвид трипује да је религија задужена за то што неко форсира како је тесла Србин. Притом тотално игнорише све нас који смо религиозни а кажемо да је ирелеватно што је тесла Србин. А има нас, подоста.

И тиме прави једну илузију и лаж у коју верује, сам постаје жртва догме и предрасуде. Није ништа другачији од оних верника против којих се бори, само је обукао други дрес. 

Међут им исти менталитет ту ради. Што је наше зло, то је добро, што је важе добро то је наше зло.

А лек за све то није борба против "догме" већ православље. Што је туђе добро и твоје је добро, ђто је туђе зло и твоје је зло. 

Само што то овај менталитет није способан да схвати. 

А Екмеџић ће сутра дан опет да дође на овај форум са причом да никог не вређа, називати једног ауторитета у нашој вери простаком није вређање већ научна чињеница, наравно. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Poznat mi je ovaj vasilije....pa da to nije muramasa onaj sto je stalno na zru.sto vredja.toliko o njima.oni su izgleda vise nasilniji,a nas vernike napadaju da smo mi nasilni.jadni su...trag im smrdi necovjestvom sto bi rekao vladika Njegos.Ja im oprastam,ali da li ces im se Gospod smilovati nije na nama da sudimo.

Подели на овим сајтовима

Poznat mi je ovaj vasilije....pa da to nije muramasa onaj sto je stalno na zru.sto vredja.toliko o njima.oni su izgleda vise nasilniji,a nas vernike napadaju da smo mi nasilni.jadni su...trag im smrdi necovjestvom sto bi rekao vladika Njegos.Ja im oprastam,ali da li ces im se Gospod smilovati nije na nama da sudimo.

Па мора васа да буде уз свој табор. :) 

Ништа ту негативно нема. Неће сигурно да им каже све сте ви .... да не кажем шта.  :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Još prvog dana sam se deklarisao jasno kao "Peđanski antiteista". Lepo sam rekao i da je moja lojalnost AS taboru apsolutna, i to sam više puta napominjao.

Pa ono, mogao bih da se povučem sa ŽRU, ali bi neki veći autoritet od tebe (Ivan Cvetković, Milojkov) trebalo da mi kaže to da uradim.

То што си се пронашао у овој народној, мого више говори о теби, јер је нисам теби наменио.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Најјаче у целој причи је што овај Дејвид трипује да је религија задужена за то што неко форсира како је тесла Србин. Притом тотално игнорише све нас који смо религиозни а кажемо да је ирелеватно што је тесла Србин. А има нас, подоста.

Ovo, Mladjo, nije tacno...

Izvedi jedan misaoni eksperiment... uzmi jednu veliku poljanu (mada moze i neka osrednja zapravo) i tu skupi sve gradjane srbije koji se izjasnjavaju kao pravoslavci. Izadji ispred njih i kazi im "neka dignu ruke svi koji misle da je irelevantno to sto je Tesla srbin"!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Pa ono, mogao bih da se povučem sa ŽRU, ali bi neki veći autoritet od tebe (Ivan Cvetković, Milojkov) trebalo da mi kaže to da uradim.

Нико те не тера. Уживај. 

Подели на овим сајтовима

Još prvog dana sam se deklarisao jasno kao "Peđanski antiteista". Lepo sam rekao i da je moja lojalnost AS taboru apsolutna, i to sam više puta napominjao.

Па добро, нисмо ти ми овде криви због тога. Шта ћеш, нико није савршен. :)

Подели на овим сајтовима

Ovo, Mladjo, nije tacno...

Izvedi jedan misaoni eksperiment... uzmi jednu veliku poljanu (mada moze i neka osrednja zapravo) i tu skupi sve gradjane srbije koji se izjasnjavaju kao pravoslavci. Izadji ispred njih i kazi im "neka dignu ruke svi koji misle da je irelevantno to sto je Tesla srbin"!

Онда изведи све атеисте на неку огромну пољану и реци: "Нека дигну руке они који сматрају да је ирелеватно што је Хокинг атеиста!"

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Онда изведи све атеисте на неку огромну пољану и реци: "Нека дигну руке они који сматрају да је ирелеватно што је Хокинг атеиста!"

Znaš kako Hoking ustvari nije potpuni ateista. nigde ja njega nisam čuo ili prčitao da kaže Bog ne postoji. Njgov stav po pitanju ovog glasi odprilike. Bog nam nije potreban da bi objaznili stvari oko nas i prirodu. 

Подели на овим сајтовима

Pa sad...diskutabilno je to.

http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking#Religious_and_philosophical_views

Подели на овим сајтовима

Znaš kako Hoking ustvari nije potpuni ateista. nigde ja njega nisam čuo ili prčitao da kaže Bog ne postoji. Njgov stav po pitanju ovog glasi odprilike. Bog nam nije potreban da bi objaznili stvari oko nas i prirodu. 

http://www.telegraph.co.uk/news/religion/7979211/Has-Stephen-Hawking-ended-the-God-debate.html

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...