Jump to content

Иван 123

Члан
  • Број садржаја

    80
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Иван 123's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

136

Форумска репутација

1

Community Answers

  1. :blink2: Брука.. Зар их није срамота да прекидају човека усред беседе? Па и ако причекају који минут дуже, неће бити никакав проблем. П.С. Мене је срамота због овога. :blink2:
  2. Иван 123

    Срећан рођендан!

    Срећан рођендан оче Иване, желим вам све најлепше. kolo2 osmeh1
  3. Ако је вест тачна, свака част за чешког председника.
  4. Иван 123

    Мој Свети Сава

    Хвала ти брате за овај интервју
  5. Убијани су муслимани, али не као хришћани. Рушене су џамије, али не као цркве. И сад Ви кажите да смо ми, православци, који смо помагали беспомоћним шиптарима лоши?
  6. Моно, Ви увек говорите да су муслимани(на оне терористе се односи) невини, да су чинили мале злочине итд. Али кад се ради о Хришћанима, онда су сви подаци који се износе да су хранили шиптаре, да су им помагали, и да их нису убијали за вас НЕТАЧНИ. Правдате Мухамеда који је убијао на најгрозније начине људе. У Талмуди (или како се већ зове) пише да се требају Јевреји односити према другим људима горе него према животињи, али то није разлог због чега је Мухамед морао да убија Јевреје. Муслимани су могли једноставно да немају никакав контакт са Јеврејима и не би било проблема. Како можете сматрати послаником неког ко је убијао људе? Од памтивека се зна какви су муслимани. Зато немојте да причате како све што ми(односи се на православце) поставимо о муслиманима је НЕТАЧНО. Од оних муслиманских мучитеља правите мученике. Не знам шта да Вам кажем осим да сте у великој заблуди. П.С. Извињавам се ако се неко увредио.
  7. Прво размисли колико је Срба православаца убијено на Косову и у Босни. И размисли колико су порушене цркве.
  8. @@Ignjatije, Ево ти брате нешто кратко из целог овог текста. 1) Немуслиманима (Хришћани и Јевреји) није дозвољено да граде нове цркве, храмове или синагоге. Дозвољено им је да обнове старе, али под условом да не додају нове просторије. 2)Немуслиманима није дозвољено да читају њихове свете књиге наглас и да се моле наглас у кући или цркви, да муслимани не би чули њихове молитве. 3)Немуслиманима није дозвољено да продају своје књиге на јавним местима, већ само у њиховим црквама и храмовима. 4)Немуслиманима није дозвољено да поставе Крст на кући или цркви зато што је симбол неверства. 5)Немуслиманима није дозвољено да емитују своје верске обреде на телевизији и у медијима, као и да објаве било какву слику са својих верских обреда у часописима и новинама. 6)Немуслиманима није дозвољено да се окупљају на улици поводом својих празника, већ морају мирно да оду до своје цркве или храма. 7)Немуслиманима није дозвољено да се придруже војсци, осим ако су неопходни. Уколико се придруже војсци не смеју да постану вође и они се сматрају плаћеницима.
  9. Иван 123

    Шале...вицеви...

    Отишао наш политичар код Грка, пословног партнера, и има ста да види, Грк живи у невиђеном луксузу. Пита га овај наш политичар: • Како си успео све ово да стекнеш? Грк му одговори: • Видиш онај мост тамо? • Видим. Грк: • Тај мост је требао да буде широк 20 метара, а ја га направио широког 15 метара и од пара за тих 5 метара разлике је све ово! Дође следеће године Грк код овог нашег политичара, а овај у трипут већем луксузу од њега. Грк ће изненађено: • Како си успео за само годину дана стећи све ово? Наш политичар одговара: • Видиш онај мост тамо? Грк: • Не видим. Наш политичар: • Ееееее....
  10. Иван 123

    Шале...вицеви...

    Закасни Чак Норис у школу, а професор ће њему: - ,,Извини што смо дошли раније."
×
×
  • Креирај ново...