Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Brat jednog mog poznanika, Dragi, je u bolnici, nocas reanimiran, u tezem stanju. Pomenite.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, obi-wan рече

Brat jednog mog poznanika, Dragi, je u bolnici, nocas reanimiran, u tezem stanju. Pomenite.

Sad su me ispravili - pravo ime je Dragomir.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помените Јована у молитвама , у тешком је здраственом стању. Хвала <3

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

On 18.4.2021. at 19:12, obi-wan рече

Sad su me ispravili - pravo ime je Dragomir.

Dragomir je ipak preminuo. Pomenite.

Подели на овим сајтовима

On 16.6.2020. at 0:30, Драган άσημος :) рече

Јавио ми се данас (Александар), оставио је на мене утисак позитивног помака....тренутно је пуштен са са психијатрије Кошево (Сарајево) и смјештен у центар за мигранте....Није идеално, али је задовољан односом људи који опслужују тај центар према њему...некако ме баш обрадовао, као да је живнуо и помирио се са стањем и као да је жеља да се избори са искушењем ојачала...Хвала свима још једном!

Контакт са Александром је престао у августу прошле године (док је боравио у мигрантском центру у Сарајеву), у октобру је нађен објешен...обдукција рекла да је самоубиство (постоје неке сумње да није, али непотврђене), сахрањен 17.04.21. (толико се чекао налаз обдукције)...

Подели на овим сајтовима

Upravo sam saznala da je cerkica od mog brata od tetke u bolnici, tumor na mozgu. Ovih dana ce videti da li moze da se operise. Sofija se zove, ima 9 godina. Pre nekoliko dana je pitala roditelje kad ce da se krsti. Molim vas pomenite.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

:sossos: Дечаку Петру (10) на Ђурђевдан оперишу карцином на нози. Молим вас да се молите за њега, и да дате име за помињање свуда где можете.molimoli 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 22.4.2021. at 10:58, Milica Bajic рече

Upravo sam saznala da je cerkica od mog brata od tetke u bolnici, tumor na mozgu. Ovih dana ce videti da li moze da se operise. Sofija se zove, ima 9 godina. Pre nekoliko dana je pitala roditelje kad ce da se krsti. Molim vas pomenite.

Milice, šta se dešava sa detetom? Hoće li je operisati?:((

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

@Лидија Миленковић Hvala ti puno, operisana je, čekamo jos rezultate. Nije bilo toliko komplikovano koliko je delovalo i optimistične su prognoze, hvala Bogu! Ona se super oporavlja.

Kako je vaš dečak?

Подели на овим сајтовима

Ако је неко у могућности, молим вас, нека остави за помињање име Валентина. То је моја снајка, у току следеће недеље иде на операцију, уклањају јој два велика малигна тумора на јајницима. 😔

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

On 12.5.2021. at 9:48, Milica Bajic рече

@Лидија Миленковић Hvala ti puno, operisana je, čekamo jos rezultate. Nije bilo toliko komplikovano koliko je delovalo i optimistične su prognoze, hvala Bogu! Ona se super oporavlja.

Kako je vaš dečak?

Dobri su i rezultati 🌞

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic Hvala Bogu! Baš mi je drago zbog Sofije.  :sunce:

Što se tiče malenog Petra, čim nešto njegov otac objavi, preneću. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Pomenite Mihajla. Otac jedne koleginice, od sinoc na aparatima, u kriticnom stanju.

Подели на овим сајтовима

Супруга обољела  од короне - ко може да помогне молитвено нама раслабљеним.

(Није хтела да се вакцинише....постоје политичке игре, али вирус је ту и много је опасан...помало је болно апсурдно да Рус не верје ни својој Цркви ни својој држави)

Подели на овим сајтовима

On 21.6.2021. at 16:45, obi-wan рече

Pomenite Mihajla. Otac jedne koleginice, od sinoc na aparatima, u kriticnom stanju.

Mihajlo je ipak preminuo. Pomenite.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...