Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Умрла је Божана, помените је у молитвама

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ако можете, замолила бих да поменете једног маленог Андреја, бебу која је рођена са великим недостатком кисеоника и још увек је у болници. Дали су му само 3 сата живота, а ипак је и даље ту и бори се. Не зна се да ли ће бити неких последица по унутрашње органе и мозак, зато свака молитва посебно значи. Беба је крштена. Хвала. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2019. at 15:14, Anika рече

Ако можете, замолила бих да поменете једног маленог Андреја, бебу која је рођена са великим недостатком кисеоника и још увек је у болници. Дали су му само 3 сата живота, а ипак је и даље ту и бори се. Не зна се да ли ће бити неких последица по унутрашње органе и мозак, зато свака молитва посебно значи. Беба је крштена. Хвала. 

Expand  

Господе Исусе Христе, Ти си дошао у овај свет као дете, а иако си истинити Бог, живео си у послушности својим земаљским родитељима. Дај да Твоје чедо Андреј бодро поднесе терет који му је наметнут и да буде послушно онима које си Ти предвидео да се о њему брину.  Молимо те милостиво погледај на њега и у својој неизмерној љубави, олакшај му патњу. О, Боже наш, пошаљи свог светог анђела да га излечи да би достигао пуноћу живота и служио Ти у вери и захвалности у срцу и даруј да постане наследник Твог Небеског Царства. Јер си Ти, Христе Господе наш, лекар душе и тела и Теби славу узносимо са Оцем и Светим Духом, сада, свагда и у векове векова. Амин.

Подели на овим сајтовима

Вечерас је у Младеновцу на мотору погинуо дечко '95. годиште, Александар. Помолите се за њега и његове родитеље

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

помените брате Јована Хаџића, упокојио се пре 15-ак дана и његова душа још није стигла на одредиште, помозимо му да се удостоји рајских наслада. 

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic 

"Sadrzaj nije dostupan."

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 4. 10. 2019. at 15:15, Aleksandra_A рече

imam pitanje, mozda glupo..da li se na ovoj stranici i dalje ostavljaju imena svestenim licima za pominjanje na Proskomidiji, kao sto je napisano u poruci na pocetku teme, ili se umesto toga mi forumasi zajedno molimo?

Expand  

Ne znam da li medju onima koji aktivno prate temu ima svestenika, nesto ih nisam video da se jave.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Дечак Деспот болује од неизлечиве болести познате као - деца лептири ( булозна епидермолиза). Тренутно се налази у тешком стању у болници у Бг.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 8. 10. 2019. at 12:53, Milica Bajic рече
Expand  

Ni sad ne vidim ovde kod mene, ali za Despota znam vec dosta unazad. Jedino nisam znao da se stanje pogorsalo.

Da Bog dadne da se on izvuce iz svega toga.

Подели на овим сајтовима

On 8. 10. 2019. at 12:55, Milica Bajic рече

Дечак Деспот болује од неизлечиве болести познате као - деца лептири ( булозна епидермолиза). Тренутно се налази у тешком стању у болници у Бг.

Expand  

Помози му Боже.

Подели на овим сајтовима

On 8. 10. 2019. at 18:57, obi-wan рече

Ni sad ne vidim ovde kod mene,

Expand  

Не знам да ли има везе то што сам ја тренутно ван земље

пре 34 минута, obi-wan рече

ali za Despota znam vec dosta unazad. Jedino nisam znao da se stanje pogorsalo.

Da Bog dadne da se on izvuce iz svega toga.

Expand  

Дај Боже molimoli

Страшно је гледати и одраслог човека а камоли маленог Анђела да тако пати. :((

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...