Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

@МилошБГ тако је моја бака пре пар година, покојна Кристина :( Бог да јој душу прости. Ми смо сви били готово луди после њене смрти. Ја сам то себи некако објаснила тиме да постоје и свети мученици нашег доба. Чувај се. 

Нека им је свима покој души.

Подели на овим сајтовима

On 6.10.2016. at 12:52, Иван Недић рече

Мој отац Слободан је умро. Помените

Две године. Помените

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

@МилошБГ 

Vidi jevandjelsko kazivanje o ubogom Lazaru, to ti je skoro pa isto to.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Useli,Gospode,u Carstvo Svoje,slugu Tvoga Iliju,i podari mu Rajska Naselja Svoja...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Malocas mi javise da mi je jutros preminula jedna tetka, pa da vas zamolim da je pomenete i ako i kad mozete ostavite ime jos negde. Ime je Kristina.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помолите се за Ангелину, девојчицу од годину и по дана, кћерку једног ђакона. Има леукемију

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Иван Недић рече

Помолите се за Ангелину, девојчицу од годину и по дана, кћерку једног ђакона. Има леукемију

Mati Bozija da zastiti svojim pokrovom Angelinu I roditelje.

Ako su u prilici, neka idu u sveto Zociste.

Подели на овим сајтовима

On 2.10.2018. at 13:23, Драгана Милошевић рече

Браћо и сестре, скрушено вас молим помените малу Симеону, болесна је. 

Она је дете једног свештеника. Кажу да је операција прошла добро, а где је  на телу било зло, не знам

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Молим вас поменуте моју баку Јелисавку, данас је 40 дана од упокојења. Да је Господ сачува под својим окриљем, ја ћу га заувек молити за то.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помените мог оца Милана. Ако је неко у могућности  и да остави негде име. Хвала пуно. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Imam dva vazna imena da vas zamolim da pomenete. Prvo je Tatjana, treba da operise dobrocudni tumor u glavi, povelik. Drugo je Sava, koji ima rak prostate, a koji se na zalost rasirio i na nekoliko drugih mesta. Ako uspete, bilo bi dobro da negde ostavite i u crkvama/manastirima da se pominju na Proskomidiji.

Подели на овим сајтовима

Moju mamu, Persidu, ocekuje veoma teska i rizicna operacija sredinom meseca. Molim vas, pomenite je, i ako mozete, ostavite njeno ime za pominjanje na Proskomidiji. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...