Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Молим сва свештена лица, монахе, мирјане... ко год ово прочита, за молитвено посредништво,

за брата Жељка, болује од рака на гуштерачи, послали су га кући из болнице без терапије, свака терпаија би значила бржу смрт.

Бори се са тешким боловима,има 57 година, повратник је , живи на својој вековној земљи и бори се за сваки трен свога живота.

Помогнимо му својим молитвама, дарујући их Господу и Пресветој Богомајки, да га помилују и осјене својом Благодаћу.

раба Божијега Жељка, помилуј Господе

Подели на овим сајтовима

Ух, само нека неко од свештеника или монаха каже која би молитва била најбоља да не лутамо много.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Господ цијени трепет срца и искрену љубав, ако је исвојим речима он је препознаје, и излива благодат.

ја сам нашла Акатист Пресветој Богородици Свецарици,. за оне који болују од рака.

а и свети Нектарије егински...

Баш ме је потресло...

Подели на овим сајтовима

Боже помози Жељку, да оздрави и да не пати.

(чула сам да зеолит помаже као терапија против рака, као и гладовање и клистир кафом, јер су то начини да се организам очисти и да се болесне ћелије не хране Шта знам можда може да помогне, поред молитава првенствено)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

I ja da se javim opet - majka je izlecila pluca, fala Bogu, ali je jaka terapija znatno upropastila stomak, i sad je na infektivnom i leci stomak. Vise od mesec dana je trajala dijareja (pa je konacno poslali da u bolnici to leci), i sad, povrh svega, ima i kratkotrajne gubitke pamcenja (kako sam razumeo najverovatnije bas zbog velikog gubitka elektrolita). Pa da vas sve opet zamolim da je pomenete, i da ime kad stignete ostavite i u nekoj crkvi, za proskomidiju. Ime je Mitra...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Исцели Господе и помози свој браћи и сестрама којима је Твоја помоћ потребита, а које поменусмо, и препоручи их Безгрешној Твојој Мајци да их закрили Својим Часним Омофором.

Подели на овим сајтовима

Gospode, molim za zdravlje, spasenjei prosvetlenje svih kojima je tvoja pomoc potrebna.

Gospode , upokoj duse svih preminulih rodjaka, prijatelja i poznanika nasih.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Оче свети лекару душа и тела , који си послао јединородног Сина свог , Господа ,Бога и Спаситеља нашег Исуса Христа који исцељује сваку болест и избавља од смрти помози овим људима да оздраве. molimoli

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Господе благи, упокој душу слуге Твога Мирослава. Сутра је шеста годиница како није с нама.

Опрости му грехе младости његове.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Рођени брат добио четврто дете

Боже  опорави породиљу  Славицу а моју новорођену братаницу укрепи у здрављу закрили милошћу и милосрђем твојим заједно са сестром и браћом њеном.

Сачувај их Господе у заједници љубави мира и слоге на многаја љета

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре,помолимо се за ове анђеле мале,који су синоћ трагично страдали у родном селу мога оца.Тако исто и за утеху њиховим родитељима,како је по вољи Божјој. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:468999-Velika-Krsna-U-pozaru-poginulo-troje-male-dece

Подели на овим сајтовима

On 18. 12. 2013. at 9:39, Сања Т. рече

Браћо и сестре,помолимо се за ове анђеле мале,који су синоћ трагично страдали у родном селу мога оца.Тако исто и за утеху њиховим родитељима,како је по вољи Божјој. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:468999-Velika-Krsna-U-pozaru-poginulo-troje-male-dece

Vladiko Sveti, Ti koji si Ljubav i Milost, pomeni u Carstvu svome dečicu, ljude Tvoje, jer su veliki i nedokučivi sudovi Tvoji. Uteši roditelje i sve duše koje tuguju za njima, daruj mir ljudima svojim. Oprosti, Gospode, pomozi, usliši i pomiluj. Ali da bude kako je volja Tvoja. Amin.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

I jos jednom da se javim - majka je izasla iz infektivne bolnice, i pocela fino da se oporavlja par dana, ali je od nocas izgleda zakacila neka prehlada, a posto je vrlo slaba i slabog imuniteta, sve to joj sad opet tesko pada i bas se muci od nocas. Pomenite braco i sestre, da Bog da da joj dosadasnje trpljenje, koje traje blizu 2 meseca, konacno prodje, i da ozdravi. Ime je Mitra...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Господе дај снаге Митри да се избори са својом болећу и да брзо оздрави.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Господе, подај снагу Митри и њеним најближима
Свети Никола моли Бога за нас

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...