Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Imam informaciju da je Otac Ilija, sabrat Ostroga preziveo mozdani udar. Sada se oporavlja. ako neko od vas zna nesto neka se javi.

Evo njegovog profila na fejsu https://www.facebook.com/hadiNIKONIKIC?fref=ts

slika 5.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Dobri moji, potrebna mi je vaša molitvena podrška. Trenutno nisam u najboljem psihičkom stanju, nalazim se pred jednom važnom životnom odlukom, i šta god da odlučim, mnogo će da boli. Pomenite me...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Bože milostivi, pomozi Danki da spontano i kad treba donosi dobre odluke koje su u punom skladu sa Tvojom savršenom

promišlju za njen radostan, spokojan, dugovečan život na zemlji i blažen na nebu. Tebi slava i hvala vavek. Amin

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Господе молимо ти се, помози слушкињи својој Данки, да се кроз животне одлуке води чиста срца и ума и кроз све славећи Твоје име! Молимо ти се Господе да јој подариш снаге и љубави за све што је чека на њеном путу! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Za Danku a i sve nas.

MOLITVA OPTINSKIH STARACA

Gospode, daj mi da sa duševnim mirom podnesem sve što mi donese današnji dan. Daj mi da se potpuno predam Tvojoj Svetoj volji. Svakoga časa u toku ovoga dana uči me i podržavaj me. Ma kakve vesti da dobijem u toku dana nauči me da ih primim sa spokojnom dušom i čvrstim ubeđenjem da je u svemu Sveta volja Tvoja. Rukovodi mojim mislima i osećanjima u svim rečima i delima. U svim nepredviđenim slučajevima, ne daj mi da zaboravim da je sve došlo od Tebe. Nauči me da se ispravno i razumno odnosim prema svakom članu svoje obitelji, nikoga da ne zbunjujem i ne ogorčavam. Gospode, daj mi snage da podnesem zamor nastupajućeg dana i sve što se dešava u toku dana. Rukovodi mojom voljom i nauči me da se molim, da verujem, da se nadam, da trpim, da opraštam i volim. Amin.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Gospode, molim Te  pomozi Danki da donese odluku koja je po Tvojoj volji. Molim te ublaži joj duševne boli, i pomiluj je ... AMIN

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Molim vas ljudi, pomenite moju djecu, a naročito mog sina Danila koji sutra ide na kontrolu zbog ciste koju je imao na mozgu kad se rodio. Molim vas pomenite nas u molitvi da nalaz bude dobar, da ta cistica nestane. Hvala vam svima koji ćete se pomoliti za nas, i svima vama koji ste pročitali molbu jedne uplašene majke...

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богомајко,Брзопомоћнце свих нас, умилостиви Сина твога према слугама твојим Данки и Данилу!

Да се њихова немоћ окрене на радост и духовну корист.

Подели на овим сајтовима

@@Драгана Милошевић,

Tačno sam znala da ćeš se ti odmah javiti i pomoći :) :* Hvala

Подели на овим сајтовима

@@Душка,

Е, ђе си виђела то? Ајде главу горе, мајко.

Подели на овим сајтовима

Господе смилуј се  и укрепи Данку Духом својим одагнај свако зло од ње.

Смилуј се Господе на Данила и исцељење му даруј

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Господе, погледај на малене слуге Твоје, Данила и Ксенију, подари им исцељење, и  усрећи њихове родитеље, на славу Твоју и свих Твојих светих.

И, молим Те, погледај и на нашу Данку, покажи јој пут, помози јој и укрепи је ! .please.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Велики си Господе! Услиши молитве наше! Помилуј и окријепи слуге своје! Помози Господе! 

Оче наш, који си на небесима

да се свети име Твоје

да дође царство Твоје

да буде воља Твоја

како на небу, тако и на земљи.

Хљеб наш насушни дај нам данас

и опрости нам дугове наше

као што и ми опраштамо дужницима нашим

и не уведи нас у искушење

него избави нас од злог.

Јер је Твоје Царство и Сила и Слава од сада па у све вијеке вијекова! Амин

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Pomenite sutra na liturgiji mog oca Boska,da mu Gospod daruje isceljenje od bolesti i da mu pomogne... Hvala vam.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...