Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Хвала вам свима који су помогли молитвама за мог малог анђела Јована ! Богу хвала он је сада одлично , а ако Бог да у априлу га водим на Острог . 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Хвала вам свима који су помогли молитвама за мог малог анђела Јована ! Богу хвала он је сада одлично , а ако Бог да у априлу га водим на Острог . 

Богу хвала на свему, драги мој "матори" брате :)

За Јована,  srcee наше, велики поздрав од  301 (мене)

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Draga braćo i sestre pomenite malog Lazara, dijete od nepunih 6 mjeseci. Došao je na svijet teško i sa problemima. Mislilo se da se izvukao 

od bolesti, međutim otkrili su mu sada i tumor na mozgu.

Operisati će ga ovih dana .

Ako ima neki sveštenik iz Beograda neka se javi u inboks jer Lazar mislim nije kršten. Ja bih kontaktirao njegovog oca ,pa ako bi on bio voljan da se Lazo krsti.

Подели на овим сајтовима

Оче помилуј и помози да Лазар оздрави телом. Анђела Свог којег си му на рођењу дао  упути да похита и бди непрекидно над њим Твојом Силом и Милошћу руковођен. Погледај  Господе и на све  који га окружују и лече.Помилуј и њих,упути  да се не смету, и  дај им снаге да творе  само што је Воља Твоја.Амин. 

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Помилуј Боже детенце Лазара.

Помози Господе да се што пре крсти и добије свог Анђела чувара.

Подари му  здравље и снагу да живи и радује се као и сва друга срећна деца.

Молим те Боже.

Подели на овим сајтовима

Помилуј Боже детенце Лазара. Помози Господе да се што пре крсти и добије свог Анђела чувара. Подари му здравље и снагу да живи и радује се као и сва друга срећна деца. Молим те Боже.

АМИН !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Као што си некада, Спасе, подигао Петрову ташту, и Раслабљеног на одру ношеног, тако и сада, Милосрдни, посјети и исцијели у постељи лежећег Лазара,јер си Ти једини понијео на себи болести и немоћи рода нашег, и све можеш као многомилостив. Амин

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Молим све добре људе да се помоле за породицу Дабижљевић, да нас Господ ослободи од навале безверја које нам се намеће у околини где живимо, страдамо много, а моја молитва је јако јалова и потребна нам је помоћ. Хвала унапред, Бог вас поживео и срећан празник. Господе смилуј се! 

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе Боже наш, Ти си стрпљиво поднео шибање и рањавање
Свог најсветијег Тела и можеш да лечиш духовне и телесне ране Својих
грешних створења. Милостиво погледај на слугу Твог Лазара, који очекује
да његово тело буде повређено медицинским средствима, ради властитог
добра и душевне и телесне користи. Благослови руке оних који ће га
оперисати и оних који ће им помагати, дајући им Својом небеском
благодаћу и покровитељством, мудрост и спретност.
Јер си Ти Бог милости и спасења и Теби славу узносим, о Христе Господе,
са Твојим Предвечним Оцем и добрим и Животворним Духом. Амин.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Молим све добре људе да се помоле за породицу Дабижљевић, да нас Господ ослободи од навале безверја које нам се намеће у околини где живимо, страдамо много, а моја молитва је јако јалова и потребна нам је помоћ. Хвала унапред, Бог вас поживео и срећан празник. Господе смилуј се! 

Сачувај Боже све оне које због Тебе и вере православне гоне незнабошци,

безбожници и јеретици. Посети их, укрепи, утеши и силом својом ...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Duse milosrdne! Prosim vase molitve, i po crkvama i manastirima da omogucite gdje imate mogucnosti, za dobrog i nesretnog momka Petra koji je u trenutku nervnog rastrojstva zaboravio na ljubav Boziju i ljudsku i oduzeo sebi zivot. PETAR +++♥

Подели на овим сајтовима

Duse milosrdne! Prosim vase molitve, i po crkvama i manastirima da omogucite gdje imate mogucnosti, za dobrog i nesretnog momka Petra koji je u trenutku nervnog rastrojstva zaboravio na ljubav Boziju i ljudsku i oduzeo sebi zivot. PETAR +++♥

Господе, смилуј се на раба Твојег Петра, опрости му, није знао шта ради...да је знао колики је то грех, вероватно то не би урадио...Свемилостиви, имај у виду његову болест....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Primi Gospode molitve naše za bolesne ,nemoćne ,tužne ,upokojene .

Amin

Bože daj 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

После осам година мој син Владимир  поново има астматични напад. Молим вас помолите се за њега. Молим вас

Докторка каже да ћемо, тек за недељу дана видети да ли се астма поново активирала, или је ово нешто тренутно.

Молим Те, Боже помози мом детеу.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...