Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Браћо и сестре, помените мајку професорке Ксеније Кончаревић, такође професорку Јелену, којој је сасвим недавно откривен рак свега и свачега, од појаса до темена, дакле практично у терминалној фази.

Наравно, и проф. Ксенију, за коју је ово ужасан и потпуно неочекиван шок.

Проф. Јелена се упокојила јутрос.

Дека је сада у коми.

Био сам објавио на статусу, али овде сам заборавио да напоменем, да се мој деда Мирослав упокојио, има већ недељу дана.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Проф. Јелена се упокојила јутрос.

Био сам објавио на статусу, али овде сам заборавио да напоменем, да се мој деда Мирослав упокојио, има већ недељу дана.

Упокоји Господе уснуле слуге Своје Мирослава и Јелену. Вјечнаја памјат.

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Господе, о Господе мој, радости моја, обрадуј ме милошћу Твојом.

Сколиле немоћи са свих страна.

Колико да сагнем главу ка смирењу да завлада мир у дому. :cmizdrenje:0122_tuk7896634

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Мој веома добар друг Ален се је снашао у велико искушењу, видео сам га на улици како шета бос и у јако је тешком духовном стању. Молим вас за ваше молитве за њега.

Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј нас! Спаси Господи раба својега Алена од сваке опасности и избави га из искушења!

Подели на овим сајтовима

Данас се у мом селу упокојио један човек, име му је Млађен. Није био крштен, није веровао у Бога, али то не значи да Бог није веровао у њега. Па помените, колико се може

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Moja majka Danica sutra operise tumor na debelom crevu ... Pomjanite.

Taшо,прошло је неколико дана, како је мајци?

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Oporavlja se,.

Хвала Богу :)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Сутра ће мог друга Александра оперисати због излива крви у мозак. Чекају да још један проблематичан капилар пукне па да иде под нож. Прогнозе су лоше. Није верник, али Бог је милостив.  Помолите се за њега, молим

Подели на овим сајтовима

Господе наш милостиви и преблаги, помози да операција прође добро и да се Александар опорави.

Подели на овим сајтовима

Помени, Господе, уснулог слугу свога Остоју у нади на васкрсење у живот вјечни и опрости му свако сагрјешење, хотимично и нехотимично, што сагријеши ријечју, или дјелом, или мишљу.
И усели га у мјеста светла, у мјеста свјежине, у мјеста одмора, одакле одбјеже свака мука, жалост и уздисање, гдје гледање лица Твога весели све од вијека свете Твоје.
Даруј му царство Твоје и учешће у неисказаним и вјечним Твојим добрима, и наслађивање у Твом бесконачном и блаженом животу.
Јер си Ти живот, и васкрсење и покој уснулог слуге Твога, Христе, Боже наш, и Теби славу узашиљемо са беспочетним Твојим Оцем и Пресветим, и Благим, и животворним Твојим Духом, сада и увијек и у вијекове вијекова.
Амин.

Подели на овим сајтовима

Имам велик проблем, ал пошто се ради о гресима ближњих не смем да вам кажем о чему се ради.

Потребна ми је снага да скујем оружје за ово, па помените  Жарка, Зорана,Јованку и мене.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Имам велик проблем, ал пошто се ради о гресима ближњих не смем да вам кажем о чему се ради.

Потребна ми је снага да скујем оружје за ово, па помените  Жарка, Зорана,Јованку и мене.

Господе, Ти знаш слабости срца њихових. Подај слугама својим Жарку, Зорану, Јованки и Драгани смирење и кротост, да истрају на Твом путу. Окрепи њихову љубав и оснажи њихову вољу. Избави их Господе из сваког искушења. Амин

Подели на овим сајтовима

Богу Хвала и свима који су се помолили, Александар је преживео операцију па се надамо да ће бити све добро....

Подели на овим сајтовима

Хвала Ти Господе.

И помози да се Александар опорави на велику радост своје породице.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...