Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Погледај Господе на Твоју Јелену, и одагнај јој страхове и помисли, а на здравље и радост.

Амин.

Подели на овим сајтовима

Pomenite molim vas u vasim molitvama moju zenu Maru, koja je ostala u bolnici na ispitivanjima...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Да Господ даде да са Маром буде све на добро.

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богородице, мајчице Божја, погледај на слушкиње Јелену и Мару, и измоли од Сина Свога, Господа нашег, њихово оздрављење , на радост свима који их воле, а на славу Своју и свих становника небеских.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Molim vas,

pomenite u molitvama Danicu, majku moje drage sestre u Hristu, koja u brizi i strepnji iscekuje izvestaj patologa. Pomolimo se Gospodu i za Danicu i njene bliznje.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Спаси Господе и помилуј болесне слуге Твоје; ублажи им болове и исцели их ускоро ако им је то на корист.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li je pravo, na kraju to samo Gospod zna, ali molio bih vas da pomenete u molitvama svojim drugara mog Ivana koji je juče u slabosti svojoj digao ruku na sebe i oduzeo sebi život. Nisam ga poznavao lično, već preko jednog prijatelja. Gospod neka mu se smiluje i neka oprosti meni grešnom ako sam Mu sagrešio ovom molitvom.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе,опрости сиротом Ивану који није знао шта ради......и не само њему,сети се и Марије.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Господеееее........погледај на несрећног Ивана, и нека милост Твоја, и љубав Твоја, и воља Твоја буду са њим.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Слуга Господњи Ђорђе има озбиљних здравствених проблема. Тренутно ништа не види, у прошлу недељу му се искривила леђа, а тек 5. има заказан скенер.

Укрепи Господе супругу његову Љиљану.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Да Ђорђе своје здравствене проблеме употреби на спасење своје, а Господ да га укрепи у томе, ако ли тијело страда, Господе, не дај да душа пропадне!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...