Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Зове се Ана и има само 29 година. У коми је од јуче ујутро.

Има и сина, који стално пита кад ће мама да се пробуди....

Помените је у молитвама својим, моли вас ваш брат у Христу

Ивица

Ivice,

kako je Ana?

Подели на овим сајтовима

Ivice,

kako je Ana?

Свима који поменусте у молитвама својим Ану, не могу рећи хвала, јер је то ужасно мало, али могу и даље све да вас поменем у молитвама својим, како би вам Господ наш Указао Да Је Увидео милосрђе наше, о ком нас Учи.

Ана за сад само отвара очи на позив лекара, али и даље нема снаге ниједним удом се покренути и бори се против изузетно снажне упале плућа, проузроковамне комом.

Данас, на Светој Литургији, началствујући је поменуо служитељку Ану при изношењу Дарова Часних, и нека Би Бог Дао, да сви све, и које помињемо овде и оне за које знамо у срцима својим, Помене у Царству своме, по милости својој и промислу своме Одлучи како Ће са њима, а свима нама Да утеху кроз подсећање да

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Молимо се за друге, у нади да ће се и неки други молити за нас.....

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Pomenite Milana, otac jednog od nasih harmonikasa koji su skoro u Kini osvojili prva tri mesta na svetskom takmicenju, covek je imao udes i sad je u komi vec 12 dana... ide pomalo na bolje, ali ipak nije viska da ga i vi pomenete gde god mozete...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Молим вас помените у својим молитвама двогодишњег Јакова. Живи у Аустралији са мајком Иваном.Ових дана оперисан или ће ускоро бити,ја не могу тачно рећи јер ми је од прекјуче немогуће да их контактирам ( кила у препонама и трпи велике болове)

Ко може и сутра на Литургији.

Хвала

Јаков је сада добро,весео и несташаааанн... ко сваки двогодишњак.

Свако вам добро у Господу браћо и сестре и пуно хвала на помоћи.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Наравно, поменућу Јакова у цркви светог Јакова.

.hvala. ,...па онда,обавезно и другог Јакова,бебицу, и његову мајку Јелену, да јој Господ дарује оздрављење и снагу да га чува и пази.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Pomeni Gospode sve ovde pomenute molimoli

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...