Jump to content

Nikoljdan

Теолог
 • Број садржаја

  24
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Nikoljdan

 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nikoljdan's Achievements

 1. Nikoljdan

  Литургика

  Pomaže Bog. Rekoh i kolege da pitam da nema ko da okači "Evharistija " od Kiprijana Kerna u PDF. Pozdrav.
 2. Pomaže Bog svima. Da nema ko u pdf " EVHARISTIJA" od Kiprijana Kerna da postavi. Unaprijed hvala. Pozdrav.
 3. religija indijanaca južne amerike

 4. Pomaže Bog , Htio sam još jednom da zamolim , ako bi neko mogao ga otpjeva : - tropare po neporočnih, - jevanđelske stihire, - Ps.136. Hvalite imja Gospodnje Treba mi za ispit.Imam to u notama u Opštem pojanju, ali džaba kad ne umijem da čitam note. Primite puno pozdrava. Izvinite.
 5. Pomaže Bog , oče. Bio bih Vam zahvalan , ako bi neko mogao ga otpjeva : - tropare po neporočnih, - jevanđelske stihire, - Ps.136. Hvalite imja Gospodnje Treba mi za ispit.Imam to u notama u Opštem pojanju, ali džaba kad ne umijem da čitam note. Primite puno pozdrava.
 6. Pomaže Bog svima. Sinoć kasno sam na jednoj lokalnoj našoj podgoričkoj televiziji Vijesti , vidio snimak, gdje se sadašnji papa , sastajao sa Mirašem Dedejićem. Inače ova televizija je mnogo naklonjena ovoj sekti cpc.
 7. Nikoljdan

  seminarski rad

  Pomaže Bog , braćo i sestre. Dobio sam temu iz Dogmatike za seminarski rad " Kritika intelektualizma po starcu Sofroniju Saharovu", pa bih htio da zamolim ako je neko u mogućnosti mi pomogne oko ove teme ili da postavi u PDF neku od njegovih knjiga u kojoj on piše o ovoj temi.. Pozdrav svima.
 8. Nikoljdan

  studentski forum

  Bratijo, pomaže Bog. Da neko nema slučajno od Kiprijana Kerna PATROLOGIJU 1 u PDF. Pozdrav svima.
 9. Braćo pomolite se teško bolesnu sluškinju Đurđu u kritičnom je stanju. Svako vam dobro u Gospodu želim.
 10. Ivana , mnogo ti hvala , ali mene baš interesejuje kako se tačno pjeva.Imam Osmoglasnik i note za liturgiju. Hvala ti. Pozdrav.
 11. Ili Milane ako se ove adrese mogu postaviti na forumu , da osmoglanik lakše skinemo i liturgije. Izvini.
 12. Brate Milane , pomaže Bog. Molim te bi li mi mogao pomoći kako da otvorim ovu adresu za OSMOGLASNIK, očito da se moram registrovati na taj sait, ali mi to ne polazi za rukom. Pozdrav Zoran iz PG. (slab sam ti sa kompjuterom)
 13. Nikoljdan

  Strano i praznično pjenije

  Bratijo, pomaže Bog.Da nema neko Strano pjenije ( tako su mi rekli da se zove, čini mi se) i praznično pjenije od Mokranjca- u notama - u PDF.Pozdrav svima 8086.gif hvala
 14. Nikoljdan

  Vaseljenski sabori

  Ja sam u Foči na Bogoslovskom fakultetu, dali su nam ovu literaturu kao obaveznu.Kanoni od vl.Atanasije su najvjerovatnije vezani za Sabore.Hvala.Pozdrav
×
×
 • Креирај ново...