Jump to content

Nikoljdan

Теолог
  • Број садржаја

    24
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Nikoljdan

  1. Nikoljdan

    Литургика

    Pomaže Bog. Rekoh i kolege da pitam da nema ko da okači "Evharistija " od Kiprijana Kerna u PDF. Pozdrav.
  2. Pomaže Bog svima. Da nema ko u pdf " EVHARISTIJA" od Kiprijana Kerna da postavi. Unaprijed hvala. Pozdrav.
  3. religija indijanaca južne amerike

  4. Pomaže Bog , Htio sam još jednom da zamolim , ako bi neko mogao ga otpjeva : - tropare po neporočnih, - jevanđelske stihire, - Ps.136. Hvalite imja Gospodnje Treba mi za ispit.Imam to u notama u Opštem pojanju, ali džaba kad ne umijem da čitam note. Primite puno pozdrava. Izvinite.
  5. Pomaže Bog , oče. Bio bih Vam zahvalan , ako bi neko mogao ga otpjeva : - tropare po neporočnih, - jevanđelske stihire, - Ps.136. Hvalite imja Gospodnje Treba mi za ispit.Imam to u notama u Opštem pojanju, ali džaba kad ne umijem da čitam note. Primite puno pozdrava.
  6. Pomaže Bog svima. Sinoć kasno sam na jednoj lokalnoj našoj podgoričkoj televiziji Vijesti , vidio snimak, gdje se sadašnji papa , sastajao sa Mirašem Dedejićem. Inače ova televizija je mnogo naklonjena ovoj sekti cpc.
  7. Nikoljdan

    seminarski rad

    Pomaže Bog , braćo i sestre. Dobio sam temu iz Dogmatike za seminarski rad " Kritika intelektualizma po starcu Sofroniju Saharovu", pa bih htio da zamolim ako je neko u mogućnosti mi pomogne oko ove teme ili da postavi u PDF neku od njegovih knjiga u kojoj on piše o ovoj temi.. Pozdrav svima.
  8. Nikoljdan

    studentski forum

    Bratijo, pomaže Bog. Da neko nema slučajno od Kiprijana Kerna PATROLOGIJU 1 u PDF. Pozdrav svima.
  9. Braćo pomolite se teško bolesnu sluškinju Đurđu u kritičnom je stanju. Svako vam dobro u Gospodu želim.
  10. Ivana , mnogo ti hvala , ali mene baš interesejuje kako se tačno pjeva.Imam Osmoglasnik i note za liturgiju. Hvala ti. Pozdrav.
  11. Ili Milane ako se ove adrese mogu postaviti na forumu , da osmoglanik lakše skinemo i liturgije. Izvini.
  12. Brate Milane , pomaže Bog. Molim te bi li mi mogao pomoći kako da otvorim ovu adresu za OSMOGLASNIK, očito da se moram registrovati na taj sait, ali mi to ne polazi za rukom. Pozdrav Zoran iz PG. (slab sam ti sa kompjuterom)
  13. Nikoljdan

    Strano i praznično pjenije

    Bratijo, pomaže Bog.Da nema neko Strano pjenije ( tako su mi rekli da se zove, čini mi se) i praznično pjenije od Mokranjca- u notama - u PDF.Pozdrav svima 8086.gif hvala
  14. Nikoljdan

    Vaseljenski sabori

    Ja sam u Foči na Bogoslovskom fakultetu, dali su nam ovu literaturu kao obaveznu.Kanoni od vl.Atanasije su najvjerovatnije vezani za Sabore.Hvala.Pozdrav
  15. Nikoljdan

    Vaseljenski sabori

    Pozdrav svima.Htio bih da zamolim ako neko ima Istoriju Vaseljenskih Sabora od Bolotova i Kanoni od vladike Atanasija u PDF- u bio bih mu zahvalan ako bi ih postavio.Sve najbolje vam želim.Sajt je odličan .
  16. Htio bih prvo sve da vas pozdravim, i da zamolim da nema neko PRAZNIČNO POJANJE od Lastavice ili od Mokranjca u notama u pdf-u. Takođe da neko nema snimljeno KATAVASIJE Gospodnjih , Bogorodičnih i svetoteljskih praznika ili gdje se mogu slučajno naći. Još jednom pozdrav svima iz "vrele" Podgorice.
  17. Nikoljdan

    Ја сам...

    Stole, pomaže Bog.Ja sam Zoran Jovićević iz Pg.Mogu ti preporučiti dr.Ilija tomić,Starozavjetni proroci, Uvođenje u St.Zavjet od Džona Drejna, Albert Rebić, Amos prorok pravde .Pozdrav
  18. Prvi put učestvujem u nekoj rasrpavi na nekom forumu, pa vam se izvinjavam za nedorečenost.Ne dao Bog , nije sa nikakvom lošom namjerom.pozdrav svima.
  19. Oče, to sam vidio na Svetosavlju u rublici vijesti pod temom saopštenje sabora. Čim koristi izraz " sobor nečestivih" taj odlično zna težinu tih riječi i još kaže "voznenavidjeh cerkov lukavnujuščih" .Da nam svima gospod podari straha božijega.
  20. Draga bratijo, upravo sam na Svetosavlju pročitao jednu poruku i vjerujte mi užasnuo se.Nazvan je sabor spc, soborom ,nečestivih.nazvati patrijarha i sabor nečestivim ( da je sv.sava bio sada patrijarh isto bi prošao), pa đe nam je strah božiji.svi mi volimo vl.artemija ali sabor je taj koji donosi odluke.pozdrav
  21. Nikoljdan

    potrebno iz starog zavjeta

    Bratijo, ako neko ima nešto o proroku Amosu ili o tritoisaiji neka izbači, bio bih zhvalan.Pozdrav
  22. Nikoljdan

    Potrebno iz Starog Zavjeta

    Draga bratijo, ako je neko u mogućnosti da izbači nešto o proroku Amosu i o Tritoisaiji, bio bih mu mnogo zahvalan.pozdrav hvala
×
×
  • Креирај ново...