Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Милост Твоја Господе да буде са Петром.

amin-nas

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Мир Божији,Христос се роди!

Оче!Молим те,погледај милостиво на слугу Твога Драгана.Опрости му ако шта сагреши.Помози му и упути га.Нек буде Воља Твоја на њему и на свима који те моле за њега.Амин.

Помолимо се,молим све вас, за нашег брата Драгана јер не знам шта би друго могли учинити.Причестио се потпуно на своју руку,ван своје парохије, на поноћној Литургији. Крштен је ко беба и са дедом је у раном детињству радо био у цркви али од тада ништа-ма ништа тј. неколико деценија класични "обичајни" Православац. Тек је јутрос у поверењу рекао једном нашем другу шта је урадио.Каже..био на Литургији и тако му је дошло да и он приђе "тамо кад су позвали да приступимо".

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Мир Божији,Христос се роди!

Оче!Молим те,погледај милостиво на слугу Твога Драгана.Опрости му ако шта сагреши.Помози му и упути га.Нек буде Воља Твоја на њему и на свима који те моле за њега.Амин.

Помолимо се,молим све вас, за нашег брата Драгана јер не знам шта би друго могли учинити.Причестио се потпуно на своју руку,ван своје парохије, на поноћној Литургији. Крштен је ко беба и са дедом је у раном детињству радо био у цркви али од тада ништа-ма ништа тј. неколико деценија класични "обичајни" Православац. Тек је јутрос у поверењу рекао једном нашем другу шта је урадио.Каже..био на Литургији и тако му је дошло да и он приђе "тамо кад су позвали да приступимо".

Ne izgleda mi da je uradio nesto strasno... covek se pricestio, nije nista ukrao... .mislise.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Оче!Молим те,погледај милостиво на слугу Твога Драгана. Опрости му ако шта сагреши.Помози му и упути га.Нек буде Воља Твоја на њему и на свима који те моле за њега.Амин.

Немој "ми стајеш на муку" Оби.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Немој "ми стајеш на муку" Оби.

To nije nikakav odgovor.

Posto je izneta molba da se covek pomene u molitvi, razumno je da znamo sta je tacno pogresio ako je pogresio, ili da znamo cime je tacno ugrozen ako je ugrozen. Ovako stojimo u prazno.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To nije nikakav odgovor.

Posto je izneta molba da se covek pomene u molitvi, razumno je da znamo sta je tacno pogresio ako je pogresio, ili da znamo cime je tacno ugrozen ako je ugrozen. Ovako stojimo u prazno.

Шта да одговорим а да не погрешим.

Мислила сам да ће из онога што сам већ написала бити јасно и довољно.

Кад сам чула шта је урадио прво што ми је пало на памет,било је "..верујем Господе,помози неверју мом !"...само то ми звонило у ушима и не знам откуд.... заплакала сам.

Ја ћу се свакако молити а ви надаље просуђујте из овога што могу да додам,онако у крупним цртама,да ли је ил није погрешио и у каквој је или није опасности.

..осим за венчања,крштења и сахране човек задњих 30.година није ушао у цркву.

Колико ја знам, никада се не каје за оно што чини (бар тако увек каже),свештеном лицу се никад није исповедао, можда је ко дете постио.Три пута разведен,све грађански бракови, а алкохол га је одавно и поприлично узео под своје.Према својима у породици и фамилији строг,са пуно грубости и тешких речи.

С друге стране,врло поштен и одговоран.Труди се у свом послу,очувао пожртвовано сам своја два сина из другог брака,помаже људима колко је у његовој моћи,поуздан пријатељ у невољи свакоме кога прихвати за пријатеља.

На Бадњи Дан не знам да л је постио али је извесно да је пуно ракије попио,тако отишо на поноћну Литургију и приступио,причестио се.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Шта да одговорим а да не погрешим.

Мислила сам да ће из онога што сам већ написала бити јасно и довољно.

Кад сам чула шта је урадио прво што ми је пало на памет,било је "..верујем Господе,помози неверју мом !"...само то ми звонило у ушима и не знам откуд.... заплакала сам.

Ја ћу се свакако молити а ви надаље просуђујте из овога што могу да додам,онако у крупним цртама,да ли је ил није погрешио и у каквој је или није опасности.

..осим за венчања,крштења и сахране човек задњих 30.година није ушао у цркву.

Колико ја знам, никада се не каје за оно што чини (бар тако увек каже),свештеном лицу се никад није исповедао, можда је ко дете постио.Три пута разведен,све грађански бракови, а алкохол га је одавно и поприлично узео под своје.Према својима у породици и фамилији строг,са пуно грубости и тешких речи.

С друге стране,врло поштен и одговоран.Труди се у свом послу,очувао пожртвовано сам своја два сина из другог брака,помаже људима колко је у његовој моћи,поуздан пријатељ у невољи свакоме кога прихвати за пријатеља.

На Бадњи Дан не знам да л је постио али је извесно да је пуно ракије попио,тако отишо на поноћну Литургију и приступио,причестио се.

Iz ovoga tesko da moze da se zakljuci nesto jasno.

Narocito je cudno ako se nije citav zivot pricescivao - sta ga je to sad poteralo da se pricesti?

Ono sto je po mom misljenju najvaznije je da taj covek nije pristupio da se pricesti onako iz obesti ili inata, nego prostodusno, pa makar i nespreman.

U svakom slucaju, da Bog da da mu bude na korist, da mu se sirom otvore oci i da vidi de sve gresi.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1326050258' post='555957]

извесно или сигурно?

Брате Милане,можда ти је тешко да схватиш али он без пола литре ниједно вече не дочека......тако да на жалост... сигурно је.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре форумаши,

моја супруга Јелена треба да се породи ових дана.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Пријатељица моје мајке, Загорка, оболела је од рака и ових дана трпи јаке болове.

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре форумаши,

моја супруга Јелена треба да се породи ових дана.

Пресвета Богородице, помози Јелени да све прође како треба. .1399.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...