Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Када сам једаред питао свештеника о томе, рекао ми је да су молитве добродошле. Прво, самоубица се могао покајати. Не умире се баш у тренутку.

И Божја је милост превелика за наше разумевање.

Дај Боже спокоја души напаћене Марије.

Подели на овим сајтовима

link=topic=3975.msg335379#msg335379 date=1293909262]

pomenite Mariju Gospodu... juče izvršila samoubistvo... znam da Crkva osudjuje ovakav čin-što je i opravdano- ali sam oduvek smatrao da samoubicama najviše treba pomoći molitvom... i što reče Dostojevski-Molite se i za njih.Neće se Hristos naljutiti zbog ljubavi

:(

Господе помилуј  beggingpleasesmiley-1

Подели на овим сајтовима

Пресвета Маријо и Исусе, помените залуталу душу ...

Pomolite se za dusu naseg svestenika protojereja Radoslava,juce je poginuo.Da Bog da njegovoj sirocadi i udovici snage ...

Господ да га прими у Царство Своје, а породици да пружи утеху...

beggingpleasesmiley-1 :(

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Kada se neko ubije onda se opelo vrši jedino ako vladika to dozvoli.

Naše lične molitve su naša Hrišćanska obaveza,moje mišljenje.

Gospode ,govorimo o tebi da si svemislostiv a negiramo spasenje samoubicama  greengrin

moitvama i suzama zemaljske i nebeske Crkve ,oprosti sagrešenje Marino, jer sada sigrno shvata svoj promašaj.

Da ti nisi dotakao moje srce možda bi i ja ...

Подели на овим сајтовима

da... sad sam se vratio sa sahrane... nije bilo opela... vrlo kratko samo vječnaja pamjat i žito i vino...

:group111: ,  Ti znaš...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Господе,  facenew22222222молимо Те, прими Марију у царство Твоје,она је била добра и млада,

могла је још доста тога да схвати.

Зато јој Ти помози  и изведи на светлост,

пред Твоје сјајно лице,

молитвама  Преблаге и Пречисте Мајчице Богородичице! Bogorodicaaaaaa

Подели на овим сајтовима

Гоподе, помилуј Марију, урадила је то зато што није спознала тебе...можда није имала прилику или је није препознала...опрости јој, није знала шта ради... 0409_feel

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Господе,  klapklapмолимо Те, прими Марију у царство Твоје,она је била добра и млада,

могла је још доста тога да схвати.

Зато јој Ти помози  и изведи на светлост,

пред Твоје сјајно лице,

молитвама  Преблаге и Пречисте Мајчице Богородичице! Bogorodicaaaaaa

Gospode usliši  beggingpleasesmiley-1 i pomiluj  beggingpleasesmiley-1 i oprosti  beggingpleasesmiley-1 - znam da možeš  beggingpleasesmiley-1 smiluj se sluškinji tvojoj koja pokleknu u ovom životu, ne uzimaj za zlo.  klapklap 0409_feel  beggingpleasesmiley-1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Господе, помилуј и исцели малог Константина, и упокој душе слугу Својих, Радослава и Марије.

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Молим вас помолите се моју породицу.

Остајем без посла,мој муж не ради,јер нико неће да запосли људе од 45 и више година.Имам два дивна сина,студента.Помолите се да,бар једно од нас нађе посао,да изведемо ову нашу чељад на пут.

Опростите,што износим своју интиму овако,али ми

је много тешко и потребни сте ми. 1000000001010

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...