Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Сестро, од свих крстова, то можда и није најтежи. Бринимо се за Царство Божије, а остало ће нам се додати. Ово пишем из личног искуства.

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре помолимо се за ово мило чедо  :bla:

http://www.andrijalakic.com/

Господе Исусе Христе, Милостиви Спасе, исцели невино чедо Твоје и утеши родитеље и његове ближње!  beggingpleasesmiley-1

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Господе,молим Те,услиши вапаје родитеља маленог Андрије,сажали се на њих и остави им чедо њихово,да живи,да испуни радошћу срца њихова и да прослави име Твоје,ако је воља Твоја! beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Пресвета  Богородице, погледај  на ово  чедо, Андрију,

и његове  родитеље, неутешне...

Bogorodicaaaaaa Bogorodicaaaaaa Bogorodicaaaaaa

Подели на овим сајтовима

молим вас помолите се за мене и Милоша, нашег брата у Христу, за обнову наше бесмртне братске и пријатељске љубави Христом.  :)

данас сам примио покајну и радосну вест да смо га у септембру добили као једног новог брата у Христу, иако сам га изгубио као једног од најприснијих пријатеља пре пар година.  :nene:

молим вас, помените нас сузама свих покајаних душа и молитвама Пресвете Богородице, светог Саве, светог Пантелејмона, светог архангела Михаила, светих мученица Љубави, Вере и Наде и мати им Софије и свих светих септембра месеца да опет будемо као Петар и Павле, Христос посреди нас нек је.

Господе, понеси ме злог и слабог и исцели ми надвоје срце које крваво не зацељује и оснажи ме утехом и миром правде целивом љубави јер радујеш и љубиш грешника који се скрушено каје. ја сам Ти свеједно захвалан за испуњење мојих молитава да се крсти, да не буде отеран од Цркве мојим поступком. ако је то био залог његовог будућег крштења, ја ћу га се увек с радошћу жалца сећати али те молим да ми не удаљиш љубав ближњег која ми недостаје и даље.

молим и вас да ми опростите за моју дрску и свађалачку нарав.  0110_hahaha bendoff

Христос посреди нас у сва времена. 4chsmu1

молим вас, много би ми значило јер ми није то лак крст ...

Подели на овим сајтовима

Господе смилуј се браћи Милану и Милошу, даруј им благодат и љубав учврсти међу њима, да никаква бол, невоља, ни туга не стане на пут братској љубави њиховој, и опрости им сагрешења њихова, подај им мир у души, и радост у срцу. Господе помилуј и спаси.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ма,иди,бре,Медо,расплака ме  :)

МОЛИТВА ЗА ПОМИРЕЊЕ ОНИХ КОЈИ СУ У ЗАВАДИ

Владико,Човекољупче,Царе векова и добара дароватељу,

који си непријатељства преграду разорио и мир подао роду људскоме,

даруј и сада мир слугама Својим Милану и Милошу,укорени у њих страх Свој,

и међусобну љубав утврди.Угаси сваку распру,одузми од њих све саблажњиве несугласице,

јер Ти јеси Мир наш,и Теби славу узносимо,Оцу,и Сину,и Светом Духу,сада и свагда и у

векове векове.АМИН!

4chsmu1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре помолимо се за ово мило чедо  pospan

http://www.andrijalakic.com/

Господе Исусе Христе, Милостиви Спасе, исцели невино чедо Твоје и утеши родитеље и његове ближње!  beggingpleasesmiley-1

Господе Исусе Христе, Сине Божји, смилуј се на малог Андрију!

Подели на овим сајтовима

Господе смилуј се браћи Милану и Милошу, даруј им благодат и љубав учврсти међу њима, да никаква бол, невоља, ни туга не стане на пут братској љубави њиховој, и опрости им сагрешења њихова, подај им мир у души, и радост у срцу. Господе помилуј и спаси.

pospan

молим и вас да ми опростите за моју дрску и свађалачку нарав.  bendoff 4chsmu1

0442_feel

Подели на овим сајтовима

Желим да се захвалим свима који су моју сестру Радмилу помињали у својим молитвама. Ко не зна, она болује од карцинома плућа који је метастазирао на кости, јетру, мозак... Живи у Канзас Ситију, у Америци. Синоћ сам разговарала с њом и рекла ми је да је последњи скенер показао да су јој плућа потпуно чиста. Ни трага од карцинома од којега је све започело. Наравно, то није потпуно излечење, остале су многе метастазе и борба се наставља, али њени лекари су у чуду. Љубе је и честитају.

Свима се захваљујем на подршци и форумашима и многим другим људима који нису на форуму и све молим да и даље помогну својим молитвама.

slava3  isus-sinai  Bogorodicaaaaaa  blessyou  hvala

:group111:  :group111:  :group111:

0442_feel  0442_feel  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...