Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Слава  Богу  и  његовим  светима! isus-sinai

Пресвета  Bogorodicaaaaaa  не   остави  сада  нашу  сестру  Радмилу! :group111:

:group111:

Ја бих вас још једном замолио све да се молите за мог оца , Мирослава , још је на лечењу од рака..

Помози, Господе, Мирославу да победи ову опаку болест. :group111:

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе, ако је по вољи Твојој, помози слуги свом Мирославу да победи опаку болест и подари му исцељење благословом својим. Не напуштај Господе слуге свог Мирослава и слушкиње своје Радмиле већ им оснажи душе вером.  :group111:

СЛАВА  isus-sinai ТЕБИ И СВЕТИМА ТВОЈИМА

Подели на овим сајтовима

Ја бих вас још једном замолио све да се молите за мог оца , Мирослава , још је на лечењу од рака..

Свети Нектарије Егински,  подвижниче и угодниче  Божији,

помози  сестри  Радмили  и  брату Мирославу, који најтеже страдају! :group111:

Спаси  их  милостиви свети оче Нектарије!

Нека ти је слава вавек! isus-sinai

Подели на овим сајтовима

Draga braćo i sestre, dvije moje sestre u Hristu, odlučile su da život nastave u manastiru, molim vas pomenite sestre Nadu i Biljanu u molitvama svojim, da im Gospod daruje snagu i da u radosti provode dane iskušeništva.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Свети Нектарије Егински,  подвижниче и угодниче  Божији,

помози  сестри  Радмили  и  брату Мирославу, који најтеже страдају! whackado

Спаси  их  милостиви свети оче Нектарије!

Нека ти је слава вавек! :229229229:

whackado 4chsmu1 4chsmu1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Господе,  :229229229:, помилуј слушкиње своје Наду и Бољану и оснажи им душе Благодаћу Својом.

whackado whackado

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Gospode blagi,molitvama sv.Nektarija Eginskog,pomozi bratu Miroslavu i sestri Radmili da duhom ojacaju i opaku bolest pobede.

Pomozi ,Gospode,sestrama Nadi i Biljani da opstanu na putu Tvome i postanu monahinje Tvoje.

0205_whistling

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, помолите се за мог школског друга Александра који је јуче погинуо!  leteti

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

leteti eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Gospode  .please. smiluj se i naseli slugu tvog Aleksandra u raj.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Gospode,upokoj dusu sluge tvoga Aleksandra,i useli je u rajska naselja Tvoja.

greengrin 4chsmu1 4chsmu1 :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Presveta Bogorodice,Ti utesi roditelje njegove,jar i sama znas koliki je njihov bol.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...