Jump to content

syd

Члан
  • Број садржаја

    682
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

    Never

О syd

  • Рођендан 01/01/1

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

syd's Achievements

  1. Sestro u NIsu zive skoro 99%Srbi, i ne znam od koga bi se on odcepio. Drugo, regionalizacija bilo kakva da je uvek je u okvirima drzave, i ako neko kaze da Nis nece biti u Srbiji,onda ne znam o kakvoj se to regionalizaciji radi.Mozda uniji regiona na svetskom ili evropskom nivuo. Ne slazem se. Naravno da je ekumenisticki da se Zavisha kao jezuita nada da Nish nece biti u Srbiji 2013. godine. I svi mi koji ne razumemo sta je to regionalizacija treba da se stidimo. Predlazem da se svi izvinimoZavishi sto smo onako reagovali protiv njegovih ekumenisticko-jezuitskih nada. Jedino je Anastasija prosla ovaj mali test.
  2. Ma naravno. Napisao je samo da do 2013. Nis nece biti u Srbiji. Sta je lose u tome? I prastajte mi sto sam tako zlonameran sto sam u tome video neki problem ili Zavishinu dvolicnost. Ne razumem ja taj kontekst i nemam pojma o regionalizaciji.
  3. Pa znaš kako je, ideja ti je fina, al do 2013. ima vremena a kako je počelo možda i Niš ne bude u Srbiji. Фино, мало по мало па брат језуита изгуби стрпљење и изјави овако нешто добронамерно.Ili strpljenje ili koncentracija mu zafali ponekad. Covek glumi na forumu, a nije ni cudo posle toliko postova, da mu se omakne da kaze sta stvarno misli. Ranije su jezuiti bili isti kao i on, samo obrazovaniji i strpljiviji.
  4. Pa znaš kako je, ideja ti je fina, al do 2013. ima vremena a kako je počelo možda i Niš ne bude u Srbiji. Zavisha, viteski si se prenemagao ovde posle onog bana kaka ti je zao, kako se stidis, kako neces vise, eto bio si isprovociran a sad ovo ...
  5. СВАКА ЧАСТ НА РАЗМИШЉАЊУ Цените да папа долази у Србију због католика? Нешто их нема пуно у Нишу А ни у Грчкој, а тамо је исто ишао, једва чекао да дође као и код нас. Šta se brineš za kvantitet, ima autobusa, vozova, aerodrom, autoput... koliko treba katolika? 200 000, 300 000, 1 000 000... šta je to za nas da se skupimo. Jedva cekam. Ali da ponesete sve one vase navijacke rekvizite, salove, kape, zuto bele podvezice, da vristite kao da je Elvis vaskrsnuo, da budete obuceni u zuto belo, da casne sestre padaju u nesvest u hipu religioznog uzbudjenja, da u posle neko od vas u suzama u kameru govori kako nije video papu, bila je guzva, ali je, hvala svetom Stepincu, video papomobil, da se pre papinog dolaska molite Bogu da bude lepo vreme kako bi se papa provozao u otvorenom autu. Mnogo bih voleo da to dozivim i da vidim. Iz dubine moje ekumenisticke duse.
  6. СВАКА ЧАСТ НА РАЗМИШЉАЊУ ekstra A sto mene neko ne pohvali, vec jedared? Puna mi je tastatura ekumenizma, pozivam papu da dodje, dogovaram se sa Zavishom da zajedno, pod zuto-belim kisobranom, docekamo papu _ ... I nista? Da nije to zbog toga sto sam napisao da je ava Justin oznacio papizam kao jeres? Pa i jeretici su ljudi. I sta bi nam falilo da nas jedan tako istaknuti jeretik poseti? Mada bi se mi, braco, priznajte (ne mislim na tebe pater Chianti), ipak vise obradovali da papa dodje kao POKAJANI jeretik.
  7. Nego, brate, obecao si mi da ces raskrinkati lazno ucenje ave Justina po kome je rimokatolicizam (papizam) jedna opasna jeres. Ocekujem to od tebe, zapravo sam te to zamolio u svom prethodnom postu. Ko te ovo slagao? Ava Justin. Ali, nikada nije kasno da se covek oslobodi predrasuda o papistickoj jeresi, narocito onih predrasuda koje su rasirili takvi kao sto su svetitelji Crkve, ti beznacajni neobrijani starci sto po manastirima sede i nista ne rade. Jer sta zna Ava sta je jeres, kada je tu p. Chianti? Sada je trenutak, posto sam tebe sreo na forumu, pater Chianti, da se oslobodim predrasuda i da spoznam ekumenisticku/stepincevsku/papisticku istinu. Gukni golube. Tvoja rec je kao kap vode u pustinji. Cek, cek. Vidim da si napisao da sam pogresno shvatio avu. Dakle, ava Justin je tvrdio, pater Chianti, da papa ispoveda pravoslavno ucenje? Pretpostavljam da to vazi i za druge svetitelje Crkve? Da li bi mi to obrazlozio, pater, tek da razbijes konacno sve ove predrasude, ovo bezumelje i prelast u koji sam zapao, pogrsno tumaceci avu Justina i ovog iz mog avatara? Jer, u pitanju je vazna stvar za mene. Dobro bi mi dosli i citati, pater. Nije ih tesko naci, ova braca sa svetosavalja su pokacila dosta toga na internet. A mozda i ne trebaju citati, bas sam blesav. Dovoljna je tvoja rec, pater.
  8. U redu je brate. Ti smatras da ava Justin nije oznacio papizam kao jeres. I tvoj pogled na papu, avu, itd. samo je jedna od posledica tog velikog Bozjeg dara: slobode.
  9. Да и ја очекујем да се они коначно определе да ли одбацују своју јеретичку прошлост, да онда сви заједно можемо да се обрадујемо папином доласку. Полако видеће колико је лепо бити у нашој екипи и таквој хармонији..носиће мајице као Стојковић "Опросите ми моју ружну прошлост" bliss jeeee Ma sve im je oprosteno i bez tih majci, sto se mene tice. Jer spasiti brata od jedne tako opake jeresi, prosto nema cenu. Da ne se ne bi pravili lomovi u njihovom emotivnom sustavu, okruzicemo ih belo-zutim bojama, da se ne osete derasinirani.
  10. Да и ја очекујем да се они коначно определе да ли одбацују своју јеретичку прошлост, да онда сви заједно можемо да се обрадујемо папином доласку.
  11. Moze. Nego, ispovedas li ti istinu da je rimski papa jedan opasni jeretik? To ti je conditio sine qua non ulaska u ovu moju ekumenisticku druzinu. I za stucne ne brini. Dres treba da bude zut, suknja bela, stucne zute, kopacke bele. I da se ovde konacno prizna da sam ja najveci ekumenista na forumu. Исповедам...Како не бих исповедала? :group111: Машала, швестер.
  12. Ko te ovo slagao? Ava Justin. Ali, nikada nije kasno da se covek oslobodi predrasuda o papistickoj jeresi, narocito onih predrasuda koje su rasirili takvi kao sto su svetitelji Crkve, ti beznacajni neobrijani starci sto po manastirima sede i nista ne rade. Jer sta zna Ava sta je jeres, kada je tu p. Chianti? Sada je trenutak, posto sam tebe sreo na forumu, pater Chianti, da se oslobodim predrasuda i da spoznam ekumenisticku/stepincevsku/papisticku istinu. Gukni golube. Tvoja rec je kao kap vode u pustinji.
×
×
  • Креирај ново...