Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ko ima volje i srca, Gospod dobrim da mu vrati, nek se pomoli za mene za ono sto On vec zna da mi je potrebno u narednom periodu. Hvala.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Rodjena sestra naseg @Justin Waters je zakacila ovaj virus. Medicinski je radnik, a ima hronicno bronhijalnu astmu, pa je zato sad sa tezim simptomima u bolnici. Ime je Jadranka, pa pomenite i ostavite ime po crkvama ko moze.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

МОЛБА СВИМА ПРАВОСЛАВНИМА
Браћо и сестре да се молимо и за игуманију Сергију и монахиње манастира Дивјејево. 95 % монахиња је болесно.У тешком стању су монахиње Анастасија,Олга и Тарасија. Игуманија такође.

Такође стигао је апел из Тројицко-Сергејеве Лавре за молитву. За епископа Парамона( хоспитализован,обострана упала плућа ) и сву братију.

За тешко болесне од Covid-19:
дечака Павла,
о.Николаја,
о.Мојсеја,
о.Доротеја,
о.Партенија,
о.Никиту,
о.Вартоломеја,
о.Доротеја,
о.Питирима,
o.Диодора,
о.Лава,
о.Далмата,
о.Мојсеја,
о.Поликапа,
јерођакона Исајију

Објава са ФБ, проте Илариона (Ђурице) 1.5.2020.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, PredragVId said:

МОЛБА СВИМА ПРАВОСЛАВНИМА
Браћо и сестре да се молимо и за игуманију Сергију и монахиње манастира Дивјејево. 95 % монахиња је болесно.У тешком стању су монахиње Анастасија,Олга и Тарасија. Игуманија такође.

Такође стигао је апел из Тројицко-Сергејеве Лавре за молитву. За епископа Парамона( хоспитализован,обострана упала плућа ) и сву братију.

За тешко болесне од Covid-19:
дечака Павла,
о.Николаја,
о.Мојсеја,
о.Доротеја,
о.Партенија,
о.Никиту,
о.Вартоломеја,
о.Доротеја,
о.Питирима,
o.Диодора,
о.Лава,
о.Далмата,
о.Мојсеја,
о.Поликапа,
јерођакона Исајију

Објава са ФБ, проте Илариона (Ђурице) 1.5.2020.

Васкрсли и милостиви Господе, исцели овде поменуте слуге своје и орадости их Својом васкрслом радошћу, ради молитава Светих руских угодника Серафима Саровског, Сергија Радоњешког, Царских мученика Романова и прочих угодника Божијих на руској земљи просијавших!

Подели на овим сајтовима

@Aleksandra_A i ostali koji žele, ovde je akatist za upokojene, dobila sam od našeg brata @Vladan :::.kada je umrla moja baka i zaista puno znači kada smo molitveno zajedno sa njima. Nadam se da će moći da se otvori. 

Neka ih Gospod useli u Rajska naselja, amin.

Zaupokojni akatist, zenski Jelisavka.txt

Подели на овим сајтовима

Девојчица Софија из Украјине, оболела од рака костију, лечи се у Израелу и води блог о свом лечењу на Јутјубу и Инстаграму. Поред молитава, видљиви знак подршке може бити и праћење њеног канала

https://www.youtube.com/channel/UCccjh9_OZjWquf2P2lhJiLg

https://www.instagram.com/sofiduch1/

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Данас се Младеновац опрашта од проте Жике

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

@sanja84 Hvala ti, hvala svima vama koji pomažete sve ove godine svojim molitvama koje osećam. 

Živi se život dalje, super smo mi sad, Dušan je jedan srećan klinac, svim silama se trudim i trudiću se da mu/nam omogućim priliku za život sa što manje balasta vezanog za gubitak. A Bog uvek da snagu spram tereta, to je sigurno...

Подели на овим сајтовима

У мојој епархији постоји препорука мог епископа Димитрија о присуству вјерника на црквеним богослужењима за вријеме ванредног стања. Кога занима препоруку сам окачио на Вијестима из епархија. Јутрос сам звао мог духовника и договорио за сутра ујутро разговор и исповијест. Стога бих вас замолио да се помолите за мене грешнога да то протекне у најбољем реду, како то Бог заповиједа.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Milica Bajic рече

@sanja84 Hvala ti, hvala svima vama koji pomažete sve ove godine svojim molitvama koje osećam. 

Živi se život dalje, super smo mi sad, Dušan je jedan srećan klinac, svim silama se trudim i trudiću se da mu/nam omogućim priliku za život sa što manje balasta vezanog za gubitak. A Bog uvek da snagu spram tereta, to je sigurno...

Milice samo hrabro, junaku jedan! Nisam imala pojma, ti se uvek tako držiš...uvek tu za sve, uvek čilog duha...Da Bog upokoji Dušanovog oca među svetima i pravednima...i da se svi vidimo jednog dana u Carstvu Nebeskom.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Помените брата Небојшу који се јуче упокојио. Никада није говорио да је болестан. Увек нас је бодрио и увек био међу првима када је требало да се некоме помогне. Знао сам га свега неколико година. Доста је помагао манастир Тројеручица на Авали и душом и срцем. Он то никад не би рекао, али ево рећи ћу то уместо њега. У свом сродству имао је 2 светитеља. Светог свештеномученика Нестора Милешевског и проту свештеномученика Милана Билбију који је крстио Гаврила Принципа. То ми је сам испричао пре пар година у манастиру Јасеновац крај иконе овог свештеномученика Милешевског кога до тад нисам познавао. Такође је један од најзаслужнијих за обретење моштију проте Милана сродника и драгог оца Војислава Билбије. Иначе, у њиховој лози има 13 свештеника, закључно са сином оца Војислава. Имао сам прилике често пута да га срећем и да од њега чујем доста духовних прича. Молим вас помените. Вечнаја памјат.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...