Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Молим форумску екипу да се помоли за моју супругу Јелену са дететом и за предстојећи порођај

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Иван Недић рече

Молим форумску екипу да се помоли за моју супругу Јелену са дететом и за предстојећи порођај

Са највећом радошћу, драги брате: Богомати Вас миловала и заступала!

Подели на овим сајтовима

Pomenite moju majku Nataliju, stanje se iskomplikovalo i umesto jedne morace na znatno tezu operaciju zvao nas je profesor koji je vodi na razgovor da nam otvoreno kaze da tehnicki je to izvodljivo ali zbog njenog opsteg stanja nije bas verovatno da ce preziveti.

Operacija bi trebalo da je u petak.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Боже, дај снаге Наталији да издржи операцију и да се опорави.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Hvala, u najboljim je rukama, profa koji je operise je vrhunski, a iako je operacija dupla i stomacnih arterija i na nozi, on je danas zvucao sasvim korektno. Rekao je nesto u stilu - tehnicki deo budite mirni,a sto se tice svega drugog ja ne mogu da kazem da je velika sansa da prezivi tako veliku operaciju i da ce njen organizam to podneti, ali bice kako Bog kaze.

To je lepo cuti pogotovo od nekog profesora koji umeju da budu ono prilicno nadobudni u svojoj ekspertizi i znanju.

Подели на овим сајтовима

40 minutes ago, Јелена011 рече

To je lepo cuti pogotovo od nekog profesora koji umeju da budu ono prilicno nadobudni u svojoj ekspertizi i znanju.

Ћути, Јело и моли се с нама Богу! Немаш појма како дивних професора има на Дедињу: професор Радак па надаље...

Подели на овим сајтовима

48 minutes ago, александар живаљев рече

Ћути, Јело и моли се с нама Богу! Немаш појма како дивних професора има на Дедињу: професор Радак па надаље...

Znam :) prvi put je bila kod Radaka, sad je kod Ilijevskog tj zadnjih 11god, zadnja dva bajpasa.

Tamo je stvarno sjajno, smejemo se danas, od klope pa sve drugo. Ocu ja u frontu takvu klopu :D

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Јелена011 рече

Znam :) prvi put je bila kod Radaka, sad je kod Ilijevskog tj zadnjih 11god, zadnja dva bajpasa.

Tamo je stvarno sjajno, smejemo se danas, od klope pa sve drugo. Ocu ja u frontu takvu klopu :D

Др Илијевски је сјајан и тачно је рекао: Сада је све у Божијим рукама. Хвала добром Господу што још имамо тако добре љекаре светих руку у чији је рад уложено много, много учења.

Подели на овим сајтовима

I ucenja i odricanja i sveg sto uz to ide. Pri tom je on mlad jos, a bio je strucnjak vrhunskog kalibra jos tad kad smo ga prvi put upoznali pre vise od deceniju. Koliko je to truda i rada, neurohirurzi, kardiovaskularni..ne znam da li postoji teze specijalizacije, i anesteziolozi koji su zapostavljeni. Svi gledamo ponekad samo lose strane zdravstva i lose primere, a trebalo bi vise pricati o svetlim primerima, o ljudima koji rade u odnosu na svoje kolege maltene u 19v, i koji cine cuda...

Ma sta bilo, to su stvarno junaci i heroji.

Подели на овим сајтовима

Nocas je usnula u Gospodu moja komsinica Milijana. Molim vas pomolite se za njenu dusu, kao i za njene bliznje, da ih Gospod utesi. :'(

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Sutra ujutru polazem poslednji ispit na osnovnim studijama na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu. Pomjanite. 

"Koji ne ljubi ne poznade Boga; jer Bog je ljubav" - 1Jn 4,8

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Student91 рече

Sutra ujutru polazem poslednji ispit na osnovnim studijama na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu. Pomjanite. 

Помага Ти Свети Јован Богослов Љубљени... и обуци се лијепо!

Подели на овим сајтовима

Sutra bi trbalo da predjem na novo radno mesto ( posle 15 godina ). Ne znam kako cu se snaci. Pomenite. Uh !:babuska:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Лидија Миленковић рече

Sutra bi trbalo da predjem na novo radno mesto ( posle 15 godina ). Ne znam kako cu se snaci. Pomenite. Uh !:babuska:

Sve će biti dobro :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

On 28.9.2016. at 15:06, Лидија Миленковић рече

Nocas je usnula u Gospodu moja komsinica Milijana. Molim vas pomolite se za njenu dusu, kao i za njene bliznje, da ih Gospod utesi. :'(

Hvala vam, teta Lidija, ljubim vas i grlim od srca. Zamoliću i ja - pomenite molim vas moju majku Milijanu koja se nedavno upokojila, da je Gospod primi u Carstvo Nebesko

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...