Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

potrebna mi je vasa molitvena podrska  za mene gresnog da mi Bog oprosti za ucinjene grehe,da budem smiren  i nadjem srodnu dusu i posao.

Gospode, pomiluj tvojeg slugu Sretena, koji traži svoj spas, smiraj i pomozi mu da ugleda rešenje koje ga vodi na put spasenja. Umilostivi ga srećom u ljubavi, koja bi ga uzvisila umnogome i utolila njegovo srce u nečije premile ručice. Amin.

Нано, Сретене, даће драги Бог, услишиће се и ваше и наше молитве.

Јел` чуо неко о томе да се, код потребе за запослењем, читају молитве и Акатист Светој Ксенији Петроградској?

Постоји и адреса (Смоленско гробље на ком је сахрањена Св. Ксенија) на коју се може послати писмо као молитва Св. Ксенији.

Ја сам ово тек недавно чула... А, и мој муж и ја смо у проблему што се посла тиче, па, ето, помените и нас... :)

Milostivi naš, baci svoje nebeske oči, na Jecka i njenog supruga, da u što skorije vreme, nađu posliće i time reše, šta ih trenutačno muči i onemogućava da se možda posvete onome šta ih raduje najviše. Amin.

Подели на овим сајтовима

Gospode, pomiluj tvojeg slugu Sretena, koji traži svoj spas, smiraj i pomozi mu da ugleda rešenje koje ga vodi na put spasenja. Umilostivi ga srećom u ljubavi, koja bi ga uzvisila umnogome i utolila njegovo srce u nečije premile ručice. Amin.

Milostivi naš, baci svoje nebeske oči, na Jecka i njenog supruga, da u što skorije vreme, nađu posliće i time reše, šta ih trenutačno muči i onemogućava da se možda posvete onome šta ih raduje najviše. Amin.

:aman:  Боже подај!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Оливера, мајка 3 мјесечне бебе, жена мог вјенчаног кума, 15-ак дана има температуру, увећане линфне чворове. Хоспитализована је, радили су неке претраге и још нису нашли узрок.

Помените је, Господ да вас помене у Црству своме.

Подели на овим сајтовима

Исусе Христе, свети лекару душе и тела, помози и заштити Оливеру .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богомајко помози раби твојој Оливери.

Молим вас, имајте на уму сутра две путнице: Јованку и Драгану. Идемо у Београд на контролу.

Подели на овим сајтовима

Putnice stigle, umorne . Kontrola prosla dobro, smanjila mi dozu jednog leka.

Sve je proslo u redu, samo nas jedan taksista uhvatio na kvarnjaka ujutru . :slavaaa: :slavaaa:

Подели на овим сајтовима

Pomenite Ruzu, baku mog pashenoga, koja se upokojila...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Покој јој души.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Оливера, мајка 3 мјесечне бебе, жена мог вјенчаног кума, 15-ак дана има температуру, увећане линфне чворове. Хоспитализована је, радили су неке претраге и још нису нашли узрок.

Bože, draga nam Olivera, tvoje čedo, ima pometnju u svom organizmu, lekari ne znaju šta joj je. Podaj joj snage i istrajnosti da se nosi s iskušenjem koje ju je trenutačno zadesilo i uredi, da sve bude u redu, i da nije nista ozbiljno.

Putnice stigle, umorne . Kontrola prosla dobro, smanjila mi dozu jednog leka.

Sve je proslo u redu, samo nas jedan taksista uhvatio na kvarnjaka ujutru . :slavaaa: :slavaaa:

Ti Bože, stižeš na sva mesta, pa si tako i umlostivio našu dragu Gagu, da put prođe dobro, da joj smanje dozu lekića i da sve protekne u najboljem redu. Veliki si ti i hvala ti na tome. Uredi, da tako i potraje.

Podaj i milost grešnom biću, taksisti, koji ih je na kvarnjaka uhvatio i pomiluj ga gršnog u njegovoj trenutačnoj slabosti zvanoj pohlepa. Da se otrgne i popravi.

Pomenite Ruzu, baku mog pashenoga, koja se upokojila...

Pokoj duši teta Ruži. Da nađe svoj mir u carstvu Božijem.

Amin.

Подели на овим сајтовима

Температура је спала, изашла је из болнице, али љекари нису утврдили разлог.

Хвала свима, Господ да вас благослови за ваш труд.

Подели на овим сајтовима

Hteo sam da vas zamolim da me pomenete u molitvi. Hvala unapred :)

Gospode pomozi Milutinu.Pomozi mu Gospode jer je još  dete koje ne zna šta hoće.Daruj mu snage i vedrine da istraje u svemu što je naumio.Ne dozvoli mu da klone duhom i osnaži njegove duhovne sile da bi porastao u veri u Tobom raj našao.Presveta Bogorodice,pomozi mu.Sveti Jovane Krstitelju,pomozi Milutinu.

Sveti Kralju Stefane Dečanski,pomozi ovom malom bratu da uzraste u veri da i gore premešta.

molimoli

:351780:

Подели на овим сајтовима

Setite me se u molitvama.

Ja danas odlazim sa foruma,zaista.Želim da se profesionalno ostvarim i da od mene bude neke koristi jednog dana.

Volim vas.

Bili ste sastavni deo mog životića. :cmizdrenje:

Trudite se da živite u miru,slozi i ljubavi.

Budite bližnji.    

P.s.        :blessyou:

P.s.s.Čekam vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Gospode pomozi Milutinu.Pomozi mu Gospode jer je još  dete koje ne zna šta hoće.Daruj mu snage i vedrine da istraje u svemu što je naumio.Ne dozvoli mu da klone duhom i osnaži njegove duhovne sile da bi porastao u veri u Tobom raj našao.Presveta Bogorodice,pomozi mu.Sveti Jovane Krstitelju,pomozi Milutinu.

Sveti Kralju Stefane Dečanski,pomozi ovom malom bratu da uzraste u veri da i gore premešta.

molimoli

Hvala Gospodu na ljudima koje mi šalje. Neka vas i sve forumaše pomene Gospod Bog u Carstvu Svome. Hvala vam puno i  :slavaaa:  za sve!!! :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Температура је спала, изашла је из болнице, али љекари нису утврдили разлог.

Хвала свима, Господ да вас благослови за ваш труд.

Bog je blagoslovio. Daće Bog da biće ipak, nešto prolaznog karaktera s čim će njeno telo izaći samo na kraj. Bože podaj i čuvaj je, iako joj nisu utvrdili uzrok. :(

Setite me se u molitvama.

Ja danas odlazim sa foruma,zaista.Želim da se profesionalno ostvarim i da od mene bude neke koristi jednog dana.

Volim vas.

Bili ste sastavni deo mog životića. :cmizdrenje:

Trudite se da živite u miru,slozi i ljubavi.

Budite bližnji.    

P.s.        :blessyou:

P.s.s.Čekam vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka.

Jako me rastužio ovaj postić. Prvenstveno, jer smatram da si neko jako kvalitetna i fina kao osoba, bar iz pisanija, kojim zračiš. Meni nedostajaće tvoji postovi. Prosto, kada naletim na njih, uvek u njima vidim neku smislenost. Jer svi mi na ovom svetu, učimo jedni/e od drugih. Ja sam maltene "juče" došla,  slabo Vas tu sve "znam", ali ipak...svega sam tu kratko, ali svejedno, kao neko koja je u "prolazu" nailazila na tvoje postove, eto, u nadi, da ćemo opet ugledati tvoj nadimak i čitati lepe postove, ja želim da verujem da ćeš nam se jednog dana vratiti puno snažnija i podržavam tvoju težnju da nešto drugo sada ima primat.

Gospode premudri, uzvisi našu dragu Arseniju snagom, poletnošću, istrajnošću i borbenošću, da ostvari svoj profesionalni cilj, kojem sada trenutačno teži. Osvetlaj joj staze, i na tom putu podaj dobre ljude, koji će joj pomoći, koji će joj se naći, ako možda ne bude znala sama kako treba. Još jače joj ukaži na njenu svrhu koje trenutačno sada možda nije svesna a tako je jasno nosi na dlanu, kao svetlo biće.

Obdari je i ogrni svakom srećom. Duševnim mirom, i zdravljem .

Amin.

Подели на овим сајтовима

Želim da se profesionalno ostvarim i da od mene bude neke koristi jednog dana. Volim vas.

Ма, има од тебе користи и те како . Више него од милиона "успешних" људи који шетају овим светом , не знаш како је осмех скуп ових дана. Нек ти Бог да здравље и срећу . 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...