Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

A ti oinda nam lepo objasni ono sto sam te vec deset puta pitao:

Свакако да сам одговорио:

А ја не пратим све сајтове и не знам где је шта објављено. Када то кажем пет пута, и ретардирани би схватили. А да ли ти схваташ, не знам и не занима ме.

Ни за објављивљање на сајту епархија-призрен/ново вероватно не бих знао да ми неко на сајту Верујем није усред полемике на једној теми пребацио да сам наводно написао тај текст. Тада сам отишао, видео и прво написао деманти на сајту "Верујем", а потом, мислим, и на "Светосављу". Мислим да сам и том новом епархијском сајту писао али не сећам се да ли су и шта урадили.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Jedno pitanje: zašto je u poslednje vreme mnogo moderatora promenilo nick? To mi je malo glupo jer više ne znam ko je ko dok čitam postove...nadimci se menjaju kao čarape što je totalno bez veze i iznad svega zbunjujuće. Zamislite na šta bi ličilo kad bi i članovi foruma tako menjali imena, pa više se ne bi znalo ko šta piše, nastao bi potpuni haos...meni je ovaj najnoviji "trend" na ŽRU totalno bez veze i zato se nadam da će mi neko odgovoriti: zbog čega??? :cheesy:

И мени се то не допада...

Подели на овим сајтовима

• Гости

На теми https://www.pouke.org/forum/index.php?topic=7182.msg480188;topicseen#new сам поставио линк http://crkvenjak.blog.rs/blog/crkvenjak/arhiva/2011/07/16 (јуче) а данас те поруке нема само стоји порука о.Ивана у којој је та прича.Шта се ту десило и зашто? 0409_feel

eheeeej Шта би са мном?

Обрисана је, јер је касније са дозволом "црквењака" пренешена цела прича на форум.  :cheesy:

Пре тога нисам имао дозволу да је објавим? pivo

Не, него смо хтели да га објавимо овде у целости, ништа друго. Просто, није имало потребе да појашњавамо зашто смо обрисали линк.
Подели на овим сајтовима

• Гости

Брате Родољубе, хоћеш ли да отворимо тему где ће људи да разговарају са Тобом? да се тема зове Разговарајте са Родољубом Лазићем. Ја бих Те молио да ми пошаљеш кратку биографију, слику и Твоја интересовања, па да направимо лепу тему где ће Ти људи постављати питања. Ја ћу се трудити да Ти нико не упути ни једну увредљиву реч а то ће свакако подржати и све админи. Дакле, ово је најпоштеније. Лично и ја имам много тога да Те питам.

Може ли?

Подели на овим сајтовима

Брате Родољубе, хоћеш ли да отворимо тему где ће људи да разговарају са Тобом? да се тема зове Разговарајте са Родољубом Лазићем. Ја бих Те молио да ми пошаљеш кратку биографију, слику и Твоја интересовања, па да направимо лепу тему где ће Ти људи постављати питања. Ја ћу се трудити да Ти нико не упути ни једну увредљиву реч а то ће свакако подржати и све админи. Дакле, ово је најпоштеније. Лично и ја имам много тога да Те питам.

Може ли?

Moze i biografiju da posalje s posebnim pogledom na period kada je sluzio komunistickom zlikovcu SM

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Шта имаш са тим шта ће послати, ако не можеш са Родољубом да разговараш, нико те не тера.

Mogu ja dragi oce razgovarati sa svima koji su iskreni. Kada je neko iskvaren i zloban kao taj covek onda tu nema razgovora. Dajete mu krila time sto ga ovde trpite, a covek je iskreno vec davno zasluzio da nastavi tamo gde je Sinod poslao Miloja i sve koji ruse crkvu.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Шта имаш са тим шта ће послати, ако не можеш са Родољубом да разговараш, нико те не тера.

Mogu ja dragi oce razgovarati sa svima koji su iskreni. Kada je neko iskvaren i zloban kao taj covek onda tu nema razgovora. Dajete mu krila time sto ga ovde trpite, a covek je iskreno vec davno zasluzio da nastavi tamo gde je Sinod poslao Miloja i sve koji ruse crkvu.

Мислим да никако не можеш поредити Милоја и Родољуба. Напротив, мислим да наш Рођа има велике шансе да израсте у одличног теолога и правог борца за Цркву али мора да се ослободи неких стереотипа у које је, колико сам ја приметио, улетео и ни корак даље. Нажалост, многи му управу хране сујету и не помажу му да пронађе прави пут. Наравно, ово је сао моје мишљење и ништа више, надам се да ће брат Родољуб ово прихватити са најбољим намерама. Ако је нешто пре било, све може да се превазиђе. И ја нисам исто говорио пре 10 и пре 5 година.

Подели на овим сајтовима

Мислим да никако не можеш поредити Милоја и Родољуба. Напротив, мислим да наш Рођа има велике шансе да израсте у одличног теолога и правог борца за Цркву али мора да се ослободи неких стереотипа у које је, колико сам ја приметио, улетео и ни корак даље. Нажалост, многи му управу хране сујету и не помажу му да пронађе прави пут. Наравно, ово је сао моје мишљење и ништа више, надам се да ће брат Родољуб ово прихватити са најбољим намерама. Ако је нешто пре било, све може да се превазиђе. И ја нисам исто говорио пре 10 и пре 5 година.

Daleko bilo da bih mu ja zamerio da je iskren i po tom periodu. Kada smo mu izrovili taj deo zivota; da je rekao iskreno" takav je bio zivot, plasio sam i sudio kako su mi naredili" ja bih prvi bio koji bi stao u njegovu zastitu. Ne on ne shvata ili se pravi da ne shvata kakav je uticaj na zivote ljudi imao u tom periodu; kada je uz pomoc tog fasistickog zakona koji je cini mi se doneo onaj zvaljavi radikal sto je sad kod Tome; unistavao ljudske zivote, i egzistenciju onih koji su po zakonu na pravdi Boga kaznjavani.

Medjutim sanse da se on pokaje u bilo cemu nema. kao sto se da videti; on sve zna najbolje; on objasnjava kanone Atanasiju jevticu  smej.gif; on covek sve zna.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ја заиста мислим, и немој да ме схватиш погрешно, најдобронамерније ти кажем, да би можда требао да се посаветујеш са неким о твом понашању. Са неким стручним лицем или добрим духовником, или нешто слично. Превише је једа, грча, беса, па и параноје, у твом опхођењу.

Подели на овим сајтовима

Ја заиста мислим, и немој да ме схватиш погрешно, најдобронамерније ти кажем, да би можда требао да се посаветујеш са неким о твом понашању. Са неким стручним лицем или добрим духовником, или нешто слично. Превише је једа, грча, беса, па и параноје, у твом опхођењу.

jeda , grca i besa da; jer nam i posle svega sto nas je zbilo i njihovog vladanja od 50 godina nad Srbijom ista grupa ljudi sad iznutra rovari i rusi crkvu ali paranoja  smej.gif 319.gif pa nisam ti ja Ave Serbia covece.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Jedno pitanje: zašto je u poslednje vreme mnogo moderatora promenilo nick? To mi je malo glupo jer više ne znam ko je ko dok čitam postove...nadimci se menjaju kao čarape što je totalno bez veze i iznad svega zbunjujuće. Zamislite na šta bi ličilo kad bi i članovi foruma tako menjali imena, pa više se ne bi znalo ko šta piše, nastao bi potpuni haos...meni je ovaj najnoviji "trend" na ŽRU totalno bez veze i zato se nadam da će mi neko odgovoriti: zbog čega??? 319.gif

Smatram da je potpuno normalno da (ukoliko se ovo odnosilo na mene) meni  kao modu stoji kršteno ime. Trebalo je vrijeme da ova odluka sazri, i dolekle mi je žao što to nisam uradila ranije, ali bolje ikad nego nikad 319.gif. Uostalom sam u svoj nik postavila i bivši nik da se ljudi ne zbunjuju. Toliko od mene. smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Сада овде завршавамо причу о Родољубу Лазићу. Када човек дође на форум, погледаће мој предлог и ако буде желео ја ћу одмах отворити тему. Мене се не тиче коме је и шта је судио, мене се тичу ставови из теологије и о томе ћу разговарати.

Дакле, ни једна порука која се буде тицала ове последње преписке неће бити на овој теми, зато се не трудите да ишта овде пишете. Поставите питање о неком конкретном проблему на сајту.

Подели на овим сајтовима

Jedno pitanje: zašto je u poslednje vreme mnogo moderatora promenilo nick? To mi je malo glupo jer više ne znam ko je ko dok čitam postove...nadimci se menjaju kao čarape što je totalno bez veze i iznad svega zbunjujuće. Zamislite na šta bi ličilo kad bi i članovi foruma tako menjali imena, pa više se ne bi znalo ko šta piše, nastao bi potpuni haos...meni je ovaj najnoviji "trend" na ŽRU totalno bez veze i zato se nadam da će mi neko odgovoriti: zbog čega??? aman

Smatram da je potpuno normalno da (ukoliko se ovo odnosilo na mene) meni  kao modu stoji kršteno ime. Trebalo je vrijeme da ova odluka sazri, i dolekle mi je žao što to nisam uradila ranije, ali bolje ikad nego nikad stadaradim. Uostalom sam u svoj nik postavila i bivši nik da se ljudi ne zbunjuju. Toliko od mene. drlove

Ti si bar stavila "ex Mileva" tako da nije problem, a kako mi se čini,Vuk je sada Vladan, mocart ne mogu da se setim  .mislise. Nikola je A.T... Mislim da je još jedna moderatorka promenila nik .mislise. primetila sam to i baš mi je bez veze pošto sad ne znam ni ko je ona. Ovaj forum je previše liberalan. Ja tako nešto ne bih dozvolila kriminalac (tebe izuzimam jer si napisala "ex Mileva")

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...