Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Тачно је, желим да одузмем "слободу" онима који желе да продају и издају србску државу. Желим да им станем на пут да распродају и овај ваздух изнад Србије (јер све остало су већ продали). Желим да одузмем онима слобод који говоре да је Косово независна држава. Желим онима да одузмем слободу који траже неку републику Војводину или покрајину Санџак!!!

ЖЕЛИМ ДА ВРАТИМ СЛОБОДУ СРБСКОМ НАРОДУ У СОПСТВЕНОЈ ЗЕМЉИ КОЈА ЈЕ СТВОРЕНА СА МНОГО КРВИ И ЗНОЈА!

Јел ту има нечег нехришћанског???

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

ЖЕЛИМ ДА ВРАТИМ СЛОБОДУ СРБСКОМ НАРОДУ У СОПСТВЕНОЈ ЗЕМЉИ КОЈА ЈЕ СТВОРЕНА СА МНОГО КРВИ И ЗНОЈА!

A na koji nacin je tebi ugrozena sloboda u Srbiji?

Јел ту има нечег нехришћанског???

Ma ne.Samo zelis da oduzmes slobodu svim svojim neistomisljenicima.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Чекај, дал је хришћански дозволити рецимо Мишковићу да пљачка србску сиротињу и да се богати на нелегалан начин?Брате, ти би дао и слободу турском окупатору са твојом логиком!Само си заборавио, ти ако дајеш слободу турском окупатору (или бандиту попут Мишковића), ти самим тим угрожаваш другим људима слободу!

Немој ми само цитирати Апостола Павла гдје он каже "Све нам је слободно али није све на корист", јер би те одмах морао исправљати у вези тумачења истог!

Подели на овим сајтовима

Ко ми је обрисао тему о Љотићу и због чега?Немојте ме тјерати да се опет светим...

ja sam obrisao    ,smaraš sa ljotićem  greengrin

imaš temu o ljotiću pa tamo trpsaj sve o njememu

Подели на овим сајтовима

Ко ми је обрисао тему о Љотићу и због чега?Немојте ме тјерати да се опет светим...

greengrin  4chsmu1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Е како сте само  кукали кад су вам дошли прави људи који свједоче патриотизам на прави начин...хехе. Немојте да вам се то опет деси!!!

Подели на овим сајтовима

Е како сте само  кукали кад су вам дошли прави људи који свједоче патриотизам на прави начин...хехе. Немојте да вам се то опет деси!!!

not_i :bla: Немој да те неко види.Биће  Just_Cuz_19 0442_feel

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

bolje da ne načinjemo ovu škakljivu temu i da budemo konkretni... dakle manje spama više pitanja za moderatore

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Kako sam samo obrisao patos sa tim tvojim pravim ljudima. greengrin Eno onaj "profesor istorije" Crni

mi jos uvek duguje objasnjenje o demokratiji "nekrstenog" Periklea. Just_Cuz_19 0442_feel not_i :bla:

Подели на овим сајтовима

Kako sam samo obrisao patos sa tim tvojim pravim ljudima. greengrin Eno onaj "profesor istorije" Crni

mi jos uvek duguje objasnjenje o demokratiji "nekrstenog" Periklea. 0442_feel not_i :bla: greengrin

Just_Cuz_19

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...