Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Имам предлог за админе - мислим да би било добро одредити неколико модератора и админа који би на оваквим темама били пи-ар форума јер је евиднтно да пи-ар није за свакога. Просто, неком то иде а некоме не. Што мање личног и што мање емотивних излива - то је боље.

Свечано вас све обавештавам да сам постављен за пи ара администрације, тако да ће се од сад знати да на сва питања одговарам ја, неће више бити анархије на овој теми.

Волео бих и, ако је могуће, да добијем одговор на питање које поставих изнад. Унапред хвала.

Одговорено му више пута, ал није задовољан одговорима. Опет, да можете да видите обрисане постове, чудили бисте се како многи нису одавно стављени на одобравање, ако не и бановани. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Па брате стави слободно те обрисане постове, нисте ви СПЦ ваљда : )

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Za nas sa jeftinijim ulaznicama - je l može neko da rezimira zašto su mu poruke na odobravanju i da li je prekršio pravila foruma? Od silnih emotivnih reakcija ovde je priličan haos

Tebi ?!    :0222_shocked:  :0222_shocked:  :0222_shocked:  :0222_shocked:  :0222_shocked:   

Подели на овим сајтовима

A ti bi mogao prestati da potpaljuješ vatru na ovoj temi.

Pa ne znam - vidiš kolko sam se zahuktao. Još malo pa ću da napišem rezoluciju o genocidu na poukama. Možda da me banujete na kratko - npr. do eshatona?

p.s. Izvini što razmišljam i što iznosim ono što sam primetio

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa ne znam - vidiš kolko sam se zahuktao. Još malo pa ću da napišem rezoluciju o genocidu na poukama. Možda da me banujete na kratko - npr. do eshatona?

p.s. Izvini što razmišljam i što iznosim ono što sam primetio

Јао која патетика. Ништа тебра, извини ти што сам те диро. Сад кад видим како си нејачак сажалих се.

Подели на овим сајтовима

Koji smorovi!

Заиста би било лепо да се као модератор исконтролишеш и престанеш остале чланове да називаш сморовима.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@,

Очигледно је да Драгана, а бога ми и ти почесто не схватате вашу улогу на овом форуму. Нисте ви овде постављени да ми вама служимо и да вам певамо хвалоспеве и плетемо ловорике на коима ћете да се башкарите. Могли би сте за промену сами међу собом да се проверавате одобравате поруке.

П.С. ово није разбибрига да би ти постављао дефиниције са Вукајлије.

И као што рекох пре неки дан, ако вам је све ово сморно и претешко....дајте оставке

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@, а и сви остали на теми који су се јављали овим поводом,

Да се неко стави на одобравање, треба да се сложи цела администрација, небитно од ког дође предлог. У обзир се узима целокупно његово понашање.

Зашто стално помињем поруке које не видите? Зато што у тим порукама има заједљивих прозивки, увреда, претњи, псовки, а пре свега много лицемерја појединаца који на јавном делу покушавају да изигравају жртве и мале маце. Конкретном члану је објашњено зашто је стављен на одобравање, а поруке које нису одобрене, које администрација може да види а ви не, показују да смо били у праву када смо, понављам, сви заједно, консензусом, донели одлуку да се тај члан стави на одобравање.

Да ли су модератори безгрешни? Сачувај Боже. Да ли их треба жалити? Нико од нас то неће.

Али одбијам да јавно износим неке ствари које би биле одобрене на јавном каналу да јесу за јавност. Дакле, нећете видети поруке у којима су пљуштале увреде, називање свакаквим именима и слично, као ни поруке појединих других чланова у којима су пљуштале псовке и претње. Зато модератори и јесу ту, да такав садржај склоне, да се јавни део форума тиме не трује.

И молим вас све да нас пустите да радимо свој посао, доста се тема затрпавала овим. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ovo se pretvara na front dva tabora - vlast protiv naroda 7896634

Може и народ против власти :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...