Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Ок, ова моја реакција се није односила баш на тебе.Гледам свеукупну ситуацију на сајту. Ако сам вас увредила извињавам се.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Тако је Драгана , реда треба да буде . :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Одобрила сам ти поруке на своју руку.

Нема дискриминације како велиш.

Где вам је смисао за шалу, јел баш морам смајлијем да назначим шаљив тон поруке?

Подели на овим сајтовима

Osnivača sajta poznajem i jako jako jako ga cenim to što je on izašao sa sajta pa sajt preuzeo Bićko koji je po svom nahođenju , a ne po pravilniku banovao

А сад сам ја наместо Бићка.

Верујем да ти ова промена улива наду таман колико и мени...

:)))

Подели на овим сајтовима

А сад сам ја наместо Бићка.

Верујем да ти ова промена улива наду таман колико и мени...

:)))

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:

duhovito nema šta

Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim .

Подели на овим сајтовима

Odobri onda i tamo na temi kod O Save igumana manastira Decani! Postavio sam mu pitanje.

Нећу, нек ти одобре други. Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Tek administratorima.......cim ne pises kako njima odgovara,kad ti se  ne mogu argumentima   suprostaviti uz konstruktovan dijalog  onda banuju.....

Kude ide ovaj svet?(forum)

A.A.A.B.

Прво да си ти нормалан форумаш не бих те ја на форуму Видовдан који је скоро без цензуре бановао 10 пута.

Друго ти сам са собом ни на фејсу не можеш да изађеш на крај, час укинеш свој профил, час га обновиш , час си ми пријатељ час ниси, час сам ти ја супер српски патриота час сам никакав србин и вероватно издајица.

Ствар је веома проста и очигледна -  ти си брате сам себи највећи проблем. А друштвене мреже ти нису јача страна.

Смирење ти је нула, и док год је тако теби ништа под капом небесном неће ваљати.

Што се тиче овога форума.

Ствари стоје овако има неколицина људи којима увек нешто смета на овом форуму и они представљају мање од 0,1% чланства форума.

Осталих 99,999999% форумаша ако има неку примедбу пошаље пп неком уреднику, или изложи овде,и  проблем се углавном врло брзо реши.

Није уопште проблем до уредништва проблем је код тебе и твојих пајташа у вашем од старта не прихватању овог форума као таквог.

sudbina nego šta !!!!!!

inače da Vam se predstavim

ja sam Mironosica, osoba koju je Bićko banovao bez obaveštenja i obrazloženja!

8086.gif

Што се тиче Мироносице, ја сам био против тог бановања, и колико се сећам било је одлучено у уредништву да се Мироносица после краћег времена одбанује. Критике на рачун Бићкових политичких или неких других ставова с којим се не слажем мени не представљају проблем, као уосталом ни других форумаша на моје неке ставове. Али критике на рад Бићанића код мене углавном изазивају подозрење. Јер до сада кога год је бановао то није урадио без разлога ма колико он можда није био способан то образложити или просто није нашао за сходно или времена да уопште образлаже.

Нисам испратио шта се дешавало то око бановања Мироносице, али види Невена Зец-Мироносице или Тања на овај начин омаловажаваш цео овај форум за који говориш да ти је стало до њега.

Постоји мејл уредништва на који се може писати образложити своја позиција, изнети своје мишљење и захтевати да се санкције преиспитају.

Ово са дуплим налозима није начин.

Даје се лош пример.

Ако ти је заиста стало до овог форума, дај да то некако другачије решимо, а не овако полулегално, партизански.

Подели на овим сајтовима

svakako sam mogla da ćutim ko se krije iza ovog nika 8086.gif

To nam svakako nije promaklo, tek da znas. Kad se ne javimo odma`, i ne reagujemo na duple naloge, znajte da je u pitanju prosta ljudskost. A dupli nalozi se vrlo lako prepoznaju i otkriju, nikakva posebna nauka.

Ne ulazim sad u to da li si opravdano banovana, za to imas GA Zeljka, pa popricaj sa njim, samo komentarisem tehnicki deo price...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...