Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

On 10. 10. 2014. at 14:23, Juan рече

Неко је аков'о?

Nije. Ucinilo se kao da je mozda neki virus uleteo, ali je verovatnije da je ipak samo doslo do bagova pri spajanju nekih tema.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

U svakom slucaju, korisno je da svi bar povremeno kontrolisemo svoje PC-je na viruse. Takodje, svima se savetuje da bar ponekad promene svoje sifre i pristupne podatke (ovo ne ukljucuje sam user name), kako bi i vasi nalozi bili uvek bezbedni.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Јуан, ајд се не лажемо, што да вас завлачим. Банујем све који нису нациЈоналисти.

Рекох ја да ће доћи мојих 5 секунди, а ондак цврц.

А сад мало озбиљно:

Баш ми драго енд мило што сте се вако сви наједном забринули, надам се да то није због трачерске радозналости него баш оно нако одистински као членови ове виртуелне заједнице за другог члана.

Иначе Оби је отприлике објаснио о чем се ради. Дакле немојте бринути да је неки пуч или преврат (преврат се наиме десио али неприметно, баш нако језуитски како и треба) па да се сад банују "неподобни" чланови и уредници.

Не знам пратим и учествујем на доста форума, свугде су те неке клановске поделе и овде их има није да није, али генерално ово је некако форум са најмање подела и са највише солидарности. Значи позитивни ефекти црквености су јасни, још кад би се и остатак народа (99%) угледао на овај форум ђе би нам биЈо крај.

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2014. at 16:52, Жељко рече
Јуан, ајд се не лажемо, што да вас завлачим. Банујем све који нису нациЈоналисти.

Ма ниси више ни ти нациЈоналиста ко што си некад био... И тебе је искварио овај интернат.

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2014. at 17:06, Juan рече

Ма ниси више ни ти нациЈоналиста ко што си некад био... И тебе је искварио овај интернат.

Узо паре, продо идеале, то се тако каже.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2014. at 17:06, Juan рече

Знаш пре неки дан причам са колезом уредником са Видовдана и нешто ми тако око историје се прегањамо ја рекох неке своје ставове и он нако зачуђено ми рече: Па ти си бре националиста?!

Реко: Шта је сад ту проблем хеботе па ти си уредник на Видовдану?

И ту настане тајац.

Ето ти ни Видовдан више није што је негда био, начи добар сам ја како је ово време лудо. 

Подели на овим сајтовима

Јесте на неки начин лудо јер рецимо највећи број људи не праве разлику између швинизма и национализма.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2014. at 14:44, obi-wan рече
Takodje, svima se savetuje da bar ponekad promene svoje sifre i pristupne podatke (ovo ne ukljucuje sam user name), kako bi i vasi nalozi bili uvek bezbedni.

Moja je 12345.

Nema šanse da je neko provali!

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2014. at 20:10, keka рече
Dzasmin jesi li tuuuuuu?

evo me dragi moji.....hvala sto ste brinuli za mene i interesovali se....sad je sve ok....sve vas puno volim.... :D:bighug:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

i mi tebe :drugarstvo:.. a nismo radoznali.. :.mislise.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2014. at 20:50, Дијана. рече
a nismo radoznali.. :.mislise.

:)):)) :))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ako mi je uspjelo da kažem nešto duhovito, to nije bilo namjerno :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Џеси није те имало један дан и већ си нам недостајала.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...