Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

Nemam riječi...publika je šljam, dno dna, i nevjerovatno mi je drago što je Novak dobio i što čitav nadmeni zapadni svijet sada pati. 

Kako je samo izvukao one meč lopte, uradio je to Federeru i na US openu. Mentalna snaga ne može da se mjeri sa svim ostalima zajedno..jednostavno je Mont Everest u odnosu na sve ostale. 

Najduži i najuzbudljiviji neprekinut meč na Vimbldonu je pripao Novaku i potjera za formalnim postajanjem najboljeg svih vremena se nastavlja, dok je Novak zaista i najbolji. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, feeble рече

Budimo realni da je Federer najbolji teniser ikad, i danas je bio bolji (vise poena, vinera) ali eto izmake mu se opet.

Ah, ti to pretpostavljas kao i na onim temama o Amfilohiju,.... :D... jos se nije zavrsilo ima da igraju i Fedeks i Djole i Nadal jos par godina a vec je Federer najbolji,.... polako...:D

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Ah, ti to pretpostavljas kao i na onim temama o Amfilohiju,.... :D... jos se nije zavrsilo ima da igraju i Fedeks i Djole i Nadal jos par godina a vec je Federer najbolji,.... polako...:D

Ovde sam pristrasan posto sam Rodjin navijac, ali tamo sam realan. Mada, mozda bolje da budem romanticar kao i vi, da se manje nerviram :)

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, feeble рече

Budimo realni da je Federer najbolji teniser ikad, i danas je bio bolji (vise poena, vinera) ali eto izmake mu se opet.

Lepi, Fekson igra najlepsi tenis.  Elegenacija, da je bio bolji ,bio malo JUCE ! Dobio bi mec da je bio bolji. Tebi ako nesto nije jasno, izvolte da ti pojasnim ! :D :D 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Насикира нас цео дан. Свака част обојици, али Новак је могао много боље, лакше би га победио. Став Ђоковића и реакције после свега, нешто је најмилије што можемо видети.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, feeble рече

Budimo realni, Federer je igrao kao u starim danima i nije mu se ništa izmaklo, a Novak loše, i pored toga je dobio. Kako je samo odigrao one poene na meč lopte Federera? Da je Novak igrao kao na Australian Openu ove godine, počistio bio Federera sa 3:0. U tome je njegova veličina, i po tome je Novak najbolji ikad. 

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Milan Nikolic рече

Насикира нас цео дан. Свака част обојици, али Новак је могао много боље, лакше би га победио. Став Ђоковића и реакције после свега, нешто је најмилије што можемо видети.

A, Fedex mi deluje nekako pomalo i 'ljut' na Djoleta, nije se pozdravio sa njim posle zajednickog slikanja (kao sto svi teniseri i rade) i cini mi se da je i Djole to primetio i pogledao je u njegovom pravcu.... :scratch_head:

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Bokisd рече

A, Fedex mi deluje nekako pomalo i 'ljut' na Djoleta, nije se pozdravio sa njim posle zajednickog slikanja (kao sto svi teniseri i rade) i cini mi se da je i Djole to primetio i pogledao je u njegovom pravcu...

it doesn`t matter...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Istorijska pobeda Đokovića i peti trofej na Vimbldonu

Posle skoro pet sati lavovske borbe oba tenisera Novak Đoković je uspeo da protiv Rodžera Federera stigne do petog trofeja na Vimbldonu – 3:2 (7:6, 1:6, 7:6, 4:6, 12:12/7:3) i 16. Gren slem titule u karijeri.

10Piše: V. Živanović - Beta14. jula 2019. 20.11 Izmenjeno: 21.31
  Istinomer  
novak-1.jpg?x17547Foto: EPA-EFE

Ovo je bilo najduže finale u istoriji Vimbldona u kojem se ujedno prvi put igrao i taj brejk od kada su uvedena nova pravila.

Đoković je postao prvi teniser posle 71 godinu koji je osvojio titulu nakon što je spasao meč lopte. Pre njega je to učinio Amerikanac Bob Falkenburg 1948.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...