Jump to content

Након самоубиства жртве вршњачког злостављања, насилници прете његовој сестри

Препоручена порука

pa to je taj afekat

al ko sto Medonja rece, najbolje resenje je promeniti skolu

нисам то рекао, мени није било помоћи онда јер моји родитељи нису слушали ништа што сам им причао.

рекох да за све постоји решење, а поготово су решења тривијална кад ти се сузи поље деловања.

а насиље треба да буде последње решење, а не прво.

Подели на овим сајтовима

Angst je u pravu. Bez obzira na to da li se drugi kaje ili ne, nase je da oprostimo i na taj nacin odrzavamo harmonican odnos sa Bogom i svetom, svedoce realnost Carstva.

E sad, koliko je sve to daleko od nas i nedostizno, to je vec druga prica...

треба опростити, ал опроштај не подразумева и заборав а тек не подразумева преумљење нечије.

мош се покајеш за све до тад, па кад ти опет кврцне све испочетка ... човек је слаб, није то кула неосвојива.

а кад немаш где другде, онда се браниш свима што имаш, до смрти.

мош и да одабереш да страдаш, ал за Христа да страдаш, али немаш права нити подршку Светог Писма да улудо потрошиш свој живот или неког другог ставиш у ситуацију жртве.

Подели на овим сајтовима

Dino, slazem se, prvo govnjiva motka, a posle cemo o smirenju i pokajanju. Oni jedino batinu razumeju, pa neka se batinom i pocne, a duhovno cemo tek uzrastati!

значи, твоје крштење је почело говњивом мотком?

Подели на овим сајтовима

treba prepoznati kad kako delati i nije ni dzaba ona stara domaca "batina je iz raja izasla" nekad je potrebno i to

ja sam samo jednom dobio batine i to kajisom, i zasluzio sam, a kako sam ja zasluzio za to sto sam radio sa 6 godina, tako su zasluzili i ovi sto su krenuli stranputicom

знам ја још неке који су из раја изашли ...

а ти си флагелант.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8

Подели на овим сајтовима

Па не можеш да будеш селективно хришћанин. А не још да хулиш како су хришанска учења „дебилна и незрело амбициозна” - е па нико те не тера (мотком? нити на било који други начин) да будеш хришћанин. Изволи пређи на неојудаизам/ислам/будизам/деизам... или постани атеиста ако имаш такво мишљење о хришћанству. Што више упознам људи који се представљају као хришћани све више ми се чини да је Ниче био у праву када је рекао да је последњи умро на крсту...

твоје тумачење је незрело а не цитирано.

а Ниче и јесте у праву, јер назвати се хришћанином би било равно савршенству. то што се ми хвалишемо и што нам се снисходи, то је друга ствар.

Подели на овим сајтовима

I opet se kao po obicaju prica samo o ljubavi a zanemaruje se pravda.

успео си успешно да прескочиш изјави љубави, па си овим и Христа успео да оптужиш за занемаривање правде! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

а како ћеш бити праведан а да и сам не прекршиш закон?

тако што ћеш нечије дете говњивом мотком да истучеш?

а јеси ли ИКАКО том детету пројавио љубав, отворио му ум за тако нешто или му само дао оно што оно уствари и тражи?

јер, силеџија се не постаје преко ноћи, него истим батинама које он здушно дели.

а кад ти дође дететов отац па те изломи ко дете, шта ћеш онда?

да га упуцаш, оставиш то дете без оца, казниш га немилосрдном и бесповратном казном?

и тако, колотечина правде само генерише још крвожедности и потоке крви.

боље да детету нађеш заштити и употребиш све што ти је дозвољено у борби против насиља и неправде, ал треба човек да се спашава и не упадне и сам у вртлог насиља и емоција.

Подели на овим сајтовима

Covece, a ruke su ti vezane!

ко је рекао да треба рукама да објашњаваш?

уста нису, ти као одрасла особа би требала да си способна за изаћи на крај са пар детињих умова.

уосталом, зато су те и запослили, да образујеш нечије умове.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1322670646' post='535819]

уста нису, ти као одрасла особа би требала да си способна за изаћи на крај са пар детињих умова.

Ovde su mi poruku skratili admini, nije ovako zvucalo.

Preterujes!

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1322669380' post='535811]

знам ја још неке који су из раја изашли ...

а ти си флагелант.

http://sr.wikipedia....%BD%D1%82%D0%B8

mozda i jesam, al vidim da je tebi bitno ustvari ko je sta na forumu, a ne vidim da si dao predlog resenja problema

teorija je jedno a realnost druga

ti bi verovatno samo pricao sa njima i naucio ih da to ne valja sto rade jel? moze da shljaka ako prvo postanes master hipnotizer

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1322670646' post='535819]

претерујеш, за тако нешто је најпре потребан ауторитет

А ова деца, какав ауторитет прихватају? Сигурно не знање

Подели на овим сајтовима

претерујеш, за тако нешто је најпре потребан ауторитет

А ова деца, какав ауторитет прихватају? Сигурно не знање

Bas vala. Jos sam u to vreme tek zavrsila fax, prva skola :). I stariji profesori nekad ne mogu da se opasulje, a tek ja koja sam nerealno htela da promenim svet :). Jos mi je bilo porazavajuce kad mi je jedna starija prof. rekla-Deli dvojke i pravi se luda...bas tuzno :(.

Dobro, nije sve tako crno, ima i sjajne dece i lepih uspomena. Divljaci su u manjini cak, ali se najdalje cuju :(, a ne mozes im nista, nemaju tu kocnicu u glavi dokle sme da se ide. Ocene ko šiša...:(

Подели на овим сајтовима

Ко може да другог обори на земљу и шутира у главу није "дете" него дивљак. Ту мора да се одговори адекватно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...