Jump to content

Након самоубиства жртве вршњачког злостављања, насилници прете његовој сестри

Препоручена порука

pa to je taj afekat

al ko sto Medonja rece, najbolje resenje je promeniti skolu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Onda bi se to desavalo po igraonicama, kaficima, parkovima, uvece u gradu i tako.(gde se i inace desava pored skole) Nasli bi oni mesto, video sam nasilnike i bulije kako maltretiraju nekog svud gde je zariste nekog socijalnog desavanja.

Па насилника ће увек бити, питање је само да ли треба да им буде "обавезна" школа или затвор.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

ustvari ima jedan delotvoran nacin kako se to radi, potvrdjeno u praksi bezbroj puta do sad, ako nece da se menja skola, onda treba dovesti nekog jaceg starijeg klinca opasnog i renomiranog fajtera nasilnika od koga se svima klincima tresu gatje, i onda on da "porazgovara" sa njima ponaosob ili cak sa svima odjednom, to sam video da deluje u praksi samo tako- vuci se pretvaraju u jagnjad i klece placuci mole za milost jer strah je grdan, tada nemaju nikakvu zastitu niti ko moze da stoji iza njih a to dobro znaju...

(sa tim najvecim manijacima sam imao kontakta kao klinac, kod takih sam uzivao ugled jer ih se nisam plasio, tako da sam bio zasticen, al nisu bili zli iako su bili stvarno opasni gilipteri(neki su jos), tu sam eto imao srece da pronadjem zajednicki jezik snjima, tj da im se obracam kao i bilo kome bez ikakvih predrasuda)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ja stvarno jesam civilizovan, fin i nenasilan čovek ali te koji su to radili bih toliko tukao da se plašim sebe kad samo pomislim na to.

Ово је брате..права људска реч.. додуше реченица ..али то му је то.. И ко овако или слично не постави ствари.. или је светитељ... или шизофреничар.. или једноставно зелен од лицемерја...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Ово је брате..права људска реч.. додуше реченица ..али то му је то.. И ко овако или слично не постави ствари.. или је светитељ... или шизофреничар.. или једноставно зелен од лицемерја...

Sad baš i ne bih, malko sam preradio. :S

Подели на овим сајтовима

Sad baš i ne bih, malko sam preradio. :S

Па не бих ни ја ..после ... ;) али на прву.. то је једино људски.. Нормално је да се човек уплаши и од себе и за себе.. Зато ''ваљда'' и молимо Бога да нас ''не уведе у искушење..'' Иначе они који не би реаговали оваквом или сличном бар мишљу онда узалуд мислим да изговарају ову реченицу Молитве јер су ''изнад тога'' :) ... ''Да ми је друга(не прва..) мисао на почетку''..е то би било лепо.. али дотле треба доспети.. и трудимо се...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Зависи од партикуларне ситуације - сувише је неодређено питање. Не може љубав да буде изговор за мржњу. Хришћанство нас учи да свакога подједнако волимо, у овом случају своје дете као и насилника који га кињи...

То је нека твоја пројекција, по мени празна и млохава. Ти можеш да опростиш некоме ко је и убио твоје дете ако се КАЈЕ, тешко, али можеш, јер се КАЈЕ. А видиш ли наслов теме, ови се не само НЕ КАЈУ, него настављају са насиљем, са злом. Такве треба да зауставиш, и животом ако треба!!!

Подели на овим сајтовима

Iscitah clanke iz prvog posta i vecinu komentara ovde, ali moram priznati da meni nekako ni ti njegovi roditelji nisu bas najjasniji.

I nekako, izvrsiti samoubistvo u tim godinama, negde ukazuje i na patnje tog nesretnog deteta koje niko izgleda nije umeo da prepozna i pruzi mu utociste i osecaj sigurnosti i zasticenosti.

A ovim zlostavljacima neka je Bog u pomoci,jer putem koji su posli nece daleko stici.

Tuga prevelika.

Подели на овим сајтовима

Iscitah clanke iz prvog posta i vecinu komentara ovde, ali moram priznati da meni nekako ni ti njegovi roditelji nisu bas najjasniji.

I nekako, izvrsiti samoubistvo u tim godinama, negde ukazuje i na patnje tog nesretnog deteta koje niko izgleda nije umeo da prepozna i pruzi mu utociste i osecaj sigurnosti i zasticenosti.

A ovim zlostavljacima neka je Bog u pomoci,jer putem koji su posli nece daleko stici.

Tuga prevelika.

tuga ,tuga

sve je tuga

slazem se sa tobom

meni nije jasno sta su tu radili roditelji

zar je to jedina skola u okruzenju

tuga

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...