Jump to content

Да ли православни хришћани могу да летују?

Препоручена порука

He, ja sam dobila neku alergiju po koži, i ne smem da se izlažem suncu uopšte, tako da sad uživam u nošenju gomile stvari sa dugim rukavima i dugim nogavicama koje mi je tata kupovao kad je radio po arapskim zemljama.

Mislim da sam bogougodna sada... osim kad krenem da se češem :D onda baš i nisam slika i prilika hrišćanske smirenosti i pristojnosti :D

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Srecom ispunjavam uslov broj 2

Де некако да се и ја ородим са том фамилијом па да идем на море! :);)  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ne bi trebalo da se usude da ljetuju osim ako ne pribave specijalnu kremu sa ultravisokim PH faktorom radi preko potrebne zastite od zracenja koje emituju zene u toplesu. Naime za razliku od suncevog zracenja koje izaziva opekotine na kozi ako se dugo izlaze suncu, razgolicene zene toliko jako emituju zracenje da ono prevazilazi zastitu svih standardnih krema i dopire do duse gdje onda izaziva opekotine 21 stepena, naon cega je potrebna dugotrajna rehabilitacija posipanjem pepelom i 360 metanija dnevno do jedva jaditog iscelenja.

Ja bih razmislio o ovome prije nego bih uopste krenuo na to zboriste demona.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

A zamislite vi muskarca iz 18.veka da vidi devojku u bikiniju...pa on bi eksplodirao.

A mi danas od rodjenja.Upalis tv-gola zena,otvoris novine-gola zena,izadjes na ulicu-gola zena,pogledas u bilbord-gola zena(i muskarac,ako reklamiraju intimisimo gace i to) :D.

Sa svih strana nas bombarduju nekim golotinjama,prosto covek ogugla na sve to.

I to kad sam na plazi nekoj,vise ono iz fazona pricam sa drugarima:uuuu vidi ovu,vidi onu,realno bas me briga.Ionako su sve manje vise iste...Znaci,po meni,prava zenska privlacnost dolazi iz njenih manira,osmeha,pogleda i to uopste ne mora da bude vulgarno a te sto se eksponiraju na svakom cosku,znamo svi kako prolaze i dokle tako dolaze.

Подели на овим сајтовима

A zamislite vi muskarca iz 18.veka da vidi devojku u bikiniju...pa on bi eksplodirao.

A mi danas od rodjenja.Upalis tv-gola zena,otvoris novine-gola zena,izadjes na ulicu-gola zena,pogledas u bilbord-gola zena(i muskarac,ako reklamiraju intimisimo gace i to) :D.

Sa svih strana nas bombarduju nekim golotinjama,prosto covek ogugla na sve to.

I to kad sam na plazi nekoj,vise ono iz fazona pricam sa drugarima:uuuu vidi ovu,vidi onu,realno bas me briga.Ionako su sve manje vise iste...Znaci,po meni,prava zenska privlacnost dolazi iz njenih manira,osmeha,pogleda i to uopste ne mora da bude vulgarno a te sto se eksponiraju na svakom cosku,znamo svi kako prolaze i dokle tako dolaze.

Mnogi su u fazonu da su obucene cure vise seksi... I ja sam u tom fazonu, al ljudi, pa zato imamo zimu!

Sad kad je leto, daj sve! :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Evo za Draženčeta pesmica.Mislim da će se složiti s tekstom a i malo onako i da zaigra uz ritam ( ne raskalašno, nego s merom - na pravoslavni način,mislim ako je dozvoljeno u pravoslavlju da se sluša ovakva muzika i još da se malo mrdne telom u ritmu muzike :D

Predlog za letovanje :)

HAJDEMO U PLANINE

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Море су коке...пардон, море је пре свега здраво за људе, децу

Први пут кад смо водили дете на море, толико јој је пријало за синусе, није слинила уопште, прочистило јој се, мени увек прија, за кичму за нерве...

Баш имам времена да гледам у нечији купаћи

Хоћу да се испливам, по могућству не закачим са женом, пијуцкам капућино у хладовини, испливам се, увече уживам у пиву, пици, шпагетама, да се дете изигра

И да имам да се сећам наредних годину......две или три :) као што ће сад бити

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Da li Pravoslavni hriscani mogu da letuju

Не могу ... 

Јер најчешће немају пара ... на жалост 

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...