Jump to content

Да ли православни хришћани могу да летују?

Препоручена порука

• 3 months later...

Како се као Хришћанин треба понашати када смо на базену или на мору?Да ли је грех гледати девојке које на овим местима показују доста? (питање се односи на тинејџере)

Подели на овим сајтовима

А што само на тинејџере? Нисмо ни ми остали буђави. Дај неку слику, неки пример, па да простудирамо на тенане да ли је грех или не, уместо да све буде овако апстрактно.

Подели на овим сајтовима

Како се као Хришћанин треба понашати када смо на базену или на мору?Да ли је грех гледати девојке које на овим местима показују доста?(питање се односи на тинејџере)

Prirodno.Sledi svoj instinkt i ponasaj se bre ko musko.Nije greh ni pozeleti,ako su slobodne.Hoces da te neko smatra za maminog sina il' ne daj Boze za derpe.

Подели на овим сајтовима

Prirodno.Sledi svoj instinkt i ponasaj se bre ko musko.Nije greh ni pozeleti,ako su slobodne.Hoces da te neko smatra za maminog sina il' ne daj Boze za derpe.

Koji si ti lik. Juce se pozivas na svete oce da pravdas manje vise vegetarijanski nacin ishrane (zivotinje su simbol strasti) a danas po pitanju pozude kazes sledi svoje instinkte. Sta je na kraju stetnije po dusu jesti rostilj ili smuvati neku obdarnu na bazenu/plazi?

Подели на овим сајтовима

Koji si ti lik. Juce se pozivas na svete oce da pravdas manje vise vegetarijanski nacin ishrane (zivotinje su simbol strasti) a danas po pitanju pozude kazes sledi svoje instinkte. Sta je na kraju stetnije po dusu jesti rostilj ili smuvati neku obdarnu na bazenu/plazi?

A tek ti.Izigravas nekakv inetelkt po foumu,dok ni "i" od njega nemas.Dezurni sujetan farisej.Pa sta treba da mu kazem,da ne gleda devojke !?Treba da se covek slomi,da upadne u prelest ,da zastrani,verujem da je mlad,pa je iz toga razloga i pitao.

Mozda ti smatras da on moze nositi teret koji su nosili pustinajci nakon 50 godina pozviznistva.Nigde se nisam pozivao na svete oce,vec sam ukazao da balavac ne moze da karakterise svete oce kao neznalice,jer samim tim pokazuje da je upravo on neznalica.A tema je bila oko pricesca,kad i kako se dostojno prcestiti

I sta ima lose ako covek gleda u devojke(to mi svi radimo) i ako smuva slobodne devojke,to je sve dozvoljeno u Hriscanskom ucenju.Kako da se covek ozeni,ako ne "muva" devojke,kako da udje u svetu tajnu braka.Pa jel bolje da nadje devojku,il da onanise po ceo dan,il da na sebe navlaci bezpotreban teret "jurodivosti" i to pogotovo bez blagoslova duhovnika.

Подели на овим сајтовима

Да ли је грех гледати девојке које на овим местима показују доста?

Увек имаш алтернативу:

muslim-beach-girls.jpg

Подели на овим сајтовима

Гледај бре Инспекторе, али немој само да гледаш него приђи, упознај се, попричај мало, испричај неку шалу да насмејеш друштво... Само опуштено. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

A tek ti.Izigravas nekakv inetelkt po foumu,dok ni "i" od njega nemas.Dezurni sujetan farisej.Pa sta treba da mu kazem,da ne gleda devojke !?Treba da se covek slomi,da upadne u prelest ,da zastrani,verujem da je mlad,pa je iz toga razloga i pitao.

Mozda ti smatras da on moze nositi teret koji su nosili pustinajci nakon 50 godina pozviznistva.Nigde se nisam pozivao na svete oce,vec sam ukazao da balavac ne moze da karakterise svete oce kao neznalice,jer samim tim pokazuje da je upravo on neznalica.A tema je bila oko pricesca,kad i kako se dostojno prcestiti

I sta ima lose ako covek gleda u devojke(to mi svi radimo) i ako smuva slobodne devojke,to je sve dozvoljeno u Hriscanskom ucenju.Kako da se covek ozeni,ako ne "muva" devojke,kako da udje u svetu tajnu braka.Pa jel bolje da nadje devojku,il da onanise po ceo dan,il da na sebe navlaci bezpotreban teret "jurodivosti" i to pogotovo bez blagoslova duhovnika.

Pre nego sto uletis u pricu o dubokim duhovnim temama bolje se osvrni da vidis na kojoj si temi i na koje se teme neko poziva. Ovde nije tea pricesce a niti je bilo na temi "da li bi ste prmii srce svinje" na koju sam ja ukazao. Na toj temi si zauzeo jedan sasvim drugacji odnos prema svetootackoj i aksetskoj literaturi nego ovde.

Zato moja replika nije isla na inspektorov post nego na tvoj. Naravno da treba da muva i na kraju smuva onu koja mu se svidi. A treba pored muvanja da se socijalizuje u sirem smislu i da razvija socoijalnu inteligenciju da ne bi dosao u situaciju da skace kao oparen kad mu neko u nasem govornom podrucuju kaze "koji si ti lik" (posto to nema samo negativno znacenje) pa da nakon toga prica o sujeti.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...