Jump to content

Inspektor

Члан
  • Број садржаја

    48
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Inspektor's Achievements

Напише по коју

Напише по коју (3/9)

8

Форумска репутација

  1. Са пријатељем, свако сиромаштво је подношљиво, а без њега и здравље и богатство неподношљиво. Имати пријатеља јесте имати другога себе; то је слога и склад којем ништа није једнако. Св. Антуса, мајка светог Јована Златоустог

  2. Да ли се мора ићи на Свету литургију и где се она одржава ?
  3. Уписао сам Богословски факс у Београду.Нисам завршио Богословију него долазим из техничке школе.Може ли ми неко рећи мало о предметима за прву годину,који су захтевни који не и шта се где проучава.
  4. Inspektor

    studentski forum

    Уписао сам Богословски факс у Београду.Нисам завршио Богословију него долазим из техничке школе.Може ли ми неко рећи мало о предметим,који су захтевни,који не и шта се где проучава.
  5. Може ли неко мало о предметима на првој години. Који је најтежи,који предемти захтевају граматику,а поготово мало о Грчком,Руском и Црквенословенском језику.
  6. Уписао сам Богословски факс у Београду..Можеш ли ми рећи на које мало о предметим,који су захтевни који не и шта се где проучава.
  7. Већином се за славу читају прве 4 речи Славарице.Колико ви читате,да ли је исправно читати само 4 или свих 9 ?
  8. Јел зна неко кад почињу предавања за студенте прве године?
  9. Да ли постоји одређени период када се треба обавите вечерња молитва?Ја се већином молим око 11. Да ли вечера молитва може да се обави после поноћи,а исто важи и за јутарњу да ли може у у 12 или 1? Нараво да 12 није јутро,али ако нисмо у прилици или се успавамо?
  10. Народе,јесте ли ви добили поклон књигу на упису?
  11. Упис кандидата који су положили пријемни испит 7. 7. 2014. биће обављен у следећем распореду: 14.07.2014. од 10. до 13. ч. - буџет са листе за Богословско-катихетски програм 15.07.2014. од 10. до 13. ч. - буџет са листе за Богословско-пастирски програм 16.07.2014. од 10. до 13. ч. - самофинансирање за оба студијска програма Кандидати могу да се, приликом уписа, определе и за другу жељу. У том случају могућ је упис на буџет само уколико неко одустане са листе за буџет на том програму.
  12. Било је и тежих,а које нисам ни нашао у књизи Томас Хопка.
  13. Нека питања са теста: Шта је петокњижје и из чега се састоји? Наведите историјске књиге Старог Завета? По чијем је облику створен човек? Наведите три епархије западно од реке Дрине? Ко је био први цар Израиља? На ком је језику говорио Исус Христос? Шта се десило на Голготи? Ко је наредио спаљивање моштију св.Саве? Који су апостоли присустовали Христовом преображењу? У ком је веку живео св.Атанасије Велики? Шта је сврха Октоиха? Општа информисаност: Која држава преседава Европском унијом? Шта је вокабулар? Који је главни град Индије? Шта је холокауст? Ко је актуелни светски првак у фудбалу? Ко је написао Сеобе,Фауста и Хазарски речник? Навести дело Мокрањца,Бетовена? Ко је написао Хамлета? Било је доста питања са овог форума и теста из 2010год...
×
×
  • Креирај ново...