Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

20 minutes ago, Џуманџи рече

Ах, то и није неки подвиг... :)

Како за кога . Кад те не искушавају, онда није. Замисли да дође Бред Пит, или ко је већ сад актуелан, и каже ти :" Хоћу да оставим све и да те водим на неко карипско острво да гледамо залазак сунца и певамо шлагере ", а ти у вези/браку . Шта би онда радила ? :D

Подели на овим сајтовима

Хтела сам да кажем да људи обраћају пажњу на мање битне ствари. Има ситуација када прељуба и помогне и рзбистри неке ствари, а овако је једна од најчешћих асоцијација на брак управо - моногамија-звана-доживотна. :D

• Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 3.5.2016. at 1:24, Tvrtko рече

Promiskuitetni ne veruju u Boga.

Misliš?

Ne osudjuj promiskuitetne tako lako, dešava se da se pokaju.

Подели на овим сајтовима

On 3.5.2016. at 1:50, Tvrtko рече

Ne.

Ustvari bila si jako blizu. Osim slike, drugo pitanje je od čega živim.

Obično se posle mog odgovora svaka dalja komunikacija prekida ili ređe, teče u nekom drugom pravcu.

Pa šta ti to radiš da baš nijedna neće ni da priča sa tobom :smeh1:?

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Tvrtko рече

Možda...

... и проведе у разврату пуних 17 година.

http://www.spc.rs/sr/peta_nedelja_velikog_posta_sveta_marija_egipcanka

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Danijela рече

... и проведе у разврату пуних 17 година.

http://www.spc.rs/sr/peta_nedelja_velikog_posta_sveta_marija_egipcanka

Tvrtko disapruvz ove primere, nije to dovoljno dobro :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Doduse on se uopste nije izjasnio da li ide uopste u crkvu, da li ima duhovnika... pa je onda mozda bezveze sto mu dadoh primer sv. Marije Egipcanke.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Tvrtko рече

Pokažem sliku i kažem da loše stojim finansijski.  :)))

Kad sam se ja dopisivala ovde sa sadašnjim mužem, budem mu zanimljiva, tražim mi sliku, e tek smo onda mogli da pričamo dalje. Ja ga pitam je l bi se upoznao i bio sa mnom da ti se nisam fizički dopala, on kaže da ne bi. Vidiš Tvrtko, ljudi su plitki bez obzira na pol :smeh1::smeh1:

Подели на овим сајтовима

S tobom ne vredi diskutovati uopste tako da te odavno zaobilazim i to cu nastaviti.

Lep pozdrav!

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Danijela рече

Doduse on se uopste nije izjasnio da li ide uopste u crkvu, da li ima duhovnika... pa je onda mozda bezveze sto mu dadoh primer sv. Marije Egipcanke.

Duhovna gromada, sv. M.E. - not good enough :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...