Снежана Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 29. 4. 2016. at 16:47, Paradoksologija рече Srpski muškarci da nađu žene sa istoka, srpske žene muškarce sa zapada, i svi srećni i zadovoljni Expand сви се раселимо што по истоку, што по западу, Србију изнајмимо страним инвеститорима, и Бог да нас види. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 29. 4. 2016. at 15:25, Снежана рече Не разумем због чега су Рускиње или Украинке или Кубанке боље жене. Expand Да ли су боље или горе, то не знам. Не знам чак ни шта ти појмови значе. Али су изразито опуштеније. Много је лакше започети разговор и успоставити било какав однос са странкињама. Зашто је то тако, појма немам, али то је моје лично искуство и искуство неколико људи блиских мени. Не мислим да је, барем код већине, у питању уображеност, више ми личи на некакав страх. Neša_, Иван ♪♫ and Istochnik је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 29. 4. 2016. at 16:14, Снежана рече Разумем, али у чему је ралика између "светица", неуротичних и параноичних жена Српских којима овде није ни један мушкарац довољно добар, и "светаца", исфрустираних и искомплексираних Срба, којима ни једна жена овде није довољно добра? Expand Ima dobrih žena, niko ne kaže da ih nema, što postavljaš stvari tako tendenciozno (kao da ne znam što), ali opšti utisak (ne samo moj, da ti naglasim) je onakav kako sam opisao. Pa ako je već tako, onda valja ići tamo gde kažu da je lakše naći uravnoteženu ženu. Nismo ni svi mi Srbi takvi kako si napisala, pa nas verovatno zato te strankinje i prihvate, inače ne bi. Prosto tako pričaju ljudi, ne kako ti kažeš za naš samo narod, nego za ceo balkan. Dal to ima veze s ovdašnjim muškarcima, ne znam, tek ljudima je lepše među ženskim svetom tamo negde. Eto, informacije s terena, a vi kako 'oćete. Pa, pa Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Da me ne shvatite pogresno, ima divnih devojaka i zena kod nas. Samo moj je utisak da su nam zene u vecini nekako grube. Ne znam kako bih opisao, nekako su izgubile ljupkost, glas im je cak grub, nastup. Meni to smeta, ne volim to. Volim kad je zena nezna, ljupka i zenstvena. Ali to je samo moj utisak. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 @Juan @Tvrtko@Иван ♪♫ Ништа ја не постављам, раговарамо... Чула сам и ја да су девојке по свету опуштеније (и мушкарци додуше), али зар не мислите да је сам свакодневни живот тамо опуштенији. У Србији на 4 девојке долази 1 дечко, мислим дајте људи, знате ли ви која је то конкуренција међу девојкама, а ви не можете ни једну овде да нађете А то што су девојке овде уображене, изблазиране или шта ли већ, а зар не мислите да ту негде има и мушке одговорности. Можда су захтеви момака овде превисоки, да сте ви сами подигли лествицу на висину коју ни сами не можете да прескочите. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 29. 4. 2016. at 17:30, Снежана рече али зар не мислите да је сам свакодневни живот тамо опуштенији Expand Девојке из земаља које су у десет пута горем сосу него Србија су знатно опуштеније. Тако да није у питању тежак свакодневни живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Jel' vama (momci) stvarno, ali stvarno bitno sve ovo sto pisete? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 29. 4. 2016. at 17:30, Снежана рече @Juan @Tvrtko@Иван ♪♫ Ништа ја не постављам, раговарамо... Чула сам и ја да су девојке по свету опуштеније (и мушкарци додуше), али зар не мислите да је сам свакодневни живот тамо опуштенији. У Србији на 4 девојке долази 1 дечко, мислим дајте људи, знате ли ви која је то конкуренција међу девојкама, а ви не можете ни једну овде да нађете А то што су девојке овде уображене, изблазиране или шта ли већ, а зар не мислите да ту негде има и мушке одговорности. Можда су захтеви момака овде превисоки, да сте ви сами подигли лествицу на висину коју ни сами не можете да прескочите. Expand Nije problem naći, već koliko ćeš posle morati da se boriš ili čak šta ćeš posle morati da trpiš. Od samog procesa upoznavanja, do stvaranja veze. Moj utisak je da ima neka grubost kod našeg ženskog sveta. A naravno da tu ima i muške odgovornosti. Žene su veoma ranjiva bića, i nije ni čudo što se osećaju ugroženo u ovakvom društvu, gde je npr. vaćarenje u osnovnoj školi normalna stvar, koju niko ne sankcioniše, i uopšte nasilje. Pa kako da ne bude istraumirana kad odraste!? Neke žene se opet ponašaju maltene kao muškarci. Krivi su i roditelji koji prezaštićuju ili razmaze svoju decu. A slično važi i za muški svet. Ne želim da preterujem sad, dovoljno je samo reći da smo kao narod generalno nervozni, isfrustrirani i zato nemamo strpljenja, ni muški, ni ženski. I nisu tuđe žene nešto kao bolje, nisu. I naša, iako je malo nervozna ili istraumirana, uz malo strpljenja i ljubavi, otkravi se, zavoli i bude lepo, i dalje sve ide normalnim tokom. Samo paziš kako biraš, jer neke osobine neće tako da ispare, posesivnost, nesigurnost i sl., jer onda ćeš tek da trpiš, ali to važi za svaki narod. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 29. 4. 2016. at 18:20, Tvrtko рече Po tome se vidi ko je materijalista. Expand Moja kuma je udata za muškarca 'sa zapada', Šveđanina. Student bez prebijene pare, još uvek, u poznim godinama, završava medicinu jer je shvatio da mu je poziv da leči ljude. Ona radi i izdržava porodicu. A ono što ona mnogo voli kod njega: krstio se u pravoslavnoj crkvi da bi s njom mogao da uđe u crkveni brak; voli je i poštuje kao osobu; podrazumeva mu se kao nešto najnormalnije da radi kućne poslove i bavi se detetom; i normalan je, veseo, dobroćudan čovek otvorenog uma prema svima (uključujući njenu mnogobrojnu rodbinu iz Bosne :D) koji vidi dobro u ljudima. Ћириличар, Kaludjerovic Sreten, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Ma sad mi krivo što sam uopšte komentarisao. Svideo mi se uvodni tekst. Pa se pitam da li je realno očekivati takav odnos sa ženom u današnjem društvu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 29. 4. 2016. at 18:35, Иван ♪♫ рече vaćarenje u školi Expand То ми је увек било одвратно. Још увек нико не обраћа пажњу на то и не санкционише? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 29. 4. 2016. at 18:49, Juan рече То ми је увек било одвратно. Још увек нико не обраћа пажњу на то и не санкционише? Expand Pa ne znam tačno. Sećam se kako je bilo kad sam ja išao u osnovnu. Bilo je svačega. Ne mislim da je danas išta bolje, verovatno je i mnogo gore. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Citajuci ovako energicna suceljavanja... Mилена КШ, Ћириличар and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 29. 4. 2016. at 17:44, Tvrtko рече Muškarci ne postavljaju zahteve. Expand Говори у своје у име. Istochnik and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 On 29. 4. 2016. at 19:27, Tvrtko рече Ti postavljaš zahteve? Expand Tvrtko hoce li taj broj od bivse ili facebook profil, cekam ili da postavljam slike trbusnjaka pa je ti zovni, ali znas da onda vise nemam sta pricati sa njom, nista nece htjeti da mi kaze http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука