Гост Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 U oba ova primera onaj koji je prevaren vec je pre toga varao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 Pa lepo, zato i kazem - to je iskljucivo izmedju parova, niko ne zna okolnosti. Слажем се, међутим нико (осим Раскољникова и Денија72!) није директно одговорио на тему... Да ли је иста "тежина" мушке и женске прељубе? Са становишта тантре, видели смо, мушка и не постоји. Са становишта Старог Завета-да ли је икад иједан мушкарац каменован због прељубе, и да ли је то предвиђао Закон за њих? Цар Давид се искупио 50. Псалмом (=покајањем)... У Новом Завету-сви знају за Христа и жену блудницу+фарисеје са камењем...Али да ли смо чули шта о прељубницима и тежини њиховог греха? А и међу каменобацачима је, по предању, било таквих... Знам и за неке жене које су опростиле прељубу. Чини ми се да њихови мужеви неће добити "потпун" опроштај до краја живота па све да дубе на трепавицама ...Некако као да је женама лакше да "не знају", тј праве се да се ништа не догађа, јер ако сазнају као да неће имати снаге да опросте... Да ли смо (мушкарци и жене) БАШ ТОЛИКО различити? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 U oba ova primera onaj koji je prevaren vec je pre toga varao... Неког другог... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 Неког другог... da, mada to ne menja ono sto sam htela da kazem, a to je da su oprostili zato sto su i sami to radili. Da li bi tako postupili da nisu varali ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 Слажем се, међутим нико (осим Раскољникова и Денија72!) није директно одговорио на тему... Да ли је иста "тежина" мушке и женске прељубе? Са становишта тантре, видели смо, мушка и не постоји. Са становишта Старог Завета-да ли је икад иједан мушкарац каменован због прељубе, и да ли је то предвиђао Закон за њих? Цар Давид се искупио 50. Псалмом (=покајањем)... У Новом Завету-сви знају за Христа и жену блудницу+фарисеје са камењем...Али да ли смо чули шта о прељубницима и тежини њиховог греха? А и међу каменобацачима је, по предању, било таквих... Знам и за неке жене које су опростиле прељубу. Чини ми се да њихови мужеви неће добити "потпун" опроштај до краја живота па све да дубе на трепавицама ...Некако као да је женама лакше да "не знају", тј праве се да се ништа не догађа, јер ако сазнају као да неће имати снаге да опросте... Да ли смо (мушкарци и жене) БАШ ТОЛИКО различити? treba sebi oprosti ista je tezina muske i zenske preljube da muskarci i zene su bas toliko razliciti није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 Дени је на почетку оставио један добар закључак само што није у потпуности доречен. Формално, технички гледано, женска прељуба јесте тежа од мушке, зато што се мушкарци углавном поведу за физичким изгледом, док жене предају себе и емотивно, тј узвраћају оним мушкима који их шармирају, било интелигенцијом, било држањем, способношћу, и наравно изгледом само не толико. Међутим рећи да је женска прељуба према томе гора од мушке је погрешно, јер жена управо ако другачије ступа у однос са супротним полом можда управо чини прељубу јер је њен човјек не задовољава, ни полно, ни умно, ни духовно. Он не проналази задовољство код свог мушкарца и пада на првог који јој пружи то задовољство. Тако да мислим да нема ту, шта је теже опростити, иста је тежеина, него ако је могуће, треба опростити мушкарац жени, жена мушкарцу, и да се испитају шта је довело до тога можда је супротна страна изазвала ту прељубу. Договор двоје у вези и међусобна комуникација, отворени разговори, битни су како не би дошло до таквих ситуација, и како би се превазилазиле наступајуће. Sanja888 and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 treba sebi oprosti :huh: ista je tezina muske i zenske preljube da muskarci i zene su bas toliko razliciti "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ritter Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Moje licno misljenje je da je glupo nastavljati vcezu ili brak ako je bilo koja strana ucinila preljubu. Posle toga nikad ne moze biti vise iskren odnos izmedji supruznika odn para. Ako se desi preljuba, mislim da je to znak da veza definitivno treba da se okonca (naravno rijetki izuzeci dolaze u obzir) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Imate partnera ali koristite internet i kameru za vodjenje ljubavi sa drugom osobom.Da li smatrate da je to prevara?Nema fizičkog kontakta,ta druga osoba je u vašem gradu ili drugoj državi,nebitno,vaša savest je čista.Da li je? Molim vaše mišljenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 То је тзв. виртуелна превара. šangaj је реаговао/ла на ово 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Meni to manijakalno... florenntina, Баба, feeble and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Ја не могу овако да вам одговорим, није ми пријатно, контактирајте ме преко скајпа. Хехехеххехехехе 0102_laugh :o DankaM, Ignjatije, Милан Б and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Далеко од тога да је чиста Срђан Ранђеловић and Denci је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Није то превара, то је дијагноза. Ленка*, Таша, Crveni Baron and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Ја не могу овако да вам одговорим, није ми пријатно, контактирајте ме преко скајпа. Хехехеххехехехе 0102_laugh :o Срђо брате,ако није проблем,проследи ми неке скајп адресе... whackado Узгред,виртуелно вођење љубави је будућност еротике,ба... not_i Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука