Рапсоди Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 13 minutes ago, Снежана рече тако ћеш умањити тај анимозитет Чији анимозитет...ја га према никоме не гајим, ако мислиш на мој.....ако мислиш на твој Снежанице , е онда не знам шта да кажем. цмок... П.С.Једну исту изречену мисао свако доживљава различито, провлачећи је кроз филтере сопствених перспектива.... Frulica је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 54 minutes ago, Arsenija рече pa ces morati da se podvizavas na jedan specifican nacin ... A kako ti to znaš? I to da će biti podvig? I to baš specifičan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 @Снежана Ova tema ce uskoro imati dovoljno materijala za nastavak.... PredragVId and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Ne beri brige sto kazu Tvrtko, sve da je i postojala neka zenska osoba na forumu, posto ti pises samo slicne poruke,do sad nema koja te nije uspela upoznati kao "Tvrtka kojeg ni jedna nece zbog para". Tvoja misija da ni ovde ne upoznas nikog i da imas alibi za takav stav je uspesna Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 20 hours ago, архитекта рече Ayla, Јел тебе мало савест мучи па се толико жустро упушташ у расправе са људима који имају другачију свест о појму љубави? Негде сам чуо да се свако чеше где га сврби, а ти се на овој теми богами баш чешеш. А поготово кад те неко заголица око твог става да се љубав само деси, па да се може десити и да ти срце тако напрасно крене и за неким другим док си већ у вези или браку. Видим да си наоштрена и да имаш високо мишљење о сопственој памети и животном искуству. "Празан клас је уздигнуте главе изнад све њиве, док је пун повијен и сагнуте главе". ja brate kod tebe vidim dosta gordosti, guras taj nosic tamo dje mu nije mjesto, a iz kojih potreba, ne da vrag mira jel da... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 2 hours ago, Tvrtko рече Pa normalno da je opušten i veseo, kad je smuvao tebe. А мало сутра би се он интересовао за њу да нема паре и није згодна. Ко зна колико је девојака које не задовољавају његове високе критеријуме игнорисао и није им пружио шансу. Paradoksologija, Снежана and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 3 hours ago, Tvrtko рече Pa normalno da je opušten i veseo, kad je smuvao tebe. Ja sam smuvala njega 45 minutes ago, Juan рече А мало сутра би се он интересовао за њу да нема паре и није згодна. Ко зна колико је девојака које не задовољавају његове високе критеријуме игнорисао и није им пружио шансу. Takoe brate Juane! Vi zli muškarci samo tražite bogate i lepe, ne zanima vas ljubav!!! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Да ми је да нађем неку феминисткињу, да не радим ништа... Neša_ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 6 hours ago, Рапсоди рече Чији анимозитет...ја га према никоме не гајим, ако мислиш на мој.....ако мислиш на твој Снежанице , е онда не знам шта да кажем. цмок... П.С.Једну исту изречену мисао свако доживљава различито, провлачећи је кроз филтере сопствених перспектива.... Ја мисао нисам доживела,з ато сам те једноставно и питала да је објасниш да не бих погрешно протумачила, али очигледно да ти ниси у стању да разумеш сама себе а не да објасниш неком другом. Свао добро Рапсодијо. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 10 minutes ago, Tvrtko рече Što si tako pesimistički nastrojena prema meni. Osim toga, zar nije Снежа rekla da ovo nije sajt za upoznavanje. ja pesimista? Jok vala, ti si uporan u stavu da zene zele pare i lepotu i takp dalje. Ne ucestvujes ni na jednoj temi i ne pricas ni o cemu drugom. Sta ce nekom takva osoba? ovo nije sajt za upoznavanje, ali se i na ovom sajtu ljudi upoznaju, konkretno ljudi koje makar malo interesuje vera il su otvoreni ka tome, pa je lakse kad kliknes s nekim ko deli slicna interesovanja. Al ne brini, postao si poznat ovde po stavu o zenama, tako da se ne boj, siguran si niko te nece ovde razuveravati Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 8 minutes ago, Јелена011 рече Jok vala, ti si uporan u stavu da zene zele pare i lepotu i takp dalje. Ајд Јецо не ложи дечка, па шта би друго желеле... У праву си Твртко !!! Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 24 minutes ago, Tvrtko рече Što si tako pesimistički nastrojena prema meni. Osim toga, zar nije Снежа rekla da ovo nije sajt za upoznavanje. Немој погрешно да ме тумачиш...Снежана је на твоје питање "зашто би отварао духовне теме?" одговорила..."Зато што је ово првенствено православни форум, а не сајт за упознавање"... ја лично немам ништа против, нити видим нешто лоше у томе да се људи овде упознају. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 3 minutes ago, Снежана рече Ајд Јецо не ложи дечка, па шта би друго желеле... У праву си Твртко !!! Evo klecacu na kukuruzu! Dakle, rezime: Zene su zle koje nikad ne vide one dobre, nezne i pune ljubavi, a biraju opasne momke pune iskustva raznih vrsta, i\ili momke lepotane pune para. Jel sam sad savladala tvrtkologiju? Ocu tri bambijaaaa Danijela је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 51 minutes ago, Paradoksologija рече Takoe brate Juane! Vi zli muškarci samo tražite bogate i lepe, ne zanima vas ljubav!!! Мене риба уопште не занима ако нема гајбу на неком карипском острву. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 1 minute ago, Juan рече Мене риба уопште не занима ако нема гајбу на неком карипском острву. Ne samo tebe , nego vecinu ... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука