PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 On 1.5.2016. at 8:20, PredragVId рече Требао би да приђеш бар 5-6.000 пута! Мало је 5-6. рекох му ја. мада што каже Снежана: Кад љубав постане заповест, мржња може постати ужитак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Само за Твртка: PredragVId, -Владимир-, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 gle Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Moj post nije baš odgovor tebi, već više moj stav da od čekanja nema ništa, a pogotovo ne od očekivanja da će nešto što želimo pasti sa neba. Slučajnosti se ipak dese nekima, a ponekad možda i nisu slučajnosti, već se samo tako učini na prvi pogled. Ja lično i nemam nikakve posebne zahteve, pa u mom slučaju mnoge žene imaju te osobine koje bih ja voleo da imaju. Izuzetno sam tolerantan, čak i kada je to na moju štetu. Problem je u tome što sam ja taj koji na prvi utisak ne ispunjava te ženske "kriterijume", tako da čak i kada bi Bog nešto učinio po pitanju mog susreta sa odgovarajućom ženom, ne bi pomoglo, jer ne bih dobio zeleno svetlo ni u samom startu, kod početne procene. Vi žene želite superiorne muškarce i pre bi sa njima makar i na kratko, nego sa nekim prosečnim ko se zanosi idejom da vezi treba da prethode iskrena osećanja ljubavi, a veza treba da prethodi braku, a ne drugim vezama. Znam da se gotovo svi takvoj ideji smeju ili čude, ali to je zato što im je vera u Boga lažna i više je praćenje trenda nekakvog verskog pomodarstva u smislu: "zvanično se predstavljamo kao vernici, ali nezvanično radimo isto što i svi drugi, jer je za čoveka normalno i očekivano da bude grešan". Čitajući na ovom forumu pisanja pojedinih, imam utisak da čovek može privući pažnju žene tek ako je u većoj meri grešan, inače ništa od veze i braka. Ta dvoličnost mi je kod ljudi uvek smetala. Oni bi trebalo da se predstavljaju onakvima kakvi stvarno jesu, a ne da pričaju bajke u koje ni sami ne veruju, a u pozadini da priželjkuju sasvim drugačije tok stvari. Превише идеализујеш. Прво што се примјећује је оно површно, на шта наши животињски инстинкти реагују. Тек касније, много касније у вези се граде праве ствари засноване на томе какав си човјек. А опет, не траже све жене само доминантне мушкарце. Неке траже духовите, неке траже карактерне, неке траже физички јаке и лијепе, неке траже неки мужевни шарм. Сијасет детаља и нијанси које опет зависе од особе до особе, па чак и код једне исте особе варирају зависно од тренутка и тренутних околности. Ако ти је проблем код тих почетних тренутака када се упознајеш са женом, онда почни радити да унаприједиш оно што можеш, а што утиче на те прве утиске. Боље то него ламентирати над сопственом судбином. Друго, кажеш:"Људи би требало..". Прихвати да људи не раде оно што ти желиш ( и да их је баш брига што то теби смета ) и прилагоди се, ако желиш нешто постићи. Што рече брат Брус Ли:"Буди као вода.". Треће:"Представљамо се као вјерници, а радимо исто као и други.". Хебига, и вјерници су људи, од крви имеса, са својим слабостима и потребама које удаљавају од жељеног идеала. Али нажалост, друштво је тешко промијенити, па или се прилагоди или се опири и пјевај о тој "неправди". Нису ни сви рођени да буду мученици, испосници и сл. :) А четврто, увијек имаш "MGTOW" опцију. PredragVId, Paradoksologija and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Onih koji se predstavljaju kao vernici, a nisu vernici, ima mnogo. Па? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 16 minutes ago, Tvrtko рече Znam da se gotovo svi takvoj ideji smeju ili čude, ali to je zato što im je vera u Boga lažna i više je praćenje trenda nekakvog verskog pomodarstva u smislu: "zvanično se predstavljamo kao vernici, ali nezvanično radimo isto što i svi drugi, jer je za čoveka normalno i očekivano da bude grešan". Čitajući na ovom forumu pisanja pojedinih, imam utisak da čovek može privući pažnju žene tek ako je u većoj meri grešan, inače ništa od veze i braka. Ta dvoličnost mi je kod ljudi uvek smetala. Oni bi trebalo da se predstavljaju onakvima kakvi stvarno jesu, a ne da pričaju bajke u koje ni sami ne veruju, a u pozadini da priželjkuju sasvim drugačija dešavanja. Када већ пљуцкаш по осталима Твртко Први Безгрешни Велики Верниче, да те питам пар питања - Колико духовних тема си отворио од када си члан форума? - На којој си духовној теми учествовао од када си члан форума? PredragVId, Kaludjerovic Sreten and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 7 minutes ago, Tvrtko рече A zbog čega da se pokajem? Suncokret54 остварењем мољеног човек испуњава две највеће заповести, о љубави ка Богу, и љубави ка ближњем, то је све... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Ја се извињавам, да ли неко уме ово да ми скине у ПДФ-у или ворду. Био бих му дубоко захвалан. Хвала унапред. VODIČ ZA POJCE KROZ SAVREMENU NEUMSKU NOTACIJU Nikola Popmihajlov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Hajde da se pravimo da to nije tako. Не кажем ти то. Замајавај себе порицањем слободно. Али, људи су такви, стање је такво. Или ћеш прихватити, прилагодити се и опстати, или нећеш и пропашћеш, а нико ти неће бити крив него ти сам. Кукање и жалопојке ништа не помажу. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 2 minutes ago, Tvrtko рече Hajde da se pravimo da to nije tako. Zivot je ponekad starno tezak i nemilosrdan ... Covek se ponekad zapita ... Da li je Tvrtko upravu ? PredragVId, Neša_ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Zar nije sve lažno i prolazno na ovom svetu? Није - људска глупост PredragVId and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Zar treba da se plašimo svoje propasti, ako sledimo Hrista О човјече, кол'ко ти лоше тролујеш. Невера брт. Ништа, остављам те с изреченим, па ти како желиш. Само пази, жене ти нису ништа криве. Оне никад нису криве. Увијек су у праву, осим онда када кажу да нису у праву PredragVId, Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 19 minutes ago, Снежана рече Čitajući na ovom forumu pisanja pojedinih, imam utisak da čovek može privući pažnju žene tek ako je u većoj meri grešan, inače ništa od veze i braka. Ta dvoličnost mi je kod ljudi uvek smetala. Oni bi trebalo da se predstavljaju onakvima kakvi stvarno jesu, a ne da pričaju bajke u koje ni sami ne veruju, a u pozadini da priželjkuju sasvim drugačija dešavanja. 11 minutes ago, Tvrtko рече Zašto bih otvarao duhovne teme? Ти сине или си толико заслепљен мржњом па не можеш да испратиш шта пишеш пар порука у назад или си трол у покушају, као год.. Пошто већ имаш замерке на друге и знаш ко је грешан а ко не и знаш ко шта прижељкује. Покажи својим примером како треба. Ово је првенствено православни форум, а не сајт за упознавање. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече @Ћириличар Krivica se može vezivati za određenu konkretnu ličnost ili više konkretnih ličnosti, a ne generalno za bilo koji pol. Konstatacija nekih činjenica nije stavljanje krivice na teret bilo kome. Па да. Ја ти и кажем да си ти крив. Neša_, Снежана and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 On 4/30/2016 at 0:20, Tvrtko рече Koliki broj? Jesi li ti ikad čuo koliko se oni žale da devojke masovno idu sa starijima i oženjenima. Isuvise znacajan da bi tvoja prica bila odrziva i jedne sekunde. Kad sam ja bio u srednjoj skoli odnos onih koj su sami i u nekoj vezi je manje vise bio 60:40 u korist samaca. Samaca jeste uvek bilo vise ali je za tvoju teoriju problem je da smo mi svi skupa bili golje i jedva imali za burek i jogurt a garderoba i fizicki izgled su nam bili daleko od neceg st obo bilo fensi i kul. Nismo bili klosari, prljavi, pocepani i neprani ali smo bili sto bi se reklo totalno noname, bez brenda, bez definisanih misica i naprosto arhetip ludih tinejdzerskih glava. Sve ono sto po tebi definitivno odbija zene/devojke. GeniusAtWork and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука