Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 2 minutes ago, Tvrtko рече Dok ne shvate da sam siromašan. Не разумем, шта ту има да се схвата, сиромаштво не може да се сакрије, или ти њих хоћеш да обманеш па тек касније схвате да си сиромашан? Ronald је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Управо сада, Tvrtko рече Misliš li da imam izbora? Pa ako nemas izbora jer si siromasan onda jos bolje za tebe jer neces privlaciti pogresni tip. I ta tvoja prica da sve zene gledaju samo financijsko stanje uopste nema osnove. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 2 hours ago, Tvrtko рече Ma da, kako da ne, svi se ubiše od ljubavi prema bližnjem svom. A žene najviše reaguju na ljubav i tako to... Prijatelju ti stalno pričaš o Bogu i ljubavi sa jedne, a onda kukas sa druge strane kako su sve žene ovakve ili onakve. Pazi ja iskreno mislim da ti nisi u stanju čak ni emotivno da se potrudis oko djevojke zbog tolike doze negativnosti, to ti je malo i opsesija postala jer ti samo o tome gundjas na forumu. Ako ne možeš da imaš neku koja ti se možda svidjela onda gledaj da nadjes neku drugu djevojku, ako ne možeš ni jednu, pa ne možeš, nisi jedini, vidi da nešto promjenis ukoliko je moguće, pa kako bude. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Управо сада, Tvrtko рече Tačno. Jedan sam od mnogih. Isto tako mnoge djevojke ne mogu momke da nadju. Paradoksologija and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Управо сада, Tvrtko рече One su te koje biraju. Ti biras njih, ti prilazis prvi a onda sledi njihovo da ili ne. Iznenadio bi se koliko djevojaka samo cekaju da im ti pridjes, a ti sjedis i pregovaras. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 12 minutes ago, Tvrtko рече Ništa ja ne skrivam, ali se to ne vidi na meni. Ne pričam o svom materijalnom stanju samoinicijativno. To nije obmana. Neke me jednostavno pitaju od čega živim. Не, не, мораш ово да ми објасниш :)...Ти имаш способност да у старту провалиш која жена је искрена, а која не. Претпостављам да са онима за које процениш да су искрене улазиш у даљу комуникацију, при томе, ти не одајеш утисак сиромашне особе на први поглед, оне то схвате тек кроз разговор или ако те баш директно питају...иии шта, ту оне изгубе интересовање за тебе, што може да значи две ствари, или ти не знаш да процениш жене, или их ипак обмањујеш? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Управо сада, Tvrtko рече Ja uvek prilazim prvi, ali ne zato što biram, nego jednostavno želim da se upoznam. Samo jednom u životu mi se desilo da mi devojka priđe prva. I to je bilo pre nešto više od godinu dana. Imala je dečka... Ti bi se iznenadio koliko grešiš. Ne mogu da gresim jer mi licno iskustvo govori suprotno, koliko si puta u zadnjoj godini ti prvi prisao a da budes odbijen? Ajde iskreno kazi bez da lazes. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 8 minutes ago, Tvrtko рече 5 - 6 puta. шта 5 - 6 пута? изашао си са њима или им пришао ...ово ми личи на одговор намењен Источнику, но нема везе, и не одговарање на питање је одговор. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Vala junački spamujemo ovdje. Pokušavam da se sjetim konkretnog odgovora na ovoj temi, i dolazim do zaključka da sam umalo zbog odgovora, koji je bio jedini koji sam mogla dati, jer pišem samo ono što zaista mislim, prošla kao mučenice iz Salema. ...i tako, trenutno pijem najukusniji čaj, sa malo limuna, i slušam Kovacs. Teško mi je ustati po bilo kakvu šnalu ili lastiku, i smotah punđu kineskim štapićima. Nije spam...a? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 2 minutes ago, Tvrtko рече Nemam mogućnosti za izlaske (po ko zna koji put). значи 5-6 пута си пришао девојкама или шта? А како изгледа тај јако дуг труд, ако немаш могућности за изласке...трудиш се преко телефона, нета??? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Hristos Voskrese Ajli I bez snala i bez para i bez devojaka i momaka radujemo se zivotu i novom danu Laku noc Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 6 minutes ago, Ayla рече Vala junački spamujemo ovdje. Pokušavam da se sjetim konkretnog odgovora na ovoj temi, i dolazim do zaključka da sam umalo zbog odgovora, koji je bio jedini koji sam mogla dati, jer pišem samo ono što zaista mislim, prošla kao mučenice iz Salema. ...i tako, trenutno pijem najukusniji čaj, sa malo limuna, i slušam Kovacs. Teško mi je ustati po bilo kakvu šnalu ili lastiku, i smotah punđu kineskim štapićima. Nije spam...a? прикључи се драга, одох да скувам кафу, док Твртко не одговори. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 ...čekam te na terasi. Divna je noć. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 5 hours ago, Tvrtko рече N I S A M T R O L Hristos vaskrse! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 Јао благо вама већ колико сте поранили уф ал` сте вредни!!! Ранораниоци... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука