Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

2 minutes ago, Tvrtko рече

Dok ne shvate da sam siromašan.

Не разумем, шта ту има да се схвата, сиромаштво не може да се сакрије, или ти њих хоћеш да обманеш па тек касније схвате да си сиромашан?

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Tvrtko рече

Ma da, kako da ne, svi se ubiše od ljubavi prema bližnjem svom. A žene najviše reaguju na ljubav i tako to...

Prijatelju ti stalno pričaš o Bogu i ljubavi sa jedne, a onda kukas sa druge strane kako su sve žene ovakve ili onakve. Pazi ja iskreno mislim da ti nisi u stanju čak ni emotivno da se potrudis oko djevojke zbog tolike doze negativnosti, to ti je malo i opsesija postala jer ti samo o tome gundjas na forumu. Ako ne možeš da imaš neku koja ti se možda svidjela onda gledaj da nadjes neku drugu djevojku, ako ne možeš ni jednu, pa ne možeš, nisi jedini, vidi da nešto promjenis ukoliko je moguće, pa kako bude.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tvrtko рече

Tačno. Jedan sam od mnogih.

Isto tako mnoge djevojke ne mogu momke da nadju.

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Tvrtko рече

Ništa ja ne skrivam, ali se to ne vidi na meni. Ne pričam o svom materijalnom stanju samoinicijativno. To nije obmana. Neke me jednostavno pitaju od čega živim. 

Не, не, мораш ово да ми објасниш :)...Ти имаш способност да у старту провалиш која жена је искрена, а која не. Претпостављам да са онима за које процениш да су искрене улазиш у даљу комуникацију, при томе, ти не одајеш утисак сиромашне особе на први поглед, оне то схвате тек кроз разговор или ако те баш директно питају...иии шта, ту оне изгубе интересовање за тебе, што може да значи две ствари, или ти не знаш да процениш жене, или их ипак обмањујеш? :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tvrtko рече

Ja uvek prilazim prvi, ali ne zato što biram, nego jednostavno želim da se upoznam. Samo jednom u životu mi se desilo da mi devojka priđe prva. I to je bilo pre nešto više od godinu dana. Imala je dečka...

Ti bi se iznenadio koliko grešiš.

Ne mogu da gresim jer mi licno iskustvo govori suprotno, koliko si puta u zadnjoj godini ti prvi prisao a da budes odbijen? Ajde iskreno kazi bez da lazes.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Tvrtko рече

5 - 6 puta.

шта 5 - 6 пута? изашао си са њима или им пришао ...ово ми личи на одговор намењен Источнику, но нема везе, и не одговарање на питање је одговор. :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

Vala junački spamujemo ovdje. Pokušavam da se sjetim konkretnog odgovora na ovoj temi, i dolazim do zaključka da sam umalo zbog odgovora, koji je bio jedini koji sam mogla dati, jer pišem samo ono što zaista mislim, prošla kao mučenice iz Salema.

...i tako, trenutno pijem najukusniji čaj, sa malo limuna, i slušam Kovacs. 
Teško mi je ustati po bilo kakvu šnalu ili lastiku,  i smotah punđu kineskim štapićima. Nije spam...a?

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Tvrtko рече

Nemam mogućnosti za izlaske (po ko zna koji put). 

значи  5-6 пута си пришао  девојкама или шта? А како изгледа тај јако дуг труд, ако немаш могућности за изласке...трудиш се преко телефона, нета???

А.М.

Подели на овим сајтовима

Hristos Voskrese Ajli :)

I bez snala i bez para i bez devojaka i momaka radujemo se zivotu i novom danu :sunce:

Laku noc :)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Ayla рече

Vala junački spamujemo ovdje. Pokušavam da se sjetim konkretnog odgovora na ovoj temi, i dolazim do zaključka da sam umalo zbog odgovora, koji je bio jedini koji sam mogla dati, jer pišem samo ono što zaista mislim, prošla kao mučenice iz Salema.

...i tako, trenutno pijem najukusniji čaj, sa malo limuna, i slušam Kovacs. 
Teško mi je ustati po bilo kakvu šnalu ili lastiku,  i smotah punđu kineskim štapićima. Nije spam...a?

прикључи  се драга, одох да скувам кафу, док Твртко не одговори. :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...