Рапсоди Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 1 hour ago, PredragVId рече Наручује црногорац кафу па каже: ђевојко, скувај једну кафу, да буде јака ко` ја а слатка к`о ти! И када је стигла кава `те га ђетић се оглашава: Ууууууу ђевојко ала си себе преценила!! Ха? А? Ахаааа..... Код мене све иде у пакету / целомудреније / и јачина и слаткоћа...е шта ћу...једино мало скромности ми фали.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 2 hours ago, Рапсоди рече Којих ....оних што су по политичкој линији добијали и дипломе и докторате...Ха...ха ...покварили ми се смајлићи..... Не Рапсоди. Ови наши из цркве. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 3 minutes ago, PredragVId рече Не бре Рапсоди. Ови наши из цркве. А што, ови наши из цркве , не могу бити по политичкој линији....ма шалим се наравно.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 2 minutes ago, Рапсоди рече могу бити по политичкој линији... Не знам Рапсоди, то брат Жељко зна... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 8 minutes ago, Tvrtko рече a to koliko si spreman da voliš, to ih uopšte i ne interesuje. Zasto bi ikoga to interesovalo, lol?! Јелена011, PredragVId, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 8 minutes ago, Џуманџи рече Zasto bi ikoga to interesovalo, lol?! Ти то не можеш да разумеш, девојко из града! Лако је теби. Ти си девојка, па још из града. Па још из Београда. -Владимир-, Снежана, Ronald and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 21 minutes ago, Juan рече Ти то не можеш да разумеш, девојко из града! Лако је теби. Ти си девојка, па још из града. Па још из Београда. PredragVId and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 1 minute ago, Tvrtko рече Ronald bi mogao da ti objasni. зашто да јој објашњава, њу то и не занима, наравно, као сваку градску лепотицу. Ronald, Лапис Лазули, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 37 minutes ago, Tvrtko рече Te problematične su i želele da prođu sve i svašta, a to koliko si spreman da voliš, to ih uopšte i ne interesuje. Što ne bi bile srećne kad rade šta hoće. Muškaraca nikad dosta. Тако ти је то, живот је неком мајка неком маћеха . И ја сам хтео да прођем све и свашта, али џабе . Кад се нисам родио као црнац или градска девојка . Додуше за оно друго постоје могућности, држава покрива трошкове интервенције, али касно сад . Јелена011, Плутон, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 13 minutes ago, Tvrtko рече Izvinjavam se za grešku načinjenu u mom prethodnom postu gde sam greškom naveo citat kao *Јеленин*, a ustvari je Ronaldov. Trebalo je da glasi ovako: Te problematične su i želele da prođu sve i svašta, a to koliko si spreman da voliš, to ih uopšte i ne interesuje. Što ne bi bile srećne kad rade šta hoće. Muškaraca nikad dosta. Ovo me potseti na Marcela,mozda je off mozda i nije Proso sam svasta - drogiram se! Al to je za ovi momke gradske smekere njima je jos lakse nego gradskim lepoticama Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 2 minutes ago, -Владимир- рече Тако ти је то, живот је неком мајка неком маћеха . И ја сам хтео да прођем све и свашта, али џабе . Кад се нисам родио као црнац или градска девојка . Додуше за оно друго постоје могућности, држава покрива трошкове интервенције, али касно сад . Eee life is a bitch and then you die ... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 8 minutes ago, Tvrtko рече Ronald bi mogao da ti objasni. Zasto on kad se ti zalis sto neke devojke nesto u vezi tebe ne interesuje? Лапис Лазули, -Владимир- and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 4 minutes ago, -Владимир- рече Кад се нисам родио као црнац или градска девојка . Додуше за оно друго постоје могућности, држава покрива трошкове интервенције, али касно сад . Може можда и ово прво да се среди неким инверзним Мајкл Џексон захватом? Ronald, PredragVId and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 На следећем сабору форумаша у кафану улази згодна црнкиња. Мушким форумашима очи испале, а остале женске оће да поједу и њу и мушке форумаше. А црнкиња ће: ”Људи, зар ме не препознајете?! То сам ја -Владимир-!” Ronald, Плутон, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 11 minutes ago, Juan рече На следећем сабору форумаша у кафану улази згодна црнкиња. Мушким форумашима очи испале, а остале женске оће да поједу и њу и мушке форумаше. А црнкиња ће: ”Људи, зар ме не препознајете?! То сам ја -Владимир-!” Па сад , ако је технологија већ толико узнапредовала онда 'оћу да будем спајдермен . Ronald, Neša_, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука