Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 8 minutes ago, Јелена011 рече Hehehe to moze Paradoksa da kaze koja je doktorirala na njegovoj knjizevnosti (htedoh reci na njemu, al skontah kako moze da se shvati ) Pa možemo i mi koji nismo....ali koji volemo Šekspirčića ....al ti ne moš, jer ne moš da skontaš vezu leda i nevinosti ....Jecooooo PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Управо сада, Рапсоди рече Pa možemo i mi koji nismo....ali koji volemo Šekspirčića ....al ti ne moš, jer ne moš da skontaš vezu leda i nevinosti ....Jecooooo Moliiiim Pa ne mogu sta cu bukvalista Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 51 minutes ago, Tvrtko рече Njegova je želja bila da nas o tome informiše. Nisam nikakav zigolo, zezao sam se, niti zenskaros, uopste. Mislim mozemo i uzivo o svemu pricati, opusteno. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 25 minutes ago, Ronald рече Nisam nikakav zigolo, zezao sam se, niti zenskaros, uopste. Mislim mozemo i uzivo o svemu pricati, opusteno. А ја баш хтео да питам за пар савета... Ayla , Плутон, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 hours ago, Ayla рече Žene ne pružaju šansu za ljubav. Nisu programirane. Ljubav se desi. Nije ovo bas u potpunosti tacno. To jest ovo nije objektivno glediste, ne vazi za sve ljude. Puno je takvih naivnih zena koje cekaju da im se desi ljubav, ostaju usjedlice ili prolaze kroz bolne propale veze zbog tog laznog osjecaja da im se desila ljubav. "Desavanje ljubavi" je iluzorna stvar. Ljubav je komplikovan osjecaj kombinovan fizicko-duhovnim stanjem, i uspjesna ljubav se izgradjuje. Neke temljene stvari koje su zajednicke partnerima svakako treba da budu osnova, ali dalje se izgradjuje kroz zivot. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, Justin Waters рече Nije ovo bas u potpunosti tacno. To jest ovo nije objektivno glediste, ne vazi za sve ljude. Puno je takvih naivnih zena koje cekaju da im se desi ljubav, ostaju usjedlice ili prolaze kroz bolne propale veze zbog tog laznog osjecaja da im se desila ljubav. "Desavanje ljubavi" je iluzorna stvar. Ljubav je komplikovan osjecaj kombinovan fizicko-duhovnim stanjem, i uspjesna ljubav se izgradjuje. Neke temljene stvari koje su zajednicke partnerima svakako treba da budu osnova, ali dalje se izgradjuje kroz zivot. Hoćeš da kažeš da bez ljubavi ulaze u brak, i da na osnovu nekih zajedničkih temeljnih stvari, izgradjuju ljubav? Da li si to mislio reći? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 36 minutes ago, Ronald рече Nisam nikakav zigolo, zezao sam se, niti zenskaros, uopste. Mislim mozemo i uzivo o svemu pricati, opusteno. Vala meni nije jasno kako od svih ljudi pojedinima si ti kost u grlu... A lepo si rekao i pricao o celibatu i o tome kako se nosis sa aseksualnoscu, kako se hranis i spavas, odnosno kako zivis maltene bez svega toga i opet ispade zigolo Ronald је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 7 minutes ago, Ayla рече Hoćeš da kažeš da bez ljubavi ulaze u brak, i da na osnovu nekih zajedničkih temeljnih stvari, izgradjuju ljubav? Da li si to mislio reći? Ne kazem bez ljubavi. Ljubav smatram vrlo rastezljivim pojmom i zato kazem da neke temeljne zajednicke vrijednosti, i crte licnosti postoje ali da time nije sve zavrseno, vec da se kroz zajednicki zivot koji je nesto sasvim drugo te vrijednosti jos samo nadogradjuju i postaju cvrst bedem vjernosti na obe strane i ne moze onda da se desi da neko ukrade necije srce. Ћириличар and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 hour ago, Juan рече А ја баш хтео да питам за пар савета... 1. Приђи јој храбро 2. Гледај је у очи 3. Хипнотиши је војим погледом к'о лија коку 4. Када постане потпуно хипнотисана, ради шта хоћеш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 4 minutes ago, Justin Waters рече Ne kazem bez ljubavi. Ljubav smatram vrlo rastezljivim pojmom i zato kazem da neke temeljne zajednicke vrijednosti, i crte licnosti postoje ali da time nije sve zavrseno, vec da se kroz zajednicki zivot koji je nesto sasvim drugo te vrijednosti jos samo nadogradjuju i postaju cvrst bedem vjernosti na obe strane. ...i to što smatraš rastezljivim pojmom, a ja nazvah - ljubav, se desi...prije tog utemljenja, stapanja, prije nastanka bedema vjernosti, desi se topla iskra ljubavi, zar ne? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 minutes ago, Ћириличар рече 1. Приђи јој храбро 2. Гледај је у очи 3. Хипнотиши је војим погледом к'о лија коку 4. Када постане потпуно хипнотисана, ради шта хоћеш АКо носиш крпу и хлороформ са собом, не мораш уопште толко да се смараш. Sanja Т., Paradoksologija, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Desi se zaljubljenost, ne ljubav, ljubav se gradi u odnosu, tokom vremena, truda, zajednickih dela i tsl... a na pocetku neko te privuce, telesno, duhovno, emotivno, psetis iskru i zelju za daljim upoznavanjem i produbljivanjem odnosa... al to je klica, seme, zaljubljenost Ћириличар and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 4 minutes ago, Ayla рече ...i to št smatraš rastezljivim pojmom, a ja nazvah - ljubav, se desi...prije tog utemljenja, stapanja, prije nastanka bedema vjernosti, desi se topla iskra ljubavi, zar ne? Ne uvijek, i ne svima to sto ti zoves ljubav. Ljubav je za mene kao sto rekoh institucija. To moze da se zove nkakav zaljubljenost, pocetno svidjanje, i tako dalje. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 hour ago, RYLAH рече АКо носиш крпу и хлороформ са собом, не мораш уопште толко да се смараш. Ех, али проблем су оне што тренирају неку борилачку вјештину. Не треба их никад подцијењивати, поготово оне малешне, оне су најопасније. PredragVId and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 8 minutes ago, Ћириличар рече Ех, али проблем су оне што тренирају неку борилачку вјештину. Не треба их никад подцијењивати, поготово оне малешне, оне су најопасније. Зато си мушко, да ризикујеш! Посебно с леђа у мраку кад нема никог около. PredragVId, Paradoksologija and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука