Jump to content

„Влада Црне Горе се распала“

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 38 минута, Вилер Текс рече

Није нико ништа заборавио. Ради се о томе да је са Кривим све козметика. 

Moram da te pitam, sta bi po tebi bilo to sto nije kozmetika i kako to da se sprovede dole u delo ?

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Bokisd рече

Ti mislis da bi neko potpiso neki medjudrzavni ugovor koji se tice njegove zemlje u tudjoj zemlji,.... to mozda mozes da nadjes u nekoj bajci u ovoj stvari tesko :0201wink:.....narocito zbog slozene politicke situacije u CG,.... ja bih voleo da bude ugovor i da bude sto vise povoljniji za nasu crkvu,.... ali ne zive tamo samo srbi,..... nazalost to vise nije srpska sparta i nazalost nece vise da bude,....i zato treba da bude i malo vise real politika i da vidimo sta mozemo maximalno za izvucemo tamo za nas narod i Crkvu,....

Plasim se da na kraju ne bude da jedan Milosevic kakav je bio, da je jedini izvuko maximum za srbe u BiH i da sve ostalo bude lose po nas. 

P.S. ti jos verujes u DF da ce nesto da urade i smisle .... e moj Viler,.... :stadaradim:

Е Боки, ту причу остави за неког хашишара.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Е Боки, ту причу остави за неког хашишара.

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Мућни мало па ће ти се само касти.

Mozda ce na kraju i da nam treba neka supstanca da prebolimo sve srpske poraze :blush:..... iako ja vise preferiram neko belo vino za lecenje dusevnih boli.... :D

Подели на овим сајтовима

On 8.2.2022. at 4:06, Ćiriličar рече

Ствар је проста, Албанци и Муслимани праве владу, а подршку им даје ДПС и н еулази у владу.

Никад нисам веровао Дритану. ДФ је пао на мекоћу према Цркви...нису хтели да се противе "црквеном" човеку Здравкану кривоглавом...Треба ДФ мало више Медојевића да слуша...он се мало излети кад више попије, али за много је управу.

Takoje brate! A znaci voli medo rakiju!

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, mladjen85 рече

Takoje brate! A znaci voli medo rakiju!

Па изгледа да воли. Али је људина! Ти ако си без мане, бачи камен и разбиј му флашу. То што се он осећа Црногорцем, то му је климав идентитет, али је искрен и никада јавно није изневерио Србе. највећи је бранилац Срба, поштен и частан коалицион партнер.

Проблем ДФ је што су поклекли на несувисла мудровања људи из цркве. Медо је то јавно рекао, није хтео да смета и имамо шта имамо. ДФ је требао да држи чврсту линију: колико гласачког тела, толико места у влади. То су соновни принципи. Добили смо "техничу владу" коју је наметнуо подли Дритан, а не би мог'о да исто нису мислили људи из цркве - Српство је уклоњено у страну.

Медојевић треба бити министар унутрашњих послова и шев обеаштајних служби и полиције. ДФ мора да иде само тврдом линијом, јер ти лицемери не знају другачије.

Дритан је пун популизма, жеље за каријером а то је јака енергија, и то носи човека. Спреман је на много. Основао техничку владу и срушио је са ДПСом, сад 'оће мањинску, своју, без Срба. Мислим да он није лош, али ни сам не верује у ту шупљу "грађанску"...али то је прича, то су правила игре у болесном свету и окупацији.

Има ту друга квака - НЕслога српска! У колико политичких партија су Срби у ЦГ организовани? То је СРАМОТА! Мандић, Кнежевић, Миличић, Дајковић, па онај из Булатовићеве партије....то је СРМОТА за Србе и зато плаћају цех. Не могу се састати у једну партију, а 'оће нешто? Зашто је Вучић успешан? Јер окупља све у једну партију, разних идеологија и хтења!

Срби у ЦГ уместо да имају једно "цабери/ухвати све" партију, имају разједини све. Коју ЦРНУ партију оснива Миличић, који воли стати пред камеру него погаче јести? Нема српских партија по његпвом  'фкусу? Дајковић? Шта је тим људима? Зашто Мандић и Кнежевић нису у једној партији? Бечић...копија, са причом политичке коректности са препараног винила!

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Bokisd рече

Mozda ce na kraju i da nam treba neka supstanca da prebolimo sve srpske poraze :blush:..... iako ja vise preferiram neko belo vino za lecenje dusevnih boli.... :D

Види ја дерем ракију уз кафу. Не супстанцирам се ничим више осим вином( свих боја) и како каде ако имаде нека жестина, помало. Није ми то за пребољевање него за здравље и да оросим зера живот.

Из моје перспективе ствари су јасне, само треба да будемо Срби и да се манемо шта би било кад би било вилозофија.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Вилер Текс рече

Види ја дерем ракију уз кафу. Не супстанцирам се ничим више осим вином( свих боја) и како каде ако имаде нека жестина, помало. Није ми то за пребољевање него за здравље и да оросим зера живот.

Из моје перспективе ствари су јасне, само треба да будемо Срби и да се манемо шта би било кад би било вилозофија.

To za zdravlje moze na kasicicu za svaki dan,..... kada treba da se lece dusevne boli :cmizdrenje: onda treba nakrenuti kako treba,.... :D ... a i za neko slavlje i radost.... :smil443643319dc3d:

Ajd da se slozimo, valjda ce biti bolje nekako, daj Boze.

Подели на овим сајтовима

Само ко је Србин - или је макар свестан свог српског порекла као Црногорац - без увијања, без да је поткупљен или је идеолошки ''имбецил'', може да тражи и добиће и већ добија сваку помоћ од Србије.

Проблем је у томе што је Мило Ђукановић постао ,,монструм јужноамеричког Балкана'', коме се крај сигурно не смеши на добро.:D

Дај Боже да дођу људи попут Медојевића на власт и да покрене све што треба да се процесуирају сви који су евидентно радили као криминалци.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Мандић: Блокираћемо целу Црну Гору ако буде дила са ДПС

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Демократски фронт ће покренути протесте и блокирати читаву Црну Гору ако било ко из коалиције „За будућност Црне Горе“ или три коалиције потписнице споразума из...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Највећи проблем Срба у ЦГ данас је Алекса Бечић и његове демократе. По самој вокацији, они су тај тројански коњ подметнут Србима, да пристану на све компромисе, као што су пристали и на владу ЦГ, у којој не само да није било Дф-а, већ ту никад није ни постављено то питање Срба као конститутивног народа у ЦГ.

Тек кад се Дф јасно огради од Бечића и те идеологије демонократа, сами Срби ће имати прилику да њихов глас заиста вриједи нешто, на тој политичкој сцени у ЦГ. Али то све не значи да се та сцена тиме неће урушити. Напротив!

Спрем`те се, спрем`те....

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, slovoA рече

Највећи проблем Срба у ЦГ данас је Алекса Бечић и његове демократе

Комуњаре, жешће! Нису они комуњаре идеолошке у смислу да верују у те идеологи-фекалије, негу су потомци тих идеолошких фекалија. Ако кажемо да духовно-идентитетска обнова српског народа траје задњих 30-так година, од '90их, можемо 'ладно закључити: онај који за 30 година страдања, ратова,  активог рада Цркве на духовној обнови, није схватио ко је и шта је - том помоћи нема. Јер са Милом је лако: знаш на чему си. Најгоре је ни слатко ни слано.

Бечић је отелотворење  несланих и неслатких...наизглед, они су превагнули са ДПС-стране на српску страну, али нису. Да ДПС није толико компромитован криминалом и др., то су здушни Црногорци, који, ето, имаше претке који су неуку сматрали себе Србима, били православци и то је то.

Али то је сасвим нормалан процес да ЦГ има И Бечића - па најокорелији и најрадикалнији конвертити-комуњаре су били монтенегрини. Јер су најгордији. Бечић није интелигентан к'о Маровић, али то је та "лоза". Маровић да га није Мило жртвов'о, упркос свом знању, цепао би монтенегринску причу, а крио би је иза историјских околности и "демократије".

ЈЕР, уместо да се тобож освешћени Црногорци СТИДЕ што су потиснули Српство, они се СТИДЕ што су Срби, али пошто не могу порећи ту чињеницу, ајд' да то не спомињемо, ми смо демкрате, грађани и остале фекало-фразе.

Знам човека, мати му Швабица, отац Црногорац, официр НОБа - живе у Србији, имају масу некретнина у Србији, човек никад у животу није ништа радио. Никад нисам видео толико леног човека. Он МРЗИ, мрзи тај угушени, покрадени национални идентитет Срба који се сада брани од даљих крађа и конвертитства. Проблем је што су то махом полу-образовани људи. Или су стекли неке дипломице мућкама, или их и немају, па баратају полу-истинама.

Замисли човека који цео живот живи на туђој грбачи, једе хлеб који није зарадио, а фура монтенегринску причу. Ако ћемо искрено - па прави Црногорац!

ПС: Колика је та "држава" обична шпрдња говори чињеница да председниг СЦГ, Маровић, ради директно на разградњи државе чији је председник, затим бива водећи функционер нове "државе", да би на крају емигрирао као "азилант" у Србију, и примао пензију од Србије....али то показује и ко су Срби и каква је Србија (каква-таква)...Србија је демократичнија земља од пола ЕУ, пара нема, али слобода има више!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...