Снежана Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Да испромовишем мало мог друга... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 @Anika. Fina zika,fina spika.Koliko god imaju?Deluje mlado. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Ко те занима, певач? Извини, не могу приватне ствари да откривам. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 1 minute ago, Anika рече Ко те занима, певач? Извини, не могу приватне ствари да откривам. da l si realna? deluju ceo sastav kao da su klinci to sam htela reci,po entuzijazmu i tekstu ne lici da su prebacili 25. Anika је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 1 minute ago, *Jелена* рече da l si realna? deluju ceo sastav kao da su klinci to sam htela reci,po entuzijazmu i tekstu ne lici da su prebacili 25. Шалим се бре. Прешли су наравно. Јоца је певач реге бенда "Машта башта". "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Ево мало и њих... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Караконџула and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Светислав Павловић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука