Milica Bajic Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 Sasa2000, Милошшш and gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 Тића, одлична, навикла нас је на то! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 Просечан србенда, Natasenka, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 On 21.10.2018. at 1:23, Жичанин рече Како добра глазба на тако грозне речи. Наравоученије: могао сам овај пост са коментаром на речи турити и на тему о расколу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 пре 51 минута, kordun рече Стварно су предивни Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 @Лапис Лазули а ти ми сваки пут отвориш неку нову димензију музике, једва чекам твој нови пост Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 пре 21 минута, Milica Bajic рече @Лапис Лазули а ти ми сваки пут отвориш неку нову димензију музике, једва чекам твој нови пост ne slusas valjda tu njenu hasisarsku muziku Лапис Лазули, Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2018 пре 2 минута, kordun рече ne slusas valjda tu njenu hasisarsku muziku Ма јок само се правим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 пре 4 часа, Milica Bajic рече @Лапис Лазули а ти ми сваки пут отвориш неку нову димензију музике, једва чекам твој нови пост Eto a ja se pravim fina kao necu da zatrpavam ovde.. e sad su gotovi ovi hasis hejtere imam podrsku! ? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука