Jump to content

Размишљамо ли о сопственој смрти? Како је замишљамо?

Препоручена порука

Да, да, потпуна парализа... Само не треба причати о тим стварима.

U pravu si, kada bolje razmislim mozda i ne treba da se prica, bar ovako javno.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Neverovatno ! ! !

Meni se skoro isto desilo pre par godina samo sto nije bila zavesa u pitanju nego neki " duh " kao covek obucen u crni mantil sa kapoljacom ali bez tela.

Кад већ помињемо , десила се и мени јако слична ствар. Изгледа оваквих случајева има довољно и за посебну тему.

Подели на овим сајтовима

Кад већ помињемо , десила се и мени јако слична ствар. Изгледа оваквих случајева има довољно и за посебну тему.

Moze biti da je ovo standardna neuroloska pojava kada su ispunjeni odredjeni uslovi.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Što meni ne dođe demon? E to je zato što moj mozak nema duhovnih komponenti, pa demon (čak i kad bi postojao) ne bi imao interfejs na koji će da se nakači. To je kao onomad kad legendarni crvi Blasster i Sasser koji su inače pisani za Windows, naiđu na Linux.

Ако је демон не значи да је дебил.

Подели на овим сајтовима

ta senka se hrani strahom, a odagnava se Isusovom molitvom

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Није то за тему то је за духовника, за исповест ...

Подели на овим сајтовима

Није то за тему то је за духовника, за исповест ...

Siptomaticno je to sto se ovo kod mene desilo noc uoci pocetka Velikog posta. Ujutro sam i ja shvatio ovako kako si ti rekao

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...