Jump to content

Трећи пут илити - о српској невољи

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

пре 1 сат, Н И Н Е рече

@Ćiriličar Волим ја Русе него ми је њихово оружје прво пало на памет кад сам помислио на шта би ови спин доктори могли потрошити паре од литијума.

Како ти не паде напамет (спојено/сатављено се пише прилог "напамет" - научио је песмицу напамет и оставио књигу на сто) да се те паре потроше на пензије, дечије додатке, плате лекара или повишице?

пре 1 сат, Н И Н Е рече

Узгред, и овде на форуму се добро спинује.

Ја имам 'иљадрку јевра за сваки коментар, него...пошто сам жестоки СНС-овац дајем лову за Ђиласу...греота, сирота чова да се пати у неимаштини. Мада, поред њега, једном седмично пребацујем Јеремићевом брици...рек'о сам му 'вако: "Слушај држе, немо' да се зезаш више, нис' ти са Поздерцом чов'о овце - глед'о сам Вука неки дан и човеку је једна длака, изнад левог уха, 24,45 милиметара водоравно, и 31,56 милиметара према потиљку штрчала на страну. Сигурно га ниси шишао целих 3 дана - немој то више да се понавља! Јасно!?"

Подели на овим сајтовима

Овде браћа имају сјајну идеју, али која је остварива једино на другој планети. Мада, када боље размислиш, постоји шанса да Срби поведу цело човечанство примером живота како овде браћа прижељкују.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Како ти не паде напамет (спојено/сатављено се пише прилог "напамет" - научио је песмицу напамет и оставио књигу на сто) да се те паре потроше на пензије, дечије додатке, плате лекара или повишице?

Вероватно зато што су Руси имали презентацију система С400 недавно код нас и зато што смо добили јефтин гас преко зиме. Мора да ће бити неки велики посао уговорен са Русијом, пре ће бити неко оружје него нуклеарна електрана.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Н И Н Е рече

Вероватно зато што су Руси имали презентацију система С400 недавно код нас и зато што смо добили јефтин гас преко зиме. Мора да ће бити неки велики посао уговорен са Русијом, пре ће бити неко оружје него нуклеарна електрана.

Значи то што смо добили јефтин гас је замка?

Значи лоше је имати с400?

Јел имаш ти неке алтернативне идеје?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...