Jump to content

Исусова молитва! Понављајмо до Есхатона

Оцени ову тему

Да ли се молите Исусовом молитвом?  

193 члановâ је гласало

1. 1. Да ли се молите Исусовом молитвом?

• да
      92
    • не
      7
    • немам благослов за то
      7
    • да, али не у мери у којој би желио/желела
      74
    • немам времена
      3

Препоручена порука

Screenshot_1.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 11 months later...
  • 5 months later...

Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну.  Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну.  Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну.  Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну.  Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну.  Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
On 15.5.2019. at 19:18, Glas razuma рече

Го́споди Иису́се Христе́, Сы́не Бо́жий, поми́луй мя гре́шнаго.

Го́споди Иису́се Христе́, Сы́не Бо́жий, поми́луй мя гре́шнаго.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

92283972_2822454854491052_19290391202444

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...