JESSY Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 Господе Исусе Христе, помилуј ме. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Новембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2018 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji, pomiluj nas gresne. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2018 Господе Исусе Христе! Сине Божији! Помилуј ме грешну. Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pakson Написано Новембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2018 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!Послато са Redmi S2 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Glas razuma Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Го́споди Иису́се Христе́, Сы́не Бо́жий, поми́луй мя гре́шнаго. Богољуб 1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Господе Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну. Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Мај 16, 2019 Пријави Подели Написано Мај 16, 2019 Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Мај 18, 2019 Пријави Подели Написано Мај 18, 2019 efraim_filotheitis_eyxh.mp3 Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богољуб 1 Написано Мај 27, 2019 Пријави Подели Написано Мај 27, 2019 On 15.5.2019. at 19:18, Glas razuma рече Го́споди Иису́се Христе́, Сы́не Бо́жий, поми́луй мя гре́шнаго. Го́споди Иису́се Христе́, Сы́не Бо́жий, поми́луй мя гре́шнаго. Milica Bajic and Јелена М. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богољуб 1 Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 Dar na vetru је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну! Smaragdni kamičak, Milica Bajic and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 ViktorijaV and Богољуб 1 је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богољуб 1 Написано Новембар 19, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2019 ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука