Иван Ивковић Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Господе, Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешну. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mnzL_Tz1ylQ PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 1, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2016 Господе Исусе Христе, Сине Божији помилуј мене грешника. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Господе, Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешну. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Исусе Христе Сине Божији помилуј мене грешног. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешну. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 7, 2016 Пријави Подели Написано Август 7, 2016 On 7/20/2015 at 0:26, JESSY рече Амин. PredragVId, АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 7, 2016 Пријави Подели Написано Август 7, 2016 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешну. АлександраВ, PredragVId and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 Господе, Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну. АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 Gospode Isuse Hriste, sine Boziji, pomiluj nas. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 Пг, Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука