Adelaida Написано Август 12, 2015 Пријави Подели Написано Август 12, 2015 Gospode Isuse Hriste, milostiv budi meni gresnoj. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2015 Пријави Подели Написано Август 21, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 21, 2015 Пријави Подели Написано Август 21, 2015 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Баба, Kaludjerovic Sreten, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji pomiluj me gresnog. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji pomiluj me gresnog. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji pomiluj me gresnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Sanja Т. and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Несташна је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука